Ominous Grief

OMINOUS GRIEF
"NOTHING IN REMEMBRANCE"


Kastenfaal Müzik Yapım, Ominous Grief'in ilk albümünü yayınlıyor. "Nothing in Remembrance" adını taşıyan albüm, toplam 11 parçadan oluşuyor. Topluluğun ilk yıllarından izler taşıyan ve grup üyeleri tarafından "bu sadece başlangıç" diye nitelendirilen 58 dakikalık albüm, sıradaki albümler için dinleyenlerde sabırsızlık yaratacak.

"Nothing in Remembrance", Nisan 2007'de Kastenfaal Müzik Yapım ve IMM Müzik Dağıtım tarafından piyasaya sunuldu.

Nothing in Remembrance
1. AWAKENED BY TWILIGHT'S FUNERAL CHOIRS
2. DEMON'S LAIR
3. REBORN (INTO THE NIGHT)
4. INTO THE BECKONING DARKNESS
5. OUR LADY OF DARKNESS
6. MOURNING DAY RAVENS
7. DUST FROM THE AGING FUNERAL
8. ON THE SHORES OF ENDLESS WORLDS
9. CLOAKED IN MYSTERY
10. NOTHING IN REMEMBRANCE
11. THE SHADOWED LAND

Söz ve Müzik
İngilizce yazılan sözlerde yalnızlık, korku ve soğuğun, ölüler dünyasında onların ağzından canlıların akıllarını zorlayan anlatımı var. Müzikal yapı ise her parçada ve parçaların da içlerinde değişen hislerle verilen ve başından sonuna kadar heyecanı koruyan bir akıcılığa sahip.

Prodüksiyon
Albüm kayıtları grubun kendi stüdyosunda gerçekleştirilirken, görsel prodüksiyon, fotoğraf sanatçısı Deniz Hatungil yönetimindeki Freakia Visual Team tarafından, Ankara Ahlatlıbel'de hazırlanan sette yapılan çekimlerle oluşturuldu. Ominous Grief, albüm tanıtım çalışmaları kapsamında video çekimlerini de yönetmen Heval Hazal Kurt yönetiminde Orman Yapım ekibiyle gerçekleştirdi.

Konserler
Nothing in Remembrance albümünün yayınlanmasından önce az sayıda canlı performans sergileyen Ominous Grief, albümün çıkışıyla birlikte dinleyicilerine "ölü monologları" temalı şovlarını sergilemeye başlayacak. İlk etapta İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Ankara'da yapılacak konserlerin tarihleri, hazırlıkların bitmesiyle duyurulacak.

Gelecekte...
1998 yılından beri hiç ara vermeden müziğe devam eden Ominous Grief, 100'ün üzerinde besteye imza attı. Ominous Grief, 2. albümle ilgili olarak "seçilmiş parçalardan oluşacağını, müzik olarak değil ama duygu olarak çok sert olacağını" söylüyor. İlk albüm için yapılan bütün çalışmalar, sıradaki ikinci albümün gruba sağlayacağı çıkışa zemin hazırlamak için...

İletişim
Ominous Grief web sitesi: www.ominousgrief.com
Topluluk üyeleriyle iletişim için mail adresi: [email protected]

Selim VARIŞLI
Kastenfaal Müzik

Tel: (312) 441 91 97
E-Mail: [email protected]
Web: www.kastenfaal.com
 
Yıllardır beklenen albüm...Türkiye'de yapılmış en iyi çalışmalardan biri gerek prodüksyon gerekse beste anlamında.Gördüğünüz yerde affetmeyin alın, Türk Metali'nin nerelere geldiğini görün :metalhead
 
gitar arpejleri çok güzel olmuş..moonspell in son albümündeki gitar arpejlerine benziyor(çokta anlarım yaa arpejden)....gitarlar davullar vokal herşeyi ile çok güzel bir grup,güzel bir albüm...bunu söylemek bana düşermi bilmem ama en azından bu albümden bir parçaya bir animasyon klip çekebilirsiniz...profesyonel birisi ile çalışılabilir...başarılar canlı performansınızı acayip merak etmekteyim..bu arada türkiye'de harcanmasın bu grup..
 
Prova süreçleri benim için çok zahmetli olan grup. :p Şaka bir yana grup üyelerinin hepsi birbirinden iyi ve değerli insanlar, oldukça da hoş sohbetler. Albüm kapağını çok beğendim ben, sanırım Ahlatlıbel'de çekilmiş, sonra üzerinde oynanmış, ellerine sağlık yapan kişinin.

Saygılar...
 
behemod demiş ki:
grubun ciddi bir beklentisi varmı ? yaa albümü yaptık.gerisini boşver konser bize göre değil tanıtıma ihtiyaç gibi bir düşüncemi hakim grupta.

ciddi bir beklenti mi :LOL: :LOL: :LOL: grup nerdeyse 10 yılı aşkın zamandır müzik yapıyor eger bu konuda ciddi olmasalar hala burda olmazlardı sanırım...

web site mükemmel olmuş tek kelimeyle...
 
3 tanecik post görünce okadar şaşırdımki... Okadar zaman olduki doğru düzgün yazmayalı.. Şimdi resmen ellerimin bağı çözüldü,yazmadan duramıycam.

Zihni müzikten yayınlanan muhteşem birde demoya sahipler. Kaç yıl öncesi olduğunu bir düşündümde yaşlandığımı farkettim.. :) O dönemin hatta belkide bugünün bile gelmiş geçmiş en iyi 3 yasal(!) demosundan biridir. Aynı parçalar güncellenmiş halleri ile albümde de mevcut. Çok kaliteli müzisyenlerden oluşan bir grup. Memleket sınırları içindeki (hatta dışındakilerinde %70'i dahil olmak üzere) türünün en iyi örneği.

Extreme metal türlerinden hoşlanan biriyseniz, albümü hiddet, şiddet ve de ısrarla öneriyorum. Zevkle ve biraz da kasvetle dinleyiniz,takip ediniz.. ;)
 
Geri
Üst