Cin Seddi

çok güzel bi cuma gecesiydi yine...

özlemcim çok geçmiş olsunnn.. hasta hasta gayet yıktın ortalığı yine de :) çok güzel bi program oldu... bi an önce iyileş e mi :p uğur'cum bayaa gaza getirdin bizi sen de... sağolasın :) en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere..
 
Uzun zamandan beri cinseddi ile coşamamıştık.Gerçekten muhteşem bir geceydi..
Özlemciğim rahatsızlığın bizi çok üzdü.Fakat performansında bir eksiklik göremedik doğrusu.Tekrar tekrar geçmiş olsun..

Repertuar süperdi,grup ruhu süperdi.Çaldığınız her ortama ayrı bir tat katıyorsunuz.Garage gibi bir mekanda sizi sahnede görmek,mekan hakkında olumlu düşünmemize neden oldu açıkçası 8)
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim;Biz programın daha cok ilk yarısında mutlu olduk."80'lere devam" diyoruz.
Başarılar sevgili Cin Seddi ;)

(ÇİN SEDDİ DİYENLERİ KINIYORUZ!) :roll:
 
Efenim slmlar Ugur napıyosun? Tanıdın mı bilmem. Ufak bi ip ucu verem Ukraynadan sevgilerle. :) Kaç zaman sonra böle bi forum olduu aklıma düştü. Bakınırken bişilerde yazam dedim. Yeni sezon başlamış. E anca mesafe biraz uzak olunca böyle bi gecikme normal.
Hadi herkese çok selamlar fazlaca uzatmadan kapatayım konuyu.
 
Dostum benim Nasılsın? Sayfaya girmeden önce baktım en son mesaj ömürceh diye birinden gelmiş. Dedim bu Mehmet'ten başkası olabilemez. Yanılmamışım. Ne zaman oralardan gelip de yine dinleyeceksin bizi ? Dün Murat Garaj'a geldi. Repertuarımızdan yeni parçalarımızı da dinledi sağolsun. Senin de kulaklarını çınlattık. İmkanın varsa internetten görüşelim. Sana bestemizin klibini vs. yollarım. Çok sevindim mesajına. Görüşmek üzere.
 
CiN SEDDi VE BEN :twisted:
cinnn3ec.jpg
 
Arkadaşlar ZıwanA'dan selamlar öncelikle...Kendi sayfamız dışında yazdığım 2.grupsunuz (benim için önemli bi gelişme:) İçimden geldi,samimi şekilde bi yazı yazmak istedim(her ne kadar pek de samimi olamasak da ve ben bunun sebebini bilmesemde :bilmem )
ZıwanA olarak Ankara'da birçok grupla sahne aldık..İlk programlar pek de beğendiğimi soyliyemicem ama son 3 haftaki performansınız ve sound'unuz bende güzel izlenimler bıraktı..Şu ana kadarki Ankara maceramızda en uyumlu grup siz oldunuz demek istedim..Bu forum aslında pek de bişey ifade etmese de ben sizin yavaş yavaş kendinizi geliştirdiğinizi düşünüyorum..Bizimle olan uyumunuzda son zamanlardaki Hard-Rock sevdanızın etkisi yok değil,yakıştı size..
Son olarak;eğer sezon içinde değişiklikler olursa,beraber sahne almak isteyeceğim ilk grup sizsiniz,bunu samimiyetle solemek istedim..Tüm gruba içten selamlar ve başarılar :elsalla
 
selam dostlar.
uzun zamandan sonra tekrar mesaj atmak fırsatım oldu.. daha doğrusu bi sebebim oldu...
cin seddi bas gitarist aramaktadır....
davulcu olduğum için arkadaşlarla ben muattab olmak istedim...selamlar saygılar...
iletişim için..

GSM:05334162014
 
Ugurcum vala napalım buralarda urasıyoz işte. Şimdilik keyfim yerinde. İşler yogun amma eglenceli, fena sayılmaz ortamımız burda. Neyse [email protected] msn adresim. Fırsatın olursa şeyedelim. Eve internet baglattım hemen her aksam buralardayım. Görüşmek üzere Dasvidenya (Güle güle rusca)
 
merhaba,
hepinize çok teşekkür ederiz siz olmasanız biz o kadar eğlenemeyiz, yapılan iş bu kadar anlam kazanamaz...Evet daha iyiyim... :oops:

Umut artık master ı da bitirdi askere gitme vakti geldi. (Hiç Umut'suz bir grupta çalışmamıştım :roll: )Umut bu grubun basçısı değil aynı zamanda bizlerin iyi yolda ilerlemesi için elinden geleni yapan,yıllardır arkadaşımız,onsuz bu grubu düşünemediğim yapı taşlarındandır...

ama gelicek arkadaşımıza da kapımız sonuna kadar aralıdır...
sevgilerimle...
 
valla baya üzüldük çok eglenceli bi arkadaştı kendini müzige tam veriyordu çalarken bariz belli oluyordu bu :D hayırlısı olsun ;) bu cuma garajdayız herkesler gelsin
 
Selam Levent'cim. Hayırlı olsun. Ankara olması baya iyi olmuş o zaman. Görüşürüz.
Bu arada bu akşam 22.30 civarı Biziz'deyiz. Ayrıca haftaya Cuma yani 28 Ekim'de Saklıkent'te olacağız. Detayları www.saklikent.com'dan da öğrenebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde buradan da detaylı olarak açıklarız sanırım. Görüşmek üzere.
 
merhaba arkadaşlar...
28 Ekim Cuma günü ANKARA SAKLIKENT'de "Saklı Eğlence" adlı bir organizasyon düzenleniyor.

Kapı açılış: 20:00
Giriş: 7,5 milyon+ 1 bira
Gruplar: cin seddi & ruj & rakı
görüşmek üzere...
 
merhaba, yarın Saklıkent'teki organizasyonumuzdan dolayı Garage'da sahne alamayacağız. Haftaya tekrar normal programımıza devam edeceğiz.
Saklıkent'te görüşmek üzere.
 
Geri
Üst