Hocam amfinin metal modeli nasıldır tonlarını çok beğendim açıkçası . bir de başlangıç için kullanacağım sıkıntı çıkarmaz değil mi ?2. el 5000 civarına ltd 1000 serisi ya da Kore EMG/SD'li schecterlardan bir gitar, üstüne de Blackstar ht5 serisi varyasyonlarından bir amfi çekerseniz kafanız rahat olur. İlla sıfır diyorsanız geçmiş olsun. LTD ec256'ya kadar bile düşmeniz gerekebilir amfi seçiminize bağlı olarak.
Ht5 kral amfi ya o fiyata rakipsiz. 2. elde her zaman risk vardır ama amfinin kendisinden kaynaklı sorun çıkaracağını düşünmüyorum.Hocam amfinin metal modeli nasıldır tonlarını çok beğendim açıkçası . bir de başlangıç için kullanacağım sıkıntı çıkarmaz değil mi ?
Kaçırma bence : Satılık - Jackson RRXMG + HardcaseDostlar daha çok heavy metal dinliyorum ona göre birşeyler sunarsanız çok makbule geçer.
Hardcasesiz alsa kalan 1500e kelepir bir şeyler düşürebilir aslında.Kaçırma bence : Satılık - Jackson RRXMG + Hardcase
Hocam malesef Ankara da değilim.Kaçırma bence : Satılık - Jackson RRXMG + Hardcase
Cahilliğime verin hocam bir dahakine daha düzgün açmaya çalışırım.İlk gitarınsa sabit köprülü veya sorun çıkarmayacak Floyd Rose 1000 serisi veya Edge Zero (II değil), Edge Pro gibi modellere sahip gitarlara bak. Ayrıca paran hazır mı yoksa daha sonra mı hazır olacak? İlanın açıldığı saatten bu saate azımsanmayacak seviyede azaldı çünkü değeri. Kıssadan hisse, gitar alacaklar ellerini çabuk tutsun.
Başlık açarken sıfır mı yoksa 2. el mi olacak, 2. el olacaksa öneriler şehir dışı olsun mu gibi bilgileri verirsen daha sağlıklı devam eder konu. Mesela en son Ankara'da değilim demişsin ama şimdi biz tek tek şehirlerden ilan atıp hangi şehir denk gelirse diye uğraşalım mı? 🙂
Hocam mersinde yaşıyorum ama pek birşey bulamadım 2. eldeİlk gitarınsa sabit köprülü veya sorun çıkarmayacak Floyd Rose 1000 serisi veya Edge Zero (II değil), Edge Pro gibi modellere sahip gitarlara bak. Ayrıca paran hazır mı yoksa daha sonra mı hazır olacak? İlanın açıldığı saatten bu saate azımsanmayacak seviyede azaldı çünkü değeri. Kıssadan hisse, gitar alacaklar ellerini çabuk tutsun.
Başlık açarken sıfır mı yoksa 2. el mi olacak, 2. el olacaksa öneriler şehir dışı olsun mu gibi bilgileri verirsen daha sağlıklı devam eder konu. Mesela en son Ankara'da değilim demişsin ama şimdi biz tek tek şehirlerden ilan atıp hangi şehir denk gelirse diye uğraşalım mı? 🙂
Ben zaten neden uğraştığını da anlamıyorum ... gerekli birkaç bilgi sahibi olduktan sonra hele de parası cebinde olan adam girip kendi arayamıyor mu?Mesela en son Ankara'da değilim demişsin ama şimdi biz tek tek şehirlerden ilan atıp hangi şehir denk gelirse diye uğraşalım mı?
ht metal 5 kullanıyorum ben, düz ht5'e kıyasla daha yüksek gaine de çıkabiliyor ve daha etkili bir eq katmanına sahip. Tonu daha fazla şekillendirebiliyorsunuz. Daha organik bir distortion'ı var diyebilirim düz ht5'ten. Daha gerçekçi. Başlangıç için de sorun çıkarmaz ama önce ufak bir transistörlü amfiyle de başlamayı düşünebilirdin.Hocam amfinin metal modeli nasıldır tonlarını çok beğendim açıkçası . bir de başlangıç için kullanacağım sıkıntı çıkarmaz değil mi ?
Hocam gerçekten üzgünüm ama gitardan anlamıyorum , sizin yardım edebileceğinizi düşünüp işi batırdığımın farkında da değildim.Ben zaten neden uğraştığını da anlamıyorum ... gerekli birkaç bilgi sahibi olduktan sonra hele de parası cebinde olan adam girip kendi arayamıyor mu?
Yani iyi niyetine zeval gelmesin de sana yazık hocam.
Hocam şimdi bu konulara bir girsek sonu gelmez. Çoğu zaman görmezden gelip geçiyorum böyle konuları ama arada bir içimdeki iyilik patlamasına karşı gelemiyorum. O da şundan kaynaklı, geçenlerde dediğin gibi, kişi adına bir zarar görme durumu varsa yazıyorum ve düzgün seçeneğe yönlendiriyorum.Ben zaten neden uğraştığını da anlamıyorum ... gerekli birkaç bilgi sahibi olduktan sonra hele de parası cebinde olan adam girip kendi arayamıyor mu?
Yani iyi niyetine zeval gelmesin de sana yazık hocam.
Hocam malesef Ankara da değilim.