ne demek abi teşekkür ederim iyi dileklerin için cin seddi'ni ilerde çok iyi şeyler bekliyor garaja her getirdiğim arkadaşım da bunu söylüyor en yakında zamanda çok çok iyi yerlere geliceksiniz...pod-xt demiş ki:Aaa.. Çok çok geçmiş olsun maresalx. Çok üzüldük. Umarım ciddi bir durum olmamıştır. Hızla iyileşmen dileğiyle. İyi hissedersen mutlaka bekleriz. Bu hafta olmazsa haftaya olsun. Sağlığın önemli tabi öncelikle. Kendine iyi bak. Geçen haftaki desteğin içinde ayrıca çok teşekkürler. Tekrar büyük geçmiş olsun.
arkadaşım repertuar senin alışık olmadığın tarzda olabilir ama bizler sürü psikolojisiyle heryerde çalınan şarkıları değil bize yakıştığını düşündüğümüz parçaları seçmeye gayret ediyoruz, bir "stop" bir "alone" çok enerjik olan senin için elbetteki dinlenilmeyecek şarkılar ama ola ki güzel tepkiler gelince bunların barda da çalındığını görüp ekleyenler elbetteki olabilir bu da doğru yolda olduğumuzu gösterir ya da çıkarıcağınız diğer anlamı da "pitch-dark"arkadaşımız anlatmaya çalışmış...firenk_sinatra demiş ki:Garage'da dinledim pek beğenmedim, eylenemedim niyeyse. repertuar sizce de biraz garip değil mi?
bi de klasik hatun vokal sorunu kendi sesi değil de, başka hatun vokallerin taklidi gibi geldi bana,
benim fikrim tabi beğenmek görecelidir.
saygılar...