Guru (hard&heavy) - Ankara

dün akşam 6 sularında tıklım tıkış dolmaya başlayan yolcu da biz ailecek (barı dolduranların çoğu müzisyendi evet:D) heyecanla yaptıgımız sahneden asenanın çıldırtıcı çığlıklarına kadar tek solukta izlediğimiz 1.geleneksel unplugged gecesi kadar keyif aldıgımız bi tecrübe daha yaşamamıştık... gestaponun hakanı, origamın anılı, echoesın serkanı ve karakedinin asenası bizi aldı teeee uzaklara daldırdı...daha ne diyelim sizi seviyoruz yolcu ailesi... bu arada bu akşam yine sizleyiz saat 10 sularında beklerizz... :D
 
Beyler açık konuşayım yetişemedim size..unplugged öncesi biraz şarap biraz bira derken hoop saat 7yi geçmiş..ama duyduklarıma göre konser başlangıcı guruyla bi harika olmuş,zaten o repertuar ve iyi müzisyenlerin unplugged da çok iyi işler yapacağından şüphem yoktu..programa gelir telafi ederim,grüşmek üzere..
 
yine geç de olsa internete girdim ve forumu okuma şerefine ulaştım :)
bu güzel yorumlar için herkese çok çok teşekkür ederim.
insanları biraz da olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bize.
"yolcu unplugged"da bu kadar kaliteli grupla bir arada, böylesine farklı ve keyifli bir akşamda aynı sahneyi paylaşmak gurur vericiydi. asla unutamayacağım bir gece oldu "yolcu unplugged"

herkese tekrardan çok teşekkür ederiz. bunu kesinlikle tekrarlayalım ;)
 
valla superdi bu aksam gerci 2. aranizdan sonra gitmek zorunda kaldim ama en son dinledigimden beri daha bir super olmussunuz(zaten superdi=)

umarim haftaya tekrar gorusuruz, bu sefer sonuna kadar otururum bende;)

tekrar tesekkurler bu aksam icin..
 
bilmem bu ankara üniversitesi vize sonu partisinde çalıcaz. Organizasyonu yapan arkada$ rica etti. Dedi ki : "guru 'da çıkıcak." bende dedim ki : " hebeloy" bu böyle uzar gier : )
 
Arkadaşlar,dün yine çok iyiydiniz,gaza gelip sahneye fırladım,hayvanlığımı mazur görünüz,idare ettiğiniz için teşekkür ederim efem :)

Bu arada çağdaş bir ara tekrar paranoid yapalım karşılıklı :)
 
Drednat demiş ki:
bilmem bu ankara üniversitesi vize sonu partisinde çalıcaz. Organizasyonu yapan arkada$ rica etti. Dedi ki : "guru 'da çıkıcak." bende dedim ki : " hebeloy" bu böyle uzar gier : )

hemm...o işi kesinleştirmedik daha çünkü pazar günleri için küçük bi sürprizimiz olacak sanırım...eğer uyuşturabilirsek karşılıklı kafaları çekeriz :D...bu arada darkshine sahnemize çıktıgında yavşadım sana beraber kafa sallayalım diye ama oralı olmadın alacagın olsun... :(
 
ben yolcuda dinlemiştim sizi :) oldukçada begenmiştim ya nedjimadada çalıosunuz sanırım fazla dinleme fırsatı olmamıştı kalkmıştım yarısınsa nese başarılar :)
 
yogun ısrarlara dayanamadık ve bu cuma (eger bir aksilik çıkmassa her cuma)echoesdan önce 20:00 sularında guru 1 saatlik unplugged performansıyla sizlerle olacak ve yolcu programımızı 23 nisan son olmak suretiyle pazartesi günleri yerine pazar günleri yapıcaz yani 29 nisandan itibaren guru pazartesi yerine pazar günleri yolcuda olcak ve son olarak 22 nisan ankara üniversitesi vize sonu partisine de iştirak edecegimizi belirterekten görüşme dileklerimizi sunuyoruz...(evet karışık oldu)
 
eh ben mehterana haberi verdim :) Bak çağda$ kader bizim ismimizi aynı kılmakla beraber aynı sahneyi de nasip eyledi bize yarabbi :) ( karı$ık cümleye hem anlamsız hem karı$ık iyi niyetli cümle söyleyen smiley -oha-)
 
riveraftershave demiş ki:
DaRkShInE demiş ki:
Bu arada çağdaş bir ara tekrar paranoid yapalım karşılıklı :)

kesinlikle ;)

Efenim,teşekkür edelim yine sahneye olan açlığımı gidermeme yardımcı olduğunuz için :D Biraz fazla gaza geldim sanırım yine,sahneden indiğimde elim kolum tutmuyordu :D Yeni saatleriniz hayırlı olsun efenim...

Bu arada cumhur bu defa da ben sana döndüm kafa sallayalım diye,boşver çektin,bir daha yavşarsan kafa sallayalım diye asıl o zaman görüceksin kafayı :LOL:

Başarılar efem...
 
Geri
Üst