Cin Seddi

Merhaba...Cin Seddi grubunu yaklaşık 2-2.5 yıldır elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum,önceleri Biziz'de cumartesi akşamları izliyordum,şimdi de Tunalı'da fırsat buldukça dinliyorum...Sahne performansınız gerçekten takdire değer,bunun dışında coverlarınız ve şu ana kadar dinleyebildiğim besteleriniz de gerçekten oldukça başarılı...Başarılarınızın devamı dileğiyle...


Pyracantha,Obituar Guard
Solo gitar-H.Eren SUNA
 
Merhaba arkadaşlar sitenizde bulunan tüm parçaları dinledim oldukça başarılı olmuş. Sadece dikkatimi çeken faithfulness cover parçası oldu :!: . Tam anlamıyla bu kadar olur diyoruyum ve başarılar diliyorum ;)
 
Arkadaşlar Adana’da bugün gerçekleşmesi gereken konserimiz maalesef gerçekleşemedi. Organizasyonun bazı aksaklıklarının bize son iki gün kala bir şekilde yansıması sonucu bu durum ortaya çıktı. Çukurova Rock Fest 2 de sahne alacak tüm gruplara başarılar organizasyonu yapan arkadaşlara kolaylıklar dileriz ve tüm Adana'lı dostlarımızdan özür dileriz. Umarız başka bir konserde orada bizi dinlemek isteyenlerle karşılaşırız.

fatex, can,undefined, fikoo24,alpago,internalhealing,onur, sercan, hasanayvenli,elternlos_anarc, slayerbodom,Tansiyon-DavuL ...

tüm ilginiz alakanız, güzel yorumlarınız için çooook teşekkür ederiz,çok memnun olduk...
onurcum evet carpediem ve yıldırım :) ve mr big...
cancım evet güzel bir tesadüf oldu , seni çok iyi gördüm aslında zaten sana da söyledim...
sercancım biz sana cd veririz elbette,
burakcım bu soruyu uğur'a havale etim ben:)

Görüşmek dileğiyle...
 
Muhendislik Mimarlik Bahar sEnliginde Hayat ve Askla beni tribe sokan doymayip hafizamda yer eden ender gruplardan...dayanamadim Ozlemlede foto cektirdim...amator demiyorum cunku onlar zaten kendi yollarinda yarisiyolarlar sadece kendileriyle..
Hayat ve Ask diyorum baska biside demiyorum...
 
valla ben bence 'OLMUŞ' bi cin seddi gördüm sahnede..besteler güzel, sahne iyi (herkes ayrı ayrı güsel duruyoda birazda birbirinizle iletişim görmek istyrm sahnede tabi bu benim görüşüm ben sevyrm sahnede böle şeeler) e artık coverlarda bomba gbi oturmş..bu arada bugun gelemedim kontrolum vardı ama bi deişiklik yoktur sanırım..kolay gele gele gele artık bide album gele gele gele..
sevgi ve saygılar efem..ayrı ayrı öpüyorum..
 
Arkadaşlar gazideki performansınız harikaydı .. Bireysel olarak gerçekten çok iyiydiniz zaten grup olmayı başarmış nadir gruplardansınız .. Sizi artık Türk Rock bölümüne alalım :metal


Başarılarınızın dewamını dileriz :metal



Stay Heavy :twisted:
 
ozlem bugun mangaya cuk die oturdu yerinizin burasi olmadigini cok iyi biliyorum albumu sabirsizlikla bekliyorum...
=)))
 
muheteşem muhteşem muhteşem !
2 gündür konserlerinize geliyorum arkadaşlar, çok profesyonelceydi özellikle dünkü mangadan önceki performansınız, seyrciyi mangaya hazırlamanız,mangayı dinlerken bir an inanamadım sahnede özlem vardı , gökselin yerine dursun zamanı süpper söyledin özlem daha iyisi olamazdı heyecanlandım gerçekten oraya çok yakışıyorsunuz, hep orada kalmanızı diliyorum, hepinize başarılar, besteler süper.
 
merhabalar, çok çok teşekkürler yorumlarınız için
dünü benim için özel kılan , güzel cümlelere layık gören herkese, sonsuz teşekkürler... şarkıyı ilk defa söyledim:)
gerçekten benim için durmuştu zaman!
sevgiler...
 
Uzunca bir aradan sonra Cin Seddi'ni izledim. "Geçen günlere yazık olmuş kendi adıma" dedim. Harikaydınız... O kadar fazla fotoğraf var ki dünden. Parça parça göndereceğim. Manga ile düet fotoğrafı assolist olduğu için en son partide burada olacak doğal olarak:)

cs019pz.jpg


cs23mr.jpg


cs38pb.jpg


cs052rk.jpg


cs062qn.jpg


cs077zc.jpg


cs096gq.jpg


cs100uk.jpg


cs115qr.jpg


cs125nn.jpg
 
merhaba,
konserler çok keyifliydi,
fotoğraflar ve geldiğin için çok teşekkürler , Abdurrahman abi.

yarın 14:00 da

gazi üniversitesi iktisadi idari bilimler fakültesi'nde

sahne alacağız.

görüşmek üzere.
 
Abdurrahman abinin çektiği fotolar hep böyle :)
öyle anlar yakalıyor ki cidden şaşırmamak mümkün değil....
bu arada Cin Seddi için çok yoğun ve keyifli bi hafta oldu...özellikle Manga konseri oldukça keyifli ve kaliteliydi.....cuma günü de G.Ü.iktisadi ve idari bil.fak.'ndeki konser çok güzeldi..çünkü bu konserlerde bizi ilk defa dinleyen insanların güzel tepkileriyle karşılaştık....
 
Stüdyo feedback.te tolga abi dinletmişti sarkınızı,aynı gün internetten indirdim,telefonuma.Sitenizde diğer sarkılarınızı da dinledim,gercekten cok hoş olmuş..Faithfulness baya ii..vokalin sesine bitiyorm zaten :p ,basarılar ;) İnşallah bigün konserinize de gelmek kısmet olur-şu öss bitse nese :?
 
Geri
Üst