Özge Fışkın

tarz ve müzik olarak bana hitap etmese de tavrına hayran kaldım bu hatunun. bir de soyadına sahip çıkması çok yerinde olmuş. fışkın zeytin ağacının altından filizlenen dal demekmiş. ailesinde de kullanılmaktan çekinilen bir soyadıymış. kendisine de çok yakışıyor bence. tam uymuş yani. başarılı olur umarım.
 
pek ilgimi çekmedi. overdrive ile rock parçası yapmaktan vazgeçmek lazım. elemanların tavırları ve imajlarından sert bir şeyler yapıyorlar sanmıştım. TVnin sesini açınca hayal kırıklığı yaşadım. ayrıca boy sırasına gireceklerine, yayılsalarmış, çok daha iyi olurmuş.
 
90'larin ikinci yarisinda Fender Blenders'i Ankara'da dinlemis olanlar, Ozge'nin Ankara'dan gidisi ile birlikte uzun zamandir bu hamleyi yapmasini bekliyordu. acikcasi bende onun İstanbul'da kayboldugu dusunurken bir album ile karsimiza cikti. Fender Blenders'dayken cok samimi, sempatik bir sahnesi vardi, umarim ayni tarzi devam ediyordur. tum albumu dinleme sansim olmadi ama klip sarkisi bana biraz ona tam yakisacak tarzdan uzak geldi, umarim yaniliyorumdur.

bu arada gitarda sanirim halen Gurbuz var degil mi? degilse Gurbuz artik nerelerde calmaktadir??
 
türk rockına bir bayan ses daha eklendi sayesinde. ki bence iyi de oldu. gerçekten etkili bir ses. zaman içinde daha da iyi olacağını düşünüyorum. albüm de kötü sayılmaz ama tabii bazı noktalar daha iyi olsaymış demeden edemiyor insan. ama genel olarak güzel bir albüm. unutulurmuş gerçekten harika bir şarkı. hem söz hem de müzikal olarak. klibi de gayet hoş olmuş. onun dışında ölümsüz de sözleriyle öne çıkıyor. bıraktım da melodik olarak hoş bir şarkı ama klibi daha da iyi olabilirmiş. bir sonraki albüm nasıl olacak bakalım..
ha ayrıca her çarşamba 00.30 da beyoğlu hayal kahvesinde sahne alıyor :)
 
Geri
Üst