Metallica

Tamamını oturup sindirerek dinleyemedim ama ilk izlenimim pek iyi değil. Parçaları "oo bu fena olmadı, şu da dursun kenarda" dedikleri bir riff havuzu oluşturup oradan birbirine uyanları uç uca ekleyerek yazmışlar gibi bir his uyandırdı bende. St. Anger ve sonrası yok bende malesef... (Metallica 'nın Justice albümünü şahzi zirve noktam olarak alıyorum)
hocam aradan çok uzun vakit geçmiş şimdi ne düşünüyorsunuz bence artık hardwired fanı oldunuz
 
Bowie çok büyük müzisyendi ve eserlerinden bir şeylerin damlaması, iz bırakması hem güzel hem de kaçınılmaz. Bu kadar mikroskobik inceleyeceksek gelmiş geçmiş tüm metal şarkılar da delta blues mu diyelim.. boşver. Yani savunayım diye demiyorum, var bunlar olabilir diyorum.
 
Takip ettiğim instagram sayfası herkesicinrock, Power fm de metallicanın geleceği söylenmiş yakın zamanda tarih açıklanacakmış diye post attılar.
Sizce gelebilme ihtimalleri var mı?
 
Ben de birçok yerde gördüm bunu. Bruce Dickinson, Scorpions, Megadeth derken bu da olur mu? Pek ümitlenmek de istemiyorum. Black albümüyle bozdu, yok şu bu deriz ama paşa paşa en önde de gideriz o kadar da değil.
 
Gideriz de bilet fiyatları nolur acaba?
Megadeth biletleri Scorpions biletlerinden ucuzdu ama yinede 30 dk içinde tükendi.
Burada akla gelen teori, karaborsacıların muhtemelen zibilyon tane aldığı şeklinde.
Buna engel olunmazsa tabii ki yine biter.
Ben gitmeyi filan düşündüğümden değil, sadece bu son olaylar doğrultusunda fikrimi yazmak istedim.
 
Bu ne mesela? Merak ettiğim için soruyorum..


Aradığınız bilet sayısını değiştirince, kalan bilet sayısı da, fiyatı da değişiyor.. Müşteri odaklılık dedikleri şey bu olsa gerek.

Ekleme: Bir şekilde karaborsacıları (alıcı veya satıcı) buluşturuyorlar anladığım kadarıyla:

Image2.jpg
 
Son düzenleme:
Karaborsa gibi bir durum pek mevcut değil abi. Kütür kütür satılmış.


Doğrudur, benimki bir teori sadece.
Tabii keşke "şaşırıyoruz ve sadece gülüyoruz" gibi kurumsal iletişime yakışmayan ifadeleri buraya yazmasalarmış. Sen kamuoyuna açıklama yapıyorsun, ama dayanamayıp laf sokuyorsun. Sen müşteri ile aynı zeminden konuşup ona "ağzının payını vermeye" kalkarsan ortada profesyonellik diye bir şey kalmaz.
Bir şeyi anlamamışlar: Bu devirde böyle kurumsal açıklamaların tek başına bir anlamı yok; neticede ortada belge veya kanıt yok. Ortada somut belge-bulgu yokken bu tip açıklamaların geçerliliği karşılıklı güvene dayanır, o da yukarıdaki üslup ile inşa edilmez. Ama sosyal medya devrinde geldiğimiz nokta bu.
Ayrıca komplo teorisyenleri şüphelerini yücelten insanlardır, böyle açıklamalar ile hiç bir zaman ikna olmazlar. Sen onlara gülüp geçersin, onlar da seni şeytanlaştırır.
 
Geri
Üst