Smokin

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Demomuz var fakat isteyenlere göndermiyoruz çünki biraz eski ve yeni yaptığımız parçalara göre çok melankolik.Ama yeni parçaları siteye koyma niyetindeyiz.(tabi bir internet özürlü olarak ben şarkı linki koymayı öğrenince :D ) tarzı özetlemek çok zor.Alternatif diyorlar.Fakat alternatif diye geçen grupları dinlediğim zaman çok şaşırıyorum çünki ben bu tarzı ingiliz rock-pop müziği diye biliyorum.Referan olarak çok gruptan etkilenim var
Örnek vermek gerekirse;Radiohead interpol nirvana beatles (ve bunlardan alakasız birçok cazcı)
Aslında duymamakta haklısın bizde hiç faaliyet gösteremedik pek bu tarza ilgi yok çünki.
İlgilendiğin için teşekkürler
 
Abi her zaman söylediğim gibi demo nuz süper ve son şarkıyı ayrı tutuyorum her zaman ki gibi ... Dİnlemiyenlere de tavsiye ederim ...
 
Teşekkür ederiz. Henüz pek tanınmıyoruz ama yakında özellikle kendi şarkılarımızla Türkiye'de bir yer edineceğimizi düşünüyorum.
 
şu anda şarkınızı dinliyorum... güzel olmuş müziğiniz hoşuma gitti... başaarılar diliyorum.... öss den sonra bursada takılcam ozaman sizi canlıda dinlemiş olurum...........
 
mtnckr demiş ki:
Teşekkür ederiz. Henüz pek tanınmıyoruz ama yakında özellikle kendi şarkılarımızla Türkiye'de bir yer edineceğimizi düşünüyorum.
başarılar o zaman size :)
şarkınızı çekiyorum şimdi :)
ama eğer türkiyede cidden bi yere gelmek istiosanız bu mp3 olayını ortadan kaldırsanız iyi olur! bazı arkadaşalarada söylemiştim..albüm vs. projeleriniz olursa başınızı ağrıtır!

hoşçakalın! 11 haziranda bekleriz çaçarona :)


bu arada şarkıyı dinledim :) biraz melankolik bi havada :) 311 falan gibi çok hoş...
 
Şarkımızı beğenmişsin, teşekkür ederiz. Mp3 olayı ile ilgili ne demek istediğini analayamadım. Bana açıklar mısın?(Bu arada ben 2 yıl öncesine kadar Ankara'da 6 yıl kaldım. O.D.T.Ü. de okudum. Baya çaldım oralarda. Çok müzisyen tanıyorum. Hala gelirim arada bir. En iyi bir iki arkadaşım orada. Sizin gurubu da dinlemiştim 3-4 yıl önce.)
 
Henüz pek tanınmıyoruz ama yakında özellikle kendi şarkılarımızla Türkiye'de bir yer edineceğimizi düşünüyorum.

demişsin.

bende diyorumki eğer kendi bestelerinizle iyi bir yer edineceğinizi düşnüyosanız bestelerinizi mp 3 dönüştürmeyinki yayılmasın! ilerde albüm projeniz olursa kii umarım olur! bu şarkılarınız ayağa düşmüş olur ve mp3 sayesinde herkezin bilgisayarında yer etmiş olur bu nedenle kimse albüm falan almaz! ayrıca albüm öncesi çalınabilir parçalarınız! bi başka grubun albümünde kendi şarkınızı duymak istemiosanız mp3 leri kaldırın derim :)

bizim grup artık yeni kadrosuyla yeni tarzıyla çok değişik 4 sene öncesinde dinlediğin deja-vu şu an kat kat iyi :)
umarım tekrar dinleme şansın olur.umarım beğendiririz kendimizi :)
sevgiler hoşçakalın başarılar
 
Söylediğini anlıyorum, biz bunun farkındayız (zaten sadece bir şarkının linkini yayınladık) ama; gurubumuzu tüm Türkiye’deki rock müzik dinleyicilerine bir nebze de olsa tanıtmanın bundan daha verimli bir yolu varsa, ben bilmiyorum. Biz üretken bir gurubuz ve elimizde yeterince malzeme var. Bu şarkıyı albüme koymazsak, yerine yeterli şarkı adayı var.
Çalınma meselesine gelince, bunun önlemini aldık… O kadar da amatör değiliz. Tavsiyen için sağol yine de.
Sizin, grubun en az 4 yıldır!! var olduğunu düşünürsek, bu sürede eminim çok iyi bir hal almıştır. 11 Haziran’da Bursa Çaçaron’da izleriz. Görüşürüz.
 
Arkadaşlar sağolun olumlu düşünceleriniz için.
Drunkeinstein Ayrıca teşekkürler tavsiyen için.
Bence ara yolu bulmak lazım albüme konacak şarkılardan bir iki tanesini koymak lazım bence.
Metin bu isim olayı nolcak abi :D
 
Bu arada madem forumda yayınlanmış şarkıları dinletiyoruz bir tane daha;
"Boşvermek lazım"
Yanlız başlıkta davulzade musti mıstık ın şarkısı yazıldı.O yanlış anlaşılmasın.Mahcem abi linki koyarken benim şarkım sanmış ondan.
Eleştirilere 7/24 açık

Buradan indirebilirsiniz
http://www.turkrock.com/ftopic3687.html
 
:roll: Aynı cümlede kendi yaptığını hem beğenmeyen :x hem de beğenen :D tek adamsın sen, :( işte böyle problematik adamlar bizim grup şurup üyeleri. :D
 
Geri
Üst