Evde kullanım için ortalama amfi önerisi

Ne yaptiniz? Denediniz mi?
ries nerdeyse incelediğim tüm amfilerle ilgili 10 sayfalık yorum yazdım sonrasındada yanlışlıkla sayfayı yeniledim saat 1 den beri yazıyom saat şu an 3 ve tamamı yok oldu ondan direk sonucu söyeceğim tekrar yazacak halim kalmadı
Line 6 catalyst satın aldım
20 farklı amfi denedim ve beğemdiğim 2 tane evde kullanıma uygun amfi var line 6 catalyst/blackstar silverline 50
aralarında 7k fark vardı ve silverline için 7k ekstra vermeye deymeyeceğini düşündüm
boss katana benim için bu iki amfi ile karşılaştırılamaz faka ikinci el piyasası olup piyasasında 10k civarında olduğuunu düşünecek olursak 20k ya çıkamaycaksanız direk 10kya ikinci elinin alınması gereken bir amfi diyebilirim fakat canlı olarak dinlemeden alınmaması gereken bir amfi

ries nerdeyse incelediğim tüm amfilerle ilgili 10 sayfalık yorum yazdım sonrasındada yanlışlıkla sayfayı yeniledim saat 1 den beri yazıyom saat şu an 3 ve tamamı yok oldu ondan direk sonucu söyeceğim tekrar yazacak halim kalmadı
Line 6 catalyst satın aldım
20 farklı amfi denedim ve beğemdiğim 2 tane evde kullanıma uygun amfi var line 6 catalyst/blackstar silverline 50
aralarında 7k fark vardı ve silverline için 7k ekstra vermeye deymeyeceğini düşündüm
boss katana benim için bu iki amfi ile karşılaştırılamaz faka ikinci el piyasası olup piyasasında 10k civarında olduğuunu düşünecek olursak 20k ya çıkamaycaksanız direk 10kya ikinci elinin alınması gereken bir amfi diyebilirim fakat canlı olarak dinlemeden alınmaması gereken bir amfi
Hayirli olsun. Beni de solitude hocanın yorumları line6 ya yaklaştırmıştı daha çok. Bu kadar amfiden sonra beğnediniz amfiyi bulmanız güzel olmuş. Güle güle kullanın. Eğer denediysen blacstar debut50r ı nasıl buldun?

Hayirli olsun. Beni de solitude hocanın yorumları line6 ya yaklaştırmıştı daha çok. Bu kadar amfiden sonra beğnediniz amfiyi bulmanız güzel olmuş. Güle güle kullanın. Eğer denediysen blacstar debut50r ı nasıl buldun?
Hazır indirimdeyken 13klık Bi amfi için gayet tatmin ediciydi hatta bütçem catalyste yetmeseydi tercih edebilirdim

videoda biraz anlatmaya çalıştım, 12 inch celestion speakerlı kabinim de var, onunla karşılaştırınca sound pek dolgun gelmiyor, ama ses yüksekliği olarak konserde bile kullanırsınız. Rock - Indie - Clean bu tarzlar için iş görür fazlasıyla. Metal için speaker değişimi şart, pratik niyetine de kullanılır. Bu arada kullandığı speaker 4 ohm.

ikinci el veya sıfır 10k-25k fiyat aralığında amfi almayı düşünüyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Rock/Funk önde olmak üzere blues ve metaldede yüzümü kara çıkartmayacak birşey lazım
Gitar:Fender american profossional II (sss) maple
Boyutu pek önemli değil ama en azından arabanın arka koltuğuna koyulup taşınabilecek büyüklükte olmalı

şuanda arada kaldığım birkaç model var:
Boss 50 mk2
Boss 100 mk2
Line 6 Catalyst 60

bunların arasından hangisi daha iyi olur. Kullananlar memnun mu ve Başka amfi önerileriniz varsa bilmek isterim
hertürlü öneri ve eleştiriye açığım şimdiden herkese teşekkürler
Hayatım boyunca isteyip asla sahip olamayacağım türde bir gitarım varmış ( pek alakalı olmadı ama gitarın cidden harika )

Geri