RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

turkrock.com radyo bünyesinde, amatör grupları tanıtmaya yönelik olan radyo programımda sizin kayıtlarınıza da yer vermek istiyorum. Uygun görürseniz bana bir özel mesajla kabul ettiğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Elimde purevolume.com da bulunan 3 kaydınız mevcuttur.

Saygılar.
 
bizi kategorize etmezseniz seviniriz... profesyönel yeteneği nitelendiren ya da grubun iyi olduğunu gösteren bir ünvan değildir , müzikten para kazanan grup profesyönel gruptur... albümü olsun olmasın önemli değildir... ama biçok kavram gibi oda yanlış anlaşılmıştır , en azından Türkiye'de , siz müziği dinleyin , vermeye çalıştığımız duyguları alabiliyor ve bizi anlayabiliyorsanız ne ala ne mutlu... ha müzikten para kazanmıyo muyuz , kazanıyoruz...
 
para kazanın veya kazanmayın,siz bizim gönlümüzü çoktan kazandınız ;)
ruj'un bir ünvana ihtiyacı yok bana göre;anlatmaya,vermeye çalıştığınız şeyleri gayet güzel alıyoruz,anlıyoruz,severek dinliyoruz!
saygılar...
 
selam

R.U.J kendi türünü kusursuz yapan, müzikten anlayan herkesin en azbir kez sahnede görmesi gereken bi grup.(kusura bakmayın ustalar baya konserinizi kaçırdım ama kısmetse bi dahakine) Surofhestten başarı dilekleri....
 
herkese cok tesekkurler..guzel yorumlari icin.. bizde cok eglendik cumartesi gecesi..

amator - profesyonel konusuna gelince... ne olduumuz bizim icin hic onemli degil.. biz muzik yapioruz... amator veya profesyonel.. ikisi de cok onemli ..amator ruh olmadan profesyonellik asla olmaz cunku...

en yakin zamanda tekrar gorusmek uzere... sevgiler & saygilar
 
Merhabalar...

En son Saklıkent'te izledim sizi. Çok sıkı grupsunuz cidden ama performansınızı acaip sıkıcı buldum ben yaa :? Yani (inşallah en yakın gelecekte çıkarırsınız da..) albümü elinde olan hiç kimsenin ayrıca konserlerinizi takip etmekten zevk alacağını düşünmüyorum.

O konuya eğilmeniz yönünde bir öneride bulunmak istedim işte, o kadar. Başarılar... :)

PS: Anca 3-5 kişinin şarkının ne olduğunu "bileceğini bildiğiniz" halde şarkının adı benimde aklımda değil ama Foo Fighters cover'ınız takdir-e-şayan idi. Tekrardan tebrikler...
 
Sahneden inip asagida dinlemek icin yerimi aldim gitar sesini duydugum anda tuylerim diken diken oldu gitar sesi bittiginde hala tuylerim diken dikendi depeche mode kopardi beni o an bittigim andir zaten benim:)
 
herkese tesekkurler tekrardan..
entity elestirin icin ayrica tesekkur ederiz sana.. ama
""Yani (inşallah en yakın gelecekte çıkarırsınız da..) albümü elinde olan hiç kimsenin ayrıca konserlerinizi takip etmekten zevk alacağını düşünmüyorum. ""
cumlenden pek birsey anlayamadim cidden :LOL: ... sıkılma konusu ise bir zevk meselesidir.. muzik zevkinin ruj un ki ile uyusmuyo olmasi gayet normaldir.. belki de bu zamanla deisecek birseydir...saygi duyariz.. ;)
 
Geri
Üst