Cin Seddi

pod-xt demiş ki:
Herkese merhabalar. Herkese iyi dilekleri, olumlu görüşleri için teşekkürler. Sevgili arkadaşlar, bu hafta Garaj'da bizden kaynaklanmayan :?: :!: nedenlerden :bilmem dolayı çıkmıyoruz. Bilgilerinize sunarız.

aaa! Yılbaşından önce ne güzel bir ön yılbaşı kutlaması olacaktı halbuki. Niye bu Cuma yahu. Gıcık olduk bak şimdi. Bütün arkadaşlarla gelecektik. Yılbaşında zaten gidilmez garaj'a ama. Yılbaşı arifesi tek alternatifimizdiniz açıkçası. Cuma nereye gidicez biz şimdi? Olaya bak. Çıkmıyorum evden sinirlendim. Biz yine canlı müzik olmayan publarla idare edelim şimdilik. Neyse bunu saymıyoruz. En yakın zamanda görüşmek üzere. :p :tap: :metal
 
Başarılarınızın dewamını dilerim arkadaşlar.. Yaptıgınız alternatifde olsa gerçekten cover yapıyosunuz.. Kolaya kaçıp aynısını da çalabilirdiniz ama böyle sert kalın..

Kolay gelsin...

Stay Heavy :twisted:
 
Selamlar,

Biziz programının bittiğini yeni öğrendim. Ben de gidip biraz Cin Seddi izleyeyim diyodum ne zamandır canım istiyor.

Garaj a gitmedim ama duyduğum kadarıyla bizizden daha iyimiş.

Neyse Cin Seddi her yerde güzeldir bence.

Yeni yılda herkesin istediği mutluluğu yakalamasını, ve arkadaşlar sizin de ayrıca başarılarınızın devamını diliyorum.

Cgn
 
Herkese selamlar...
Sevgili allerji, msheless, FateX, cagancebe cok teşekkürler. İlginiz, güzel yorumlarınız, destekleriniz için. Cagan, Biziz programımızı hemen hemen 1 ay kadar önce bitirdik. Bu Cuma da Garaj'da önceden de buradan belirttiğim üzere çıkmıyoruz. Teşekkür ederiz ilgine ve iyi dileklerine. . Hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar.
 
Garage'da çıkmaları iyi fakat ben onları tekrardan Biziz'de görmek istiyorum.
Şahsen Garage ve oraya takılan tayfanın tarzını sevmiyorum ve Cin Seddi'nin tarzını Biziz'e daha yakın buluyorum.
Çünkü Cin Seddi alternatif rock dan uzak ve daha çok Hard Rock'a yakın bir grup.
Garage'da alternatif rock dinleyen kitleye Hard Rock, 80'ler ve 70'lerden esintilerle hitap edebilmek güzel ama Cin Seddi'ni benim gibi Biziz'de takip etmek istiyenler için kötü oldu.
:(
Keşke tekrardan Tushe ve Cin Seddi programlarını Biziz'de peşpeşe izleyebilsek... :?
 
DamnationGame demiş ki:
Garage'da çıkmaları iyi fakat ben onları tekrardan Biziz'de görmek istiyorum.
Şahsen Garage ve oraya takılan tayfanın tarzını sevmiyorum ve Cin Seddi'nin tarzını Biziz'e daha yakın buluyorum.

Ben Cin Seddi'ni Biziz'de de izlerdim.
Elbetteki Biziz'de de devam etmelerini isterdim.
Dostum sakın yanlış anlama.
Sana katılıyorum ama bence grubu seven insanlar barın müşterisi değil grubun izleyenleri olur.
İnsanlar sevdikleri grubu değişik barlardada dinleyebilmeliler.
O yüzden bence keşke Biziz'le sınırlandırmasaydın kendini.
Zira ben Cin Seddi'nin müziğini Garajda zevkle dinliyorum.
Oraya gelen kitle Biziz'dekinden tabi ki farklı.
Ama Garaja gelenler de grubu benimsemişlerki eğlenip coşuyorlar Sonuç olarak barı var eden çalan gruplarıdır. ;)
Fakat şurada okuduğum bazı şeyler bana Garaj'ın çok tekin bir yer olmadığını gösteriyor. :?
Bu cuma çıkmıyorlarmış. Niyeki. Şu forumları bugün okudum da
Sanki arkalarından saçmasapan ve abes :) işler çevriliyor gibi. :evil:
Neyse dikkat edin kendinize cinseddi
besteniz güzel olmuş dilime dolandı walla
Başka atraksiyonlar bekliyoruz sizden. ;)
 
gitu78 demiş ki:
Bu cuma çıkmıyorlarmış. Niyeki. Şu forumları bugün okudum da Sanki arkalarından saçmasapan ve abes :) işler çevriliyor gibi.
üzerime alınmamam mümkün değil bu dokundurma adı altındaki suçlamayı.. Sevdiğim ve programını takip ettiğim, dışarda görünce halini hatrını sorduğum insanların arkasından iş çevirilmekle suçlanıyoruz.. daha da üzücü bişey olamaz heralde benim için... eğer yazdıklarında bunu kastetiysen cidden çok üzdü beni A.B.E.S. grubu adına
 
Haydaa.
Ben grubun seveni olarak tabi ki oraya izlemek için gittiğim grubun çıkmamasına üzüldüğüm için bunu yazdım.
Bence oraya yazılmış ve senin üzüldüğün bir deyimden ziyade
kendi forumunuzda yaptıklarınızla ilgilenin.
Ben sizin forumun son bikaç sayfasını okuduğum için
bunları rahatlıkla yazabiliyorum. Birinde cuma çıkacakmısınz, dur hişş ne diyosun gülücüklü yazılar var
son sayfada hiçbir neden bildirmeden bu cuma çıkıyoruz var. :LOL:
Madem bu kadar sevdiğin insanlar niyesini yazsaydın da benim yazdığım, olduğunu düşündüğüm duruma alet oluyor gibi gözükmeseydin de
bende yazmasaydım öyle.
Öncelikle bu niyet önemli. :idea:
İnsanlar tabiki Cin seddi gibi yıllarca piyasada çalmış
bir grubun yerine sizin niye çıktığınızı sorgulayacak.
Buarada bende doğal olarak bundan bişeyler çıkabileceğini düşündüğüm için grubu uyarmayı bir borç bildim.
Yoksa benim kimseyle bir derdim yok. ;)

Her neyse. Sizin sevenleriniz var cin seddi. Yalnız değilsiniz merak etmeyin. 8)
 
ylba.jpg
 
Forumu okumamıştım, Garage’a gittim ve çıktım. Cuma gibi değişik türden ve cinsten insanın haftanın stresini atmak için barlara aktığı bi günü anca Cin Seddi’nin kozmopolit repertuarı kaldırabilir. Yıllardır bar mar mevzusuna takılırım, bu işin ticari kısmı daha önemlidir; yani -bu sadece garage için değil- bar yöneticileri salak değil ki sonuçta, her Cuma mekanı hıncahınç dolduran ve resmen sallayan bi grubu yerinden oynatsınlar. Öyle değil mi? Yoksa aksini düşünmek bile istemiyorum. gitu78, bahsettiğin yazıları okudum ayrıca; ama yorum yapmıyorum
 
Sevgili Cin Seddi ve Sayko Ukraynadan sevgiler. Hepinizin yeni nove god (yeni yılını) kutlarım. Yeniden görüşmak üzere.
 
Bir kurbagaaa bacagıııı!!!
birde kertenekel dirsegiiiiiii!!!!!
inleri cinleri inleri cinleri!!!

nerdesininiz sevgili cinler ses verin lütfen bu hafta garajdamısınız 8)
 
Grubun ismini duymustum,afişlerde falan rastlıyordum ama dinleme fırsatı bulamamıstım.Hayat ve aşk süpper bi parca-ayrıca özlemin sesi cok kalite bigün izlemeye gelicem inşallah :roll: Canlı performansınızı merak ediyorum..
 
Grubun ismini duymustum,afişlerde falan rastlıyordum ama dinleme fırsatı bulamamıstım.Hayat ve aşk süpper bi parca-ayrıca özlemin sesi cok kalite bigün izlemeye gelicem inşallah :roll: Canlı performansınızı merak ediyorum..
 
Grubun ismini duymustum,afişlerde falan rastlıyordum ama dinleme fırsatı bulamamıstım.Hayat ve aşk süpper bi parca-ayrıca özlemin sesi cok kalite bigün izlemeye gelicem inşallah :roll: Canlı performansınızı merak ediyorum..
 
Herkese merhabalar. Şimdi öncelikle söyleyecegim bir sey var. Artık Garaj Bar'da çıkmıyoruz. Herkese buradan duyuralım bunu. Orada bizi Nisan ayından beri destekleyen ve bize duydukları yakınlıkları her hafta arttırarak gösteren, saygısını ve sevgisini esirgemeyen seyircimize teşekkürü bir borç biliriz.

Bizi seven ve izlemek isteyenler su an için bizi biraz bekleyecekler. Kusura bakmasınlar.

Normal şartlarda biz, Cin Seddi grubu olarak bu yazımızı burada sonlandırır ve herkese iyi dileklerimizi sunardık. Fakat bugün geldigimiz durum, görülüyor ki bundan biraz farklı.

Artık bazı şeyler, bizim bireysel olarak da taşıdığımız ve her zaman severek, terimizin, bileğimizin, sesimizin son damlasına, son haddine kadar taşıdığımiz, taşıyacak olduğumuz, şeylerin, müziğimizin, ismimizin, sorumluluklarımız ve görevlerimizin, sahipliklerin, aitliklerin, üstüne çıkmaya, bunları başka şeylere, bizim hiç istemediğimiz, bizim aklımızda, ruhumuzda bulunmayan ve hiç bir zaman da bulunmayacak olan durumlara sürüklemeye başlamış.

Bizler, şimdiye kadar bir yerlere gelebilmiş ve bazı işler yapabilmişsek bunları kendi bileğimizin hakkıyla, sonuna kadar tırnaklarımızla kazıyarak elde ettik. Hiç bir zaman bizim olmayana tamah etmedik. Bizim olmayanda gözümüz olmadi. Bize, bizim olmayacak olanı göstereni de hakkıyla geri çevirmesini bildik. Kendimize yapılmasını istemediğimiz hiç bir şeyi başkasına yapmadık.

Geriye dönüp baktığımızda kimseye yapılmış bir yanlışımız yok. Kimseye güleryüzden baska birşeyimizi göstermedik. Güvendiklerimize arkamızı rahatlıkla döndük. Çünkü güvenmeden yaşayamazsınız. İstedik ki karşılıksız dostluklar kuralım. İstedik ki gönül rahatlığıyla müziğimizi yapalım ve insanlara ulaşalım.

Fakat bilemedik. Şu an geldigimiz nokta da hiç bir dostumuzun olmadığını gördük. İnanmak istemediğimiz durumların, kapılar arkasında gerçekleştiğine şahit olduk. Geldiğimiz noktanın, Cin Seddi isminin birilerini her yerde nedenini bilmediğimiz şekilde rahatsız ettiğini gördük. Kendilerince küçük oyunlar oynamanın cazibesine kapılmış insanları tanıdık.

Bunları buraya yazıyorum. Ve ellerim, bedenim sinir olup olmadığını bilmediğim duygularla titriyor. Beynim uyuşmuş bir halde. Dudaklarım kuruyor. Çünkü artık dedim ya bazı şeyler taşıma sınırlarının üstüne çıkıyor. Çünkü artık dostumuz olmadığını gördük. Çünkü artık şu küçücük su birikintisinde bile çekememezliklerin, kuyu kazmaların içinde yaşıyoruz. Yediden yetmişe insanların oturamamış kişiliklerine şahit olduk.
Bütün bunların ötesinde tek bir gerçek var ki biz çizdigimiz yola ve baş koyduğumuz hedefe zaten kitlenmiş durumdayız. Ve ugraşlarımız hiç bitmeyecek. İsterdik ki bunlar güzel anılarla süslensin. Neyse ki bu grup birbirine ve hedefine kilitlendi ve her zaman bundan kuvvet aldı.
Ve bunun bitmesini isteyen, sekteye uğramasından zevk alacak olanları yaklaşık 55-60 yıl boyunca sürecek bir hayal kırıklığıyla bırakmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bizi gittiğimiz, çaldığımız her yerde KOŞULSUZ-ŞARTSIZ MÜZİKTEN BAŞKA HİÇ AMA HİÇ BİR BEKLENTİSİ OLMADAN destekleyen, bu doğrultuda yorumlarını esirgememiş olan herkese tekrar teşekkürler. Sizin için yapabileceğimiz en güzel şeyleri yapmak için uğraşıyoruz.

Görüşmek üzere...
 
Öncelikle Cin Seddinin bi dolu güzel anıya şahitlik etmiş sayfaları nereye gitti ?
bunu yanıtlaması gereken bir moderatör ya da admin olmalı ?!?
çöpe baktım yok o kadar sayfayı nereye uçurdunuz ?!!

Bu tartışmadan benim anladığım şudur.Cin Seddi barlarda çalan gruplardan yaş ortalaması olarak büyük hepsini aham şaham tanımam ama hepsi büyükler.Yani anlık gaza gelmiyorlar asla hatta ve hatta ben salı ve çarşamba günleri "ya Cinler nerlerdesiniz cuma çıkıcakmısınız ses verin" diye yazdığımda bana özel mesaj atıp biliyorsun sadece müzikle ilgili şeylere cevap yazıyoruz dediler.!!!
Kesinlikle olgunca ve profesyonelce bir davranış
Arkadaşlar siz çok kaliteli bir grupsunuz ama burda terso olan şey
"ABi SiZ ANKARAYA DEÐİL iSTANBUL'A GÖRESiNiZ"
bunu daha önce çoğu kez söyledi.Malesefki bar ortamındaki alicengiz oyunlarına sizin bu tepkiniz ve haklısınızda sürekli bi dolaplar dönüyor ve bu grupla beraber biz dinleyicilerede zarar veriyor!
Şekil 1a da görüldüğü gibi ?!?
Şimdi nerde izliycez sizi !
Hepinizi Çok Çok Seviyorum!ilk günden beri Cin Seddi Fanıydım hala da öyleyim
Ağırbaşlı efendi davranış ve tutumunuza ve müziğinize aşığım!
bir kez daha bunu yazıyorum gururla!
Sizi Seviyorum Cin Seddi nerde olursanız olun!!!
 
Geri
Üst