Sony Ericsson UniStar Üniversiteliler Arası Müzik Yarışması

anam anam anam....ANKARAAA...yine yollardayız arkadaşlar... finale kalmış olan ya da kalmamış olan herkese müzik yolunda başarılar ... yarışma bahane eğlence şahane :) .. herkese sevgiler & saygılar ....
 
Sony Ericsson UniStar TR Finalistleri Belli Oldu

Herşeyden önce 4 farklı gün,4 farklı mekan 60 farklı grup ve yaptığı şeye, bütün sıkıntılara rağmen saygı ve sevgiyle; bir o kadar azimle (bknz. aşılan yollar, taşınan enstrümanlar, çekilen maddi-manevi sıkıntılar, vb.) sıkıca tutunmuş müzisyen dostlar. Umarım bir an için olsun hepiniz yarışma mantığından kendinizi sıyırıp; o "an"ı yaşayabilmişinizdir. Bu noktada katılan ve performans gösteren, sadece güleryüz gösteren ve ortaya konan iyi,kötü,acı,tatlı bir çok şeye saygı gösteren herkese çok teşekkür ederim.

Hepiniz benden önce yazmışsınız gerçi, ben anca vakit ve müsait bir bilgisayar bulabildim. Tamamen Juri üyelerinin takdirleri sonucunda ortaya çıkan final tablosu aşağıdaki gibidir. Tekrar etme ihtiyacı duyuyorum: finalde performans gösterecek bütün katılımcılar sadece juri üyelerinin takdiriyle belirlenmiştir.

51 Promil, A Due Carmen, Akawa Project, Bade, Deprem, Doxan, Enderin, Grup Bütünleme, Kaotik, Kılçık, Kolpa, Nükleer Başlıklı Kız, Paranoya, Serbest Bölge, Sertsessiz, Zirzop

Türkiye Finali konusunda: ortada birden fazla proje olduğu için final programı tarih olarak henüz belirlenmedi. Sizden ricam bu konuda birazcık sabırlı olmanız. Bize de birazcık dinlenmemiz için zaman tanımanız, keza ciddi yorucu oldu :D

Bir iki gün içerisinde bu konudaki gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz. Hepinize teşekkür eder, görüşmek üzro derim, ve gider belki biraz uyurum 8O

akay
MottoPS
 
Eğer İzmir&Akdeniz elemeleri zerre kadar adaletliyse ben müziğin "m"sinden bile anlamadığımı kabul edicem...Verilen karara ne Aydın'daki öğrenciler ne otobüsteki hiçbir grup inanamadık ilk önce...Kesinlikle kendimden bahsetmiyorum hadi ben solo gitarım formatım farklı falan ama orda HIV vardı, Enderin vardı ve aklıma gelmeyen bir iki tane daha vardı insanların bu gruplarda nasıl coştuğunu çekilen videolarda görmeniz lazım...


Kaldı ki zaten ben bunları bi tarafımdan sallıyosam bile o videolar nasıl olsa ellerimize geçicek herkes izleyip görücektir eminim neyin ne olduğunu...!


+ Olarak istanbuldan ve ankaradan bi ton grup seç gel izmirden 1 tane grup seç oda full detone...


Geçen sene nokiasupersounda da aynı şey oldu bu sene roxyde 1 seçilmedi arkasından Unistarın bu kadar muhteşem izmirli grupların içinden kalkıpta kimsenin akının ucundan bile geçmiceği bir karar alması Türkiye'de müzik işlerinin nasıl yürüdüğünü bizlere çok iyi gösterdi...

(Ayrıca belirtmek isterim ki Akay olsun Umut olsun her türlü yardımımıza bıkmadan koşturdular, pedal board bile yaptılar orda pratik olarak hepsine çok teşekkür ediyorum, herkesin bir adet bence Umut ve Akay'ı olsa kimsenin problemi kalmaz =D )
 
Re: Sony Ericsson UniStar TR Finalistleri Belli Oldu

sinek demiş ki:
Tamamen Juri üyelerinin takdirleri sonucunda ortaya çıkan final tablosu aşağıdaki gibidir. Tekrar etme ihtiyacı duyuyorum: finalde performans gösterecek bütün katılımcılar sadece juri üyelerinin takdiriyle belirlenmiştir.

Anladım ben onu :p

İkisizm olarak seni seviyoruz Akay!
Bize neşe veren tek kişiydin organizasyonda..
 
üzerime vazife değil ama, ne roxynin ne de supersoundun unistar jürisini bağladığını sanmıyorum, ayrıca roxy neden böyle dersen finale kalan gruları jüri seçmez de neydiği belirsiz insanlar seçip jürinin önüne koyarsa onların da "bu ne lan böyle" diyip 1. seçmemesi çok çok normal.

jürinin "muhteşem" anlayışıyla senin "muhteşem" anlayışının tutmamasına en az ben de senin kadar üzüldüm. (enderin zaten finalde bu arada)

lakin bu yarışmanın kolpa bir yarışma olduğunu göstermez.
 
sertsessiz demiş ki:
üzerime vazife değil ama, ne roxynin ne de supersoundun unistar jürisini bağladığını sanmıyorum, ayrıca roxy neden böyle dersen finale kalan gruları jüri seçmez de neydiği belirsiz insanlar seçip jürinin önüne koyarsa onların da "bu ne lan böyle" diyip 1. seçmemesi çok çok normal.

jürinin "muhteşem" anlayışıyla senin "muhteşem" anlayışının tutmamasına en az ben de senin kadar üzüldüm. (enderin zaten finalde bu arada)

lakin bu yarışmanın kolpa bir yarışma olduğunu göstermez.

O videolar geldiğinde herkesin bu olaya gerçekten katılan bütün gruplar gibi dumur olarak izliceğinden adım kadar eminim.Ayrıca jurinin muhteşem anlayışı ile benimkinin bir olmasına gerek yok ama bi iyi var bi kötü var (tarz demiyorum dikkat) bildiğimiz bir iyi müzik var birde kötü müzik bu kadar iyinin arasından çıkan bu karar Whitesnake, Deep Purple'ın yanında Ayna grubunun seçilmesi kadar abest oldu.

Bunu zaten AYdın'da okuyan öğrenci varsa burada veya katılan gruplardan bunları okuyan olursa ne demek istediğimi daha iyi açıklayacaklardır.
 
Arkadaşım juride insanlar önemli yerlere gelmiş saygın insanlar, ne bir grupla çekişmesi olur ne de insanlarla o kadar küçülcek insanlar degiller bunu söylemen çok abes ve yanlış olur... Zannetmiyorum hiçbir juri üyesi böyle düşünsün ki aradıkları şey de çoşturan ve ya hoplatan zıplatan şeyler oldugunu sanmıyorum, farklı tınısı farklı gelen orjinal fikirleri belki seçiyorlardır bilemeyiz.. ama yukardaki gibi ayrım vardı dersen abes olur... çünkü juride insanlar "küçük şeylerle ugraşacak kadar küçük insanlar degil..."
iyi geceler..
 
Geri
Üst