Sizce Hangi Gitarımı Satmalıyım? (squier Vs Ltd)

Siz olsanız hangi gitarı satardınız?

  • Squier Standard

    Oylar: 27 69.2%
  • Ltd st-213r

    Oylar: 12 30.8%

  • Toplam oy veren
    39
Squier standardlar Alnico V donanimli.Gitarin artik uretimi yok diye biliyorum.Fiyat performans olarak ben baya memnundum.Isin asli sattigim icin uzgunum diyebilirim.Uzerindeki alnicolar fender stratlarda kullanilan alnicolara cok yakindir sound olarak (hatta benim fender standardla ayniydi)
Artik uretimi yok diye sanirim eskiden satisini yapan siteler gitarin sifir fiyatini 1200/1300 TL olarak yazmis.(simdi kontrol ettim)Ben 2012 de sattigimda HSS sifir fiyati 450$ di.2012 den sonra uretimi durdu yanlis hatirlamiyorsam.

LTD st-213r hakkinda hicbir fikrim yok.
 
Son düzenleme:
LTD satıldı 900 liraya. Yani henüz satılmadı da Haziran için sözleştik. Squier'ı da satıp Meksika Fender mi alsam dedim onu da satışa koydum ama sanırım satmaktan vazgeçeceğim. LTD'nin parasıyla Yamaha Thr5 ya da Thr10 düşünüyorum şimdi Thomann'dan.
 
İkisinide iyi amfilerde ekipman denerken çalmış biri olarak LTD beni şaşırtmıştı açıkçası.
Kesinlikle squier 'i satmalısın.

Not: 2012 'den beri usa strat kullanıyorum.
 
Esp genini taşıyan stratlara One videosundan dolayı bir hayranlığım var ve ileride çok param olunca flody roselu, esp ltd saplı bir gitar alacağım. Sİzdeki de Kirk'ün kullandığı renkte tamamen. Sırf bu sebepten alacak olsam Ltd'yi alırım. Bir göz atın derim One klibine, belki düşündüğünüzden fazla etkileyebilir seçiminizi.
 
giphy.gif
 
Hepinize paylaştığınız bilgiler ve verdiğiniz öneriler için tekrar tekrar teşekkür ederim. Az önce Ltd için anlaştığım arkadaşa gitarı satmaktan vazgeçtiğimi söyledim. Yani Squier gidiyor ve yerine Yamaha thr5 ya da thr10 geliyor.
 
calimi daha kolay keyifli olani satma, digerini sat o parayla kaliteli ampli al
ama en iyisi önce apli bul karar iki gitarlada cal ses farki olabilir
sonra sattigin icin pisman olmazsin
 
Geri
Üst