ben kapalıdan aldım , sarı renkli olan kısımdan.
Haftasonu ne işi yav! Lakin benim ertesi gün Üsküdara'a geçip, havaalınına gitmem lazım. Sahi Üsküdar'dan havaalına nasıl gidiliyor? Ya da Kadıköy'den?Lan ne yatması arkadaş yaa, senfoniye mi geliyorsunuz siz? Konser sonrası sabaha kadar içeceğiz daha, ben oradan işe gidip masamda bayılacağım... 😀
Taksim'in yarısı otel fakat bütçe önemli tabii. Bir öncesi sayfada arkadaşa yaptığım önerileri sana da yönlendirebilirim. Şunları da ekleyeyim; Taksim/Talimhane'de yaz döneminde 90 EUR'dan aşağıya single oda fiyatı bulamazsın normalde fakat Ramazan'a denk gelmesi fiyatları düşürecektir. Konser tarihi ile, hatta Ramazan başlangıcı ile Ağustos'un ilk haftası arasında Taksim/Talimhane otellerinde 65-70 EUR aralığında konaklayabilirsiniz.
Tabii kapı fiyatları daha fazla olacaktır fakat eğer ille de otelde yatmak istiyorum diyorsanız rezervasyonlarınız için ben yardımcı olabilirim.
Tamam arkadaş ben sana bir şey demedim ki... Ama "biz ne yapalım" olayına girersek zararlı çıkarsınız onu bilin, konserlerden çok deplasmanımız da var bizim. Anlatayım mı Sivas dönüşü sabah 5.30'da -7 derecede Kurtköy TEM'de yaya kaldığımız ve şehre doğru tepeleri tırmandığımız dakikaları? 😀
Tribün olayını ben de senin bahsettiklerin yüzünden istiyorum. Bir de böyle deneyelim, bir de tribünden izleyelim.
Haftasonu ne işi yav! Lakin benim ertesi gün Üsküdara'a geçip, havaalınına gitmem lazım. Sahi Üsküdar'dan havaalına nasıl gidiliyor? Ya da Kadıköy'den?
Sivas'a gitmişken Kirli Ahmet'in köftelerinden yeseydiniz bari. Ulan senelerdir yemiyorum, çok özledim.
Necro, haklısın abi Kıbrıs müzakerelerine döndü bizim iş. Ama kapalı ya da numaralıdan alacağız büyük ihtimalle. Fiyatlar yüzünden biraz nazlanıyor muyuz ne... Haberleşiriz, Fenerlilerin arasına alacağız seni artık sen düşün. 😀
Boy 1.85 vs gibiyse sorun yaşamazsın 😀 Konser biletlerini hep saha içinden aldım.Dostum tavsiye ucuz pansiyon vs biraz hayal olur.Çünkü gittiğim her organizasyonda mutlaka mal gibi ortada kaldığım oldu(fırsatçılar buraya gelip kullanabileceklerini düşündükleri kişilere istinaden bir fiyat artırması yapıyor.Bundan dolayı ya bir tur varsa onla gel ya da gidiş geliş şeklinde biletini al servis imkânı olduğu için sorun olmuyor genelde.Diğer türlü konserin olduğu gün hemen hemen hiç bir yere bilet bulamıyorsun.)Bütçem saha içine yetiyor. Görme sıkıntısı yaşar mıyım ? Stad çevresinde kalabileceğim ucuz pansiyon vs. var mı ? (Bursa'dan geliyorum)