Cin Seddi

sevgili Eren iyi dileklerin için teşekkürler.....sevgili pudding www.nokiasupersound.com da Hayat ve Aşk isimli şarkımızı bulabilirsin...diğer şarkılarımız henüz internette değil...geldiğimizde görüşmek beraberce eğlenmek dileğiyle...

bu arada herkese iyi bayramlar...
 
yalnız konser saati için herhangi birşey söylememişsiniz ya...antalyadaki arkadaslara ve burada ki forumlarına falan baktım yok orda da aynı soruyu sordum kimse bilmiyor herkes gidiyoruz diyor ancak kimsenin saat konusunda bir fikri yok :twisted:
 
Cin seddi'ne antalya'da çoook başarılar dilerim.Umarım hoş olmayan olayların acısını çıkartacak bir konser olur.Daha yeni okudum ve gerçekten üzüldüm.Ancak bence olayın olumlu yönleri de var.Garage bilindiği üzere öncelikli amacın müzik dinlemek olmadığı bir mekan.Cin Seddi'nin çaldığı gecelerde birçok fan oluyordu ama bunların arasında bütünlüğü bozucu ,hatta dinlemeye çalışanların şevkini kıracak durumlar da bolca vardı açıkçası!! Size daha çok yakışan ve sizi dinlemeye rahatça gelebileceğimiz bir mekanda çıkmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bir de olumsuz şartlar karşısında "lanet olsun böyle piyasaya,küstürecekler sonunda" falan gibi umutsuzluk mesajları vermediğiniz için de ayrıca sevindim,Türkiye'de müziğin sizin gibi örneklere ihtiyacı var!!..
 
yani kertenkele faciasından beri yazmıyim diyodum lakin ortalığın pek güzel karıştığını görünce dayanamdım gene...
oncellikle sunu soyliyim ortada cin seddini kıracak bi durum varsa kesinlikle karsı tarafın avanaklığı yuzunden olmustur. olaylara pek hakim olmamamla beraber kisilikleri dusununce bunu rahatlıkla soyliyebiliyo insan..bazı arkadaslar reklamın iyisi kotusu olmaz gibi neciz sozlerde bulunmuslar.yani ne diyim..allahın forumunda amator gruplara tıklayıp sonra grup sayfasını dusunup reklam yapmak herhalde ona amerikan ulusal kanalında superbowl arası reklam almak gibi bişiy geldi galiba..iletisim fakulteleri bunu pek eglenceli bulurdu..
bu arada ben cin seddinin istanbula deil new jerjey taraflarına gitmesini oneriyorum..rock muzik oralarda daha bi kıymetli oluyo..
butun gun hayat ve ask sarkısını dinleyen arkadasların da - ki bu 10 saat dinlese 5 dakkadan gunde 120 defa eder - en azından biraz elestirmesini beklerdim..
neyse..arkadaslar bara cıkmadıgınız bu anlarda bestelerinizle daha rahat ugrasacaginizi dusunuyorum..umarım hersey gonlunuzce olur..
burak
 
Neler oldu burada yav...
Uzun zamandır forumunuza girmiyodum..
Baya bi karışmış ortalık..
Sebebini bilmiyorum sadece 1sayfa önce Ugur'un yazdığı uzun mesajı okudum..
Şaşırmak isterdim.. İnsanlar gene birbirlerini kırmış anlaşılan.. Sevdiğim bi grup Cin Seddi Özlem ve Ugurlada muhabbetimiz olmuştur kısada olsa ikiside iyi insanlar yüzlerinden akıyor..
Ben ise böyle iyi niyetli insanların, böyle yıpratıldıgını görmekten bıktım..
Niye be..?

Neyse canınızı sıkmayın, ne diyebilirim ki..
Bi ihtiyac olursa, seve seve....
Dünya üzerinde iyi insanlar halaa var, unutmayın...
 
herkese çok teşekkürler hepinize iyi bayramlar, dikkat edelim, et, yumurta vb. hayvan ürünleri şu sıralar yemesek iyi olacak galiba...

http://www.rocktr.com/index.php?op=NEArticle&sid=1071

http://www.hangibar.com/bands/bandinfo.asp?BandID=B415662820050816

adreslerinden ufak bilgilere ulaşabilirsiniz,
ben de birşeyler ekleyeyim forumumuzun ilk sayfasında da var bu bilgi,


Cin Seddi (“ç”ile değil “c” ile) besteleriyle uğraşan, müziğinin temelini rock ile melodik, modern öğelerle sentezlemeyi hedefleyen, 1997 yılından beri çeşitli gruplarda ve yerlerde müzik yapmış olan Özlem, Uğur, Umut, Ufuk ve Tunç tarafından 2003 yılında kendilerine ait müziği oluşturabilmek amacı ile kurulmuş Ankaralı bir Rock grubudur. 2004 Nisan ayında beş şarkılık bir demo hazırladılar. 2005 Tuborg ROXY Müzik günlerinde ilk 16 finalistten biri ve 2005 Ankara Saklıkent’te düzenlenen "Rock and Win" yarışmasında ilk 10’a kalan Cin Seddi, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Gazi Üniversitesi Müh-Mim, Hacettepe Üniversitesi, Yolcu Rock Bar, Biziz Rock Bar, Bar Fly gibi çeşitli üniversite şenliklerinde ve bar organizasyonlarında, Tsunamizedeler yararına yapılan yardım konserinde ve diğer organizasyonlarda Saklıkent’te sahne almıştır. 2005 yılında da kayıtlara devam edilmiştir. Repertuarlarında, Evanescence, Sam Brown, Beatles, Hım, Elvis Presley, Skunk Anansie, Roxette, Scorpions, Deep Purple, Rainbow, Anathema, Lenny Kravitz, Gary Moore, Muse, Guns'n Roses, Iron Maiden, Metallica vs...gibi sanatçıların şarkıları yer almaktadır.

“Hayat ve Aşk” adlı bestelerine çekilen demo-klip Dream TV. “Yüxexes” programında yayınlanmıştır.

bizler;
davul: UFUK BULUT
gitar-vokal: UÐUR ÇAKAR
vokal: ÖZLEM ALTINIŞIK
bas: OKTAY DOÐRU
gitar: TUNÇ APATAY

sevgiler & saygılar...

görüşmek üzere... :roll:
 
yarın (bugün) akşam Antalya'daki müzikseverlerle buluşuyoruz...hepberaber güzel vakit geçirmek dileğiyle...

sevgili onur, ordaysan geleceksin tabi ki :) karışmam sonra...
 
Cin Seddi'ni tebrik ediyorum. Yol yorgunluğuna, alışık olmadıkları bir ortamda çalıyor olmalarına rağmen Antalya konseri oldukça iyiydi.
Tekrar tebrikler dostlar. :)
 
Herkese selamlar...

Antalya'daki konserde sıcak desteklerinden dolayı oradaki herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ayrıca sevgili Onur, orada olman bizim için güzel bir sürprizdi. Yardımların için de çok teşekkürler.

Sevgili Ergin, Biz de seni özledik. Tekrar görüşürüz, :) İlgin için sağol.

Sevgili alpago desteğin için teşekkürler. Biz de senin bayramını kutluyoruz.

Görüşmek dileğiyle.
 
Evet Antalya konseri çok hoştu..özellikle sahnenin atmosferi harikaydı..Web sayfamız hazır olunca ordan da görüntüler koyarız...(bu arada kışın ortasında sahile inip sis altındaki denizi izlemek bana bütün bi yılın yorgunluğunu unutturdu)...
bizle beraber konsere çıkan Dr.Gypsy grubuna da selamlar...repertuarlarına hasta oldum (Poison, Hardline, Guns'N'Roses...) hem onlara hem de bizi çok içten ve iyi ağırlayan evsahiplerine çok teşekkürler....Tekrar görüşmek üzere...

Melatonin grubundan sevgili Onur'a da teşekkürler...orda karşılaşmak ve sohbet etmek güzeldi..
 
merhaba,
hangibar'daki yazı dizisi için menekşe'ye teşekkür ederek bir konser haberi vermek istiyorum...

cin seddi, pin-up, yolgezer

Tarih: 1 şubat çarşamba 21:00
Yer: Balans@istanbul

özledik :roll:
 
ya kopmayın ve unutmayın buraları garage da olylar olmuş olabilir ama yinede ankara da kalın en azından bi kere ÖZLEMİ sahne yaparken görmeden olmaz

ÖZLER özlemi ankara

CAN cabinde AKREP istanbula gidin diyon ayıp ayıp:)
 
Geri
Üst