Kaotik

şu "sus be kadın" neden sevilir yahu, bence kaotik'in besteleri arasında en kötüsü.

çok daha güzel besteleri var, ben onlardan biriyle bitirmelerini tercih ederdim.
 
sahnede burak buraya bir mısır dedi ama masa geldi :D

bence sus be kadınla bitmesi guzel..Türkerin mikrofon olmadığı için "ooo" lamasındaki eksikliği de seyirci kapadı , muhteşem oldu..
super super
 
Yoğun aksaklıklara rağmen sayenizde bizde güzel bir gün geçirdik arkadaşlar çok sağolun...

Umulmadık yerden şaşılacak soundu çıkararak bizi yine yalnız bırakmayan ÇSM nin dahi çocuğu 84 den okan kardeşimize teşekkür ederiz 8)

Böyle cover ağırlıklı programlardan sonra kaotikgillerin önemli bir bölümünü küstürüyoruz farkındayız ama bir gün gelicek hepsini telafi edicez ;) sözümüz söz :!: ozamana kadar size sabır, bize kuvvet...
 
yiahaha ilk ben indircem...

cd formatında basmak gibi bi düşünceniz var mıdır acaba?


edik:mesaj ibret olarak kalsın millet ordaki "ilk demo" ibaresine dikkat etsin benim gibi 10 MB'tan sonra anlamasın... :p
 
harbiden dikkat etmek lazımmış..niyese yeni demodan ilk sarkı diye yorumlayıp indirmişim ben :D Kürşatıda okumuştum halbuki, pek bi ibret olmamış demekki :p
 
COLOSSAL PROJECT, ALTERNATİF KONSERLERİ
19 KASIM 2005 CUMARTESİ, DİP müzikhol/bar MİTHATPAŞA CAD. NO: 62

23:00 "DELİ GÖMLEÐİ"
21:45 "KAOTİK"
20:30 "ALIVE"
19:00 "EFLATUN"
17:45 "51 PROMİL"
16:30 "OSİRİS"

GİRİŞ: 5 YTL , KAPI AÇILIŞ: 15:30

(Not: Saat 18:00 dan itibaren mithatpaşa caddesinde otopark sorunu yoktur.)
 
Kaotik'in 2.Demosu Bugün İtibariyle Kulaklarınızın Hizmetine Sunulmuştur DUYURULUR

SUS BE KADIN ŞARKISIYLA KAOTİK NOKIA SUPER SOUND YARIŞMASINA KATILMIŞTIR BU ŞARKIYI www.nokiasupersound.com adresindeki adaylar bölümünden dinleyebilirsiniz :!:

;)
 
ahahha o gün konsre çıkcak herkes nokia ya katılmış herhalde sizin için bir ön yarışma olur işte.çünkü EFLATUN da beste göndermiş gördüğüm kadarıyla(51 promilde varsa iyi ekip toplanmış ) :LOL: iyi tanıyın birbirinizi orda ;)
 
hımmm bu şarkı olmamış ya :cry: .hatta bu konuşmalar filan çok itici olmuş :? .keşke yarışmaya başka şarkıyla katılsaydınız .neyse geçmiş ola artık.konserde görüşürüz ;)
 
Geri
Üst