Kaotik

Bence çook başarılısınız.."Sus Be Kadın" adlı şarkınıza bayılıyorum çok değişik bi şarkı!!


Unistardaki haberlerinizedn dolayı çok sevindik Ayrıca NSS de de hem rakibiniz hemde destekçiniziz. Başarılar dilerim..
Saygılar...

Güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için çok teşekkürler ;)

NSS' da İstanbulda beraber performans sergileyebilmek dileği ile...

Sevgiler, Başarılar
 
BEN KAOTİK'İN EN COK HABERİ YOK SARKISINA HASTAYIM. AMA BULAMIORM. MUTSUZ-PARANOYAK-SUS BE KADIN-MARILYN MONROE HEPSI VAR. BI TEK EN SEVDIIM SARKIYI BULAMIORM. BIRI BANA KAOTIK-HABERI YOK SARKISINI BULMAMDA YARDIMCI OLSUN!!! :D :D :D
 
Arkadaşlar bu güzel yorumlarınız için teşekkürler.

BEN KAOTİK'İN EN COK HABERİ YOK SARKISINA HASTAYIM. AMA BULAMIORM. MUTSUZ-PARANOYAK-SUS BE KADIN-MARILYN MONROE HEPSI VAR. BI TEK EN SEVDIIM SARKIYI BULAMIORM. BIRI BANA KAOTIK-HABERI YOK SARKISINI BULMAMDA YARDIMCI OLSUN!!!

Elimizde olan şarkıların kayıtları 3 sene öncesine ait ve aradan geçen zamanın bize kazandırdıkları şarkılarda içimize sinmeyen bir çok noktayı ortaya çıkardı Bu yüzden şarkıların bazılarını netden kaldırdık :( umarız en yakın zamanda bu şarkıları daha tatminkar bir şekilde size sunabiliriz.

Ama yinede istersen sana bu şarkıyı net üzerinden ulaştırabiliriz ;) çok teşekkürler.


severek dinliyoruz sus be kadın yüzyılın en iyi şarkısı olsa gerek

sus be kadın bi şarkıdan çok toplu cinnet anında doğaçlama ortaya çıkmış bir dışa vurum

yüzyılın ve yüzyılların gerçeği diyelim biz ona :roll:
 
Ya şarkılar felan çok güzel ama hepsine ulaşamıorum sırf mutsuzu dinlijem die habire myspace açıorum : ) ya mümkünse birileri mailime atabilirmi şarkıları? 3 5 tanesini bulabildim sadece:/
 
Sevgili dostum Burak müzikkal anlamda olsun siyasi , kültürel anlamda olsun her konuda anlaştığım nadir insanlardandır :) Grup olarak ; kendi alanınızda oldukça başarılısınız, başarılarınızın devamı diliyorum.
 
Orada kel biri var görüyorum , Öpüyorum Türker ;) , Sus be kadın adlı parçanızı ben çok beğendim tam bana yazılmış :D araya argo da koyulsa hiç de fena olmaz o dııtlar kalksın bence :D

başarılar Kaotik'e..
 
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar :)

Samimiyet ve anlayış tek taraflı var olamayacak mevzular, bize gösterdiğiniz samimiyet, dostluk ve anlayış için Ertuğrul(Sıfıraltı) ve Cem'e esas biz teşekkür ederiz.

Not : Bipsiz bir versiyonu elimizde mevcuttu bi arayıp bulmak lazım nerelerde ;)
 
EVET ABI. DON DOLAS ARIORM. BAKMADIIM SITE KALMADI. LUTFEN BANA INT. UZERİNDEN YADA MSN ILE ULASTIRIN. msn adresim: [email protected] ulaştırısanız cok cok cok cok cok cok cok süper mutlu olurum... ve lütfen HABERİ YOK gibi bir şarkıyı ziyan etmeyin...:)
 
EVET ABI. DON DOLAS ARIORM. BAKMADIIM SITE KALMADI. LUTFEN BANA INT. UZERİNDEN YADA MSN ILE ULASTIRIN. msn adresim: [email protected] ulaştırısanız cok cok cok cok cok cok cok süper mutlu olurum... ve lütfen HABERİ YOK gibi bir şarkıyı ziyan etmeyin...:)
 
Geri
Üst