Samson C01u Pro'yu Ses Kartına Nasıl Bağlarım?

Başlıkta da açıkça belirttiğim gibi bu mikrofonu ses kartına bağlayabileceğim bir kablo xlr dönüştürücü vs. var mıdır? Veya buna uyumlu bir ses kartı?

41cnyU5-zJL._SY300_.jpg

Soldaki mikrofona giren kısım soldaki bilgisayara

Şimdiden teşekkürler
 
Sanmıyorum, hatta doğrudan bilgisayara girmek daha bile iyi, varsayalım ki dijital sinyali XLR ile ileten bir sistem var, bu ne yapar; Mikrofon sesi aldı ve dijitale çevirdi, A/D oldu, üstüne kablonuz ile ses kartına verdiniz D/A oldu, ses kartı XLRdan gelen sinyali tekrar dijitale çevirdi bilgisayarınıza kaydetti, bir daha A/D, bu da aslında hatırı sayılır bir kayıp yaratır çok kaliteli, kısmen kayıpsız araçlar kullanılmıyorsa, ses kartlarının olayı analog sinyali kaliteli şekilde bitlere dönüştürmek, ne kadar üst seviye alet alırsanız temelde o kadar az kayıp yaşarsınız, alt/orta sınıfta genelde temiz sinyal alınır ama iş masteringe gelince o sinyali çok yüksek seviyelere vurmak zorlaşır, uğraş ister, belirli bir seviye üstüne çıkmaz.

Bu noktada eğer ki mikrofonun bi xlr çıkışı varsa direk aldığı sinyali analog olarak iletebiliyorsa 2 tarafı xlr bir kablo ile ses kartına verip dönüştürme işini ona bırakın, ama sadece usb çıkışı varsa, mikrofon duyduğunu ne kadar kaliteli dönüştürüyorsa en fazla o kadar kaliteli bir ses elde edersiniz, ses kartı mikrofondan daha üst noktaya çıkarmaz 100% verimle çalışsa bile, ancak en verimli alet bile 99.99999% olarak varsayıldığı için muhtemelen kullandığınız ses kartı ile bu işi gerçekleştirmek sadece sinyalinizi 3-5% daha aşağıya çekmekten başka bir işe yaramayacaktır.
 
Geri
Üst