Cin Seddi

Teşekkürler Johnpetruccii ve niaaaaa ilginiz için.
Garaj programlarımız bir günlük değildi. Cuma günleri 21.00- 00.00 arası sahne almaya devam edeceğiz.

Herkese merhabalar. Yarın akşam (Cuma) saat 21.30 'da Garaj'da sahnedeyiz arkadaşlar. Ertesi gün yani Cumartesi de Biziz'deki programlarımız her zamanki gibi devam etmektedir. Bilgilerinize sunulur. Görüşmek üzere.

ben sizde bu cuma hadi abi hemen bitirelim de kaçalım şu sahneden gibi bi hava sezdim şarkı söylerken yada aslanlar gibi çalarken eğer insanların yüzüne bakmaz tiribünlerideki garajın > > > > bu sembollerine odaklanırsanız millette sizi oturdugu yerden izler...bi kere elektro nun nerdeyse üzerine çıkıcaktım deli gibi bağırıyorum hopluyorum zıplıyorum ?!?adam beni görmedi bile 😀 bu eleştrinin can sıkıcı kısmıydı
şebnem ferah özlemin sesine çok iyi gidiyor Lenny Kravitz de harikaydı 😉 grupta davulcu cok bariz sıyrıldı cuma gecesi bana göre harika çalıyordu ritmler süperdi her bizi yapbozun parçası gibi oturdu yerli yerine
dedigim gibi duvara odaklanıp ya da yere bakıp şarkı söylerseniz gaz değil oturaklı izleyici kitleniz olur alınmayın ama bence amatör bir görüntü veriyor ..
herşeye rağmen garaj için cuma 21:30 harika bir seçin cin seddi
başarılar diliyorum...

Selam maresalx. Eleştirin için teşekkürler. Evet seni avatarından hatırladım şimdi. 😀 Cuma günü ta başından beri vardın. Geçen hafta Garaj'daki ikinci programımızdı. Sonuçta elektrocudan kastın ben miyim diğer gitaristimiz mi ama seni ve diğer insanları eğlenip zıplarken görüyorum. Bu hafta yeni bir tonmaister ile çalıştık ve seslere gereğinden daha fazla konsantre olmamız gerekti. Ve bir tepki vermemem (ya da vermemesi ) sizi görmemezlikten gelmek değil yaptığımız işe olan konsantrasyonumuzdan kaynaklandı. Senin ve oradaki insanların varlığı ve eğlenmesi bizleri o gün için gayet tatmin etti doğrusu. Bunun için ayrıca teşekkürler. Ben de taşların yerine oturacağından eminim. Görüşmek üzere...

evet sounda konsantre olmak zorundaydık .....sonuçta alıştığımız bi sahne ayarımız var Bizizde....üstüne üstlük pedal ayarlarımın ara verdikten sonra ikinci yarı çok farklı bi şekile geldiğini parçaları çalarken farkettiğim için neye uğradığımı şaşırdım....pedal işte.... sahibi olmadığı zaman düğmeleri kendi kendine çevriliveriyor ne kadar ilginç değil mi?

pod-xt demiş ki:
Selam maresalx. Eleştirin için teşekkürler. Evet seni avatarından hatırladım şimdi. 😀 Cuma günü ta başından beri vardın. Geçen hafta Garaj'daki ikinci programımızdı. Sonuçta elektrocudan kastın ben miyim diğer gitaristimiz mi ama seni ve diğer insanları eğlenip zıplarken görüyorum. Bu hafta yeni bir tonmaister ile çalıştık ve seslere gereğinden daha fazla konsantre olmamız gerekti. Ve bir tepki vermemem (ya da vermemesi ) sizi görmemezlikten gelmek değil yaptığımız işe olan konsantrasyonumuzdan kaynaklandı. Senin ve oradaki insanların varlığı ve eğlenmesi bizleri o gün için gayet tatmin etti doğrusu. Bunun için ayrıca teşekkürler. Ben de taşların yerine oturacağından eminim. Görüşmek üzere...

Ben sizi çok beğendim müziğinize asla bi lafım yok 😉
O zaman napıyoruz ???haftaya cuma garajda aynen eğlenceye devam 😉
:metal :metal

Selamlar herkese. Birazdan bizim Hayat ve Aşk adlı parçamızın klibi Dream tv de Yüxexes programında yayınlanacak programın kapanışında. Haber vereyim dedim. İsterseniz bir bakın 🙂

Geri