RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

phi'yide indirdim. exi kadar etkileyici gelmedi, ama gerçekten phi de çok güzel bi parça olmuş. şu anda yorgun'u da indiriyorum. arkadaşlar albüm ne zaman ? :) beğendim valla soundunuzu çıksın albümünüzde alalım...
 
phi yi ve yorgun 'u da en az exi kadar seveceginden eminim..bazen bazi sarkilara isinmak zaman alabilir..kopmak da zor olur sonrasinda:)...
album kaydina 1 hafta icinden basliyoruz..ilgin icin pek yasa umut..
 
winamp'a koydum üç şarkınızı ard arda dinliyorum. hala fikrim değişmedi, favorim exi :) phi de dediğim gibi çok güzel olmuş. yorgunun gitar riffleri bana biraz s.o.a.d. - aerials'ı hatırlattı ;) . o da çok başarılı olmuş. özellikle vokal çok hoşuma gitti. çok başarılı üç parça hazırlamışsınız bence. istanbulda konser olursa gelmeyi çok isterim. ayrıca albümünüzüde sabırsızlıkla bekliycem. umarım albümde bu parçalar gibi güzel parçalarla süslenirde (ki bundan şüphem yok) bizde dinlemeye doyamayız. hadi bakalım albüm haberlerinizi bekliyo olucam...
 
R.U.J ve DURAK 15 TEMMUZ PAZAR gunu Biziz Rock Bar 'da sahne aliyoru guzel bi konser olacak gibi gorunuyor herkezi bekliyoruz abi grubumuzla sahne almaktan tekrar gurur duyuyoruz... :)
 
oldu erencim...gecmise donusu gerceklestirecek bi aleti icat edersen sole beraber donelim 15 temmuz tarihine...olm nerenle yaziyosun yaw??:):)

15 agustos pazar yapalim gel sunu....yani bu haftasonu... :LOL: 8)

kalin saglicakla:)
 
**olm zaza bugün odamı toplarken zoodaki benim 35789 manyetikli gitarım ve sizin sümerlilerden kalma ilk teyple yaptığımız kaydı buldum...doğru zamanı kolluyorum...bi meşhur olun ana haber bültenlerindeyim elimde kasedimle :)
 
**sen hele bi meşhur ol görürsün şaka mı yapıyorum...direk arşivledim kayıdı...çok pis bir ahlaka sahibimdir..hayatta kaldıramam başkasının başarılı olmasını :) :)
 
aman baba ne diyosun sen..benim sonumu hazirlama.. :LOL:
bu sirada tanselim bi gelip soyle izlemek istediini solemistin,beklerim ankaradaysan...ve arkadasalar ..tekrardan hatirlatalim::

R.U.J. ve Durak 15 Agustos Pazar gunu aksam (yane bu pazar) Biziz Bar da olacak..Giris 5 mlyn...ilk icki beles..buyrun.. :LOL: :)
 
Biziz Bar'in iki gun kapatma almasindan dolayi 15 agustos pazar gecesi gerceklesmesi gereken R.U.J. - Durak konseri iptal olmustur..sonraki bir tarihe ertelenecek zannedersem.. gelismeleri bildiririz burdan..kalin saglicakla
 
Geri
Üst