Efenim sizinle henüz yeni tanışık olmuş bulundum Yüxexes sayesinde gerçekleşti bu ve çok beğendiğimi söylemek istiyorum bu "Hayat ve Aşk" isimli parçanızı.
Diğer parçalarınızı da dinlemek isterdim.Diğer parçaları dinlemeden hakkınızda peşin hükümler de vermek istemiyorum ama diğer çalışmalarınız da bu parça gibi biraz olsun sıradışı gibi duran, melodik altyapı üzerine kurulmuş başarılı çalışmalar ise sizden çok şey bekledigimi söyleyebilirim.Eğer öyle iseniz sıradan Türk rock gruplarından bana çok daha fazla şey ifade ediyorsunuz demek olacaktır.Vokali oldukça başarılı buldum ben de herkes gibi, ayrıca sayın özlem hanım avatarınız da deli şekilde hoşuma gitmiş bulunmaktadır.Lütfen beklediğim daha doğrusu umduğum gibi bir grup olarak ortaya çıkın yani kendinizi gösterin.Olası bir plak şirketi pazarlama stratejisine kurban gitmeyin, benliğinizi yitirmeyin.
Emir gibi söylesem de bunlar emir değil nacizhane tavsiyelerim ve beklentilerimdir sizlerden.
Klip hakkında da birşeyler söylemek istiyorum.Klibe hernedense oldukça güldüm, mesela elbise altında pantolon vardı sanırım, arasıra sadece elbise ile gözüküyordu özlem hanım, sonra sanırım bass gitarist bir ara sol bacağını yüksek mi yüksek masaya dayayıp gitarını çalmaya çalışmıştı, sonracıma elektro gitar solosundan sonra "Bende mi bozdum... uzat elini" kısmında el uzatma durumu falan bana benim de anlayamacagım sekilde komik geldi, enteresan bi durum evet hala da çözemedim.Ama amatör, karanlık, kasvetli videokliplerden hoşlanmışımdır bu yüzden pek itici gelmedi demo klibiniz, parça sıkı iken zaten klibe pek laf düşmez eleştirme babında [nasıl yazılıyo bu kelime yahu]
Bir de özlem hanım klip boyunca soğuk taşlara oturup oturup durdunuz, yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.Hasta olacaksınız canım, biraz kendinizi ve sesinizi hadi onu geçtim biraz dinleyicilerinizi düşünün, sesiniz kısılırsa n'aparız valla bilmiyorum.
Son olarak bana güzel dakikalar yasattıgınız icin bu parca sayesinde cok teşekkürler ama diger sarkılarınızı da dinlemek istiyorum lütfen bana ulaştırın eger ulaştırma gibi bir durumunuz varsa tabii.
Başarılar!...