RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

buyucuwitch demiş ki:
züpersiniz!!!!
kopuyorum ya yok bole bişi bıkmak bilmedim ne zaman patlatıosnz sole ii bi program forumun tamamını okuamadm :oops:
çıkıomsnz bi yerlere yaa!!!
bomba album olcak eminim ya çıkın biran once patlatın yaaa :D

öncelikle teşekkür ederiz yorumların için :) bilindiği üzere RUJ herhangi bir barda program yapan bir grup değil, tabir yerindeyse bar grubu değil. Bu nedenle bir programda söz konusu değil ama yeni sezonda çok güzel konser haberlerini, sizlere buralardan duyuracağız... :)

Albüm olayına gelince, sevenlerimizi çok sevindirecek gelişmeler var :) takipte kalınız , şu an sadece bu kadarını söyleyebiliyoruz... sağlıcakla kalınız :)
 
ekim gibi bursa da calıyoruz... bursa da artık calmamız farz oldu zaten:) ..

cidden kayıt bizi cok yordu.. su gunlerde gruptaki herkes tatilini yapior.. Album icin ise bir iki sirkete kendimizi baya begendirdik.. henuz hayata gecmis kesin bir sonuc olmadıgından bu sirketlerin isimlerini de acıklamaya luzum yok.. ama haberiniz olcak en kısa zamanda diyelim:).. bu sırada eylul ayı icinde de ankara ve istanbulda birer konser olacak..
 
Hehehe sizin müziğinizi çok seviyorum arkadaşlar :arrow: .sizinle 4-5 ay önceydi galiba direct i izlemek için saklıkente gittiğimde tanıştım siz benim için bonus grup oldunuz. açıkcası ben ruj denilince kızlardan oluşan bir grup düşünüyodum :LOL: sonra sahneye sadece erkekler çıkınca şaşırdım biraz 8O
roxy olayını filanda takip ettim gayet iyi gidiyosunuz bence umarım her şey istediğiniz gibi gider. :idea: sizi seviyoruz...
 
kaç gündür elimde 3 mp3'ünüz var
deli gibi dinliorum

kim olduğunuzu merak ettim araştırdım burda topic varmış allahtan 8)

nesiniz kimsiniz merak ederim ben albüm çıkarma fikri var mıdır?
 
öncelikle eyvallah :) müziğimizi bir kişiye daha beğendirebilmiş olmanın mutluluğunu bize yaşattığın için birde teşekkür :) kim olduğumuzu burdan anlatmak çok zaman alacak gibi görünüyor ama kısaca geçmek gerekirse, Ankara'lı bir grubuz , bir beste grubuyuz , herhangi bir barda çalmıyoruz ya da bir gece mekanın da düzenli bir programımız yok. 10. Roxy Müzik Günleri 3. süyüz... en son 10 şarkılık bir demo daha kaydedip firmalara göndermiştik ve bunun sonucu olarak şu an görüşmelerimizi sürdürdüğümüz birkaç firma var. Evet albüm yapmak için uğraşıyoruz ve gelişmeleri zaten buralardan duyuracağız , bunun dışında konser sezonu başladığın da yine programımızı buralardan takip ederek öğrenebilirsin , üzgünüz ama konserlerimize gelmek şu anlıkda olsa bestelerimizin tümünü dinlemenin tek yolu :) Tanıştığımıza memnun olduk Frame_buaz... görüşmek üzere :)
 
Gerçekten de uzun zaman oldu RUJ dinlemeyeli, bu sebepen eylül ayını bekliyorum sabırla.

Görüştüğünüz şirketlerin bunca zamandır üzerinde çalıştığınız on parçalık demoyu beğenmesine çok çok sevindim, umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi bir anşalmayla albümünüzü piyasaya çıkarırsınız ve biz de konserler dışında parçalarınızı sürekli olarak dinleme muvaffakiyetine ulaşırız. :)

Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını diliyorum. Sevgiler...
 
tesekkurler... su an sarkılar sirketler tarafında defalarca dinlenmekte.. henuz kesin birsey yok ama begenilmis baya..bunu biliyoruz.. umarız en kısa zamanda mutlu haberi veririz sizlere.. eylul ayında su an icin kesinlesen konserimiz Ankara Universitesi nin acılıs konseri.. bize gosterdikleri ilgiden oturu onlara da cok tesekkurler..
 
Phi, Exi, Yorgun ve Fotoroman'dan sonra bu iki yeni şarkı da R.U.J'un kendine has soundunu, melodilerini ve duygusallığını yine ortaya koymuş. Her zaman bir farkınız oldu zaten.

Mixlenmemiş halleri dahi çok hoş geliyor kulağa. Bu parçalar çok iş yapacak, tabii ki siz de. ;)

Ayrıca parçalarınıza yazılan davullara her zaman hayran olduğumu söylemek istiyorum.

Sevgiler...
 
Kardeşim siz beni çıldırtıyorsunuz yahu :)
Manyak bu şarkılar da ya arkadaşlar sizi çok seviyorum ya, çok iyi yapıyorsunuz bu işi yahu. Bomba yine şarkılar süpersiniz muhteşemsiniz daha ne diyim. Mahrum bırakmadınız ya şu güzelim mixlerden eyvallah :D :D
Ne muradınız varsa olsun be :)
koptum yine :D

Yönetici notu: Mesajınız daha rahat anlaşılması için düzeltilmiştir. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz ve yazım kurallarına uyunuz.
 
Geri
Üst