Episode 13

amatör dinleyicilere de saygı göstermek gerek tabi..

Tolgahan'a başarılar dileyerek yeni episode13 çalışmalarını merakla bekliyoruz.
 
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...Acaba merak ediyorum da..O kadar eleştiriye Tolgahan nasıl dayanacak..
 
yunuxs a çok fazla katılmaktayım nedir yaa Episode 13??? merak ettim dinledim, Turkrock başlığının profesyonel gruplara ait bir başlık olarak düşünüyordum ama Episode 13 gibi bir sürü amatör altı grupla karşılaşınca çok şaşırdım açıkcası Turkiye'de album yapmak zor değil paranı verince al bende yarın album yapıyım evdeki kayıt cihazı ile ama dağıtım yapmıycam :) ve tutmayacak insanlarda bilmeyecek sonrada buraya başlık açalım al grubun adıda " Himalaya Manzarası "bence www.turkrock.com yönetimi bu konuya özen göstermeli!! hayret bişe yaa gece gece sinirlendim.
 
vader.jpg
 

Bi kaç eksikleri olmasına karşın son zamanlarda black metal piyasasında hızla yükselen ve çok tanınan bi grup oldu.Forlon... Till dawn adlı parçaları efsane oldu şimdiden dinlemeyenler varsa şiddetle öneririm.Durock Bar da dinlemiştim il kez ve baya beyendim...Ozan ın sesi kayıtta kötü bence ama canlı daha sağlam bi tonu war sanki kayıtlarda riflerin altına inio gibi.
 
gerçekten güzel bi grup.. müzik kalitesi we derinliği çok iyi.. başarılarınızın devamını dilemekle birlikte biraz daha reklam yapmanızı isterim..
 
Saçmalıga bak. Saçma sapan eleştiriler. Bişey demiyeyim diyordum zorla adamı konuşturuyorsunuz. Ne demek paranı ver album yapsınlar? Senin kafan benzinle mi çalışıyor dostum? Sanırım deponun boş tarafına denk gelmiş bu mesajın. Yani kabaca oha diyorum. Metal gruplara destek olmadıgınız gibi köstek oluyorsunuz! Dinlemeyin! Yemiyorsa dinlemeyin! Kim sağlam grup kim merak ediyorum. Bu saçma eleştrileri yapan arkadaştan profesyonel grup kim öğrenmek istiyorum. NEDİR profesyonel grup Kral TV de çıkan kapitalist müziği sömüren ellerindeki gitarın bile sahiplerinden utandıgı gruplar mı profesyonel! Yeter be size bişey kazandırmayan grupları dinlediğiniz. Yarısı aşk üzerine kurulu rock kelimesini kullanan grupları gözümüze soktugunuz. Hayır bişi demiyoruz! Utanmadan bide burada bu grubu eleştriyorsunuz. Episode 13 değil sadece yada sadece black metal yapan gruplar değil. Arkadaşım benim metal yapan gruba saygım vardır! Bunu sen anlıyamazsın. Çok bilmiş IQ'su deniz seviyesinde yosunlaşmış arkadaşım. Herneyse!

İstanbula geldiğimde ilk dinlemeye gideceğim gruplardan birisi. Ordan burdan indirdiğim parçalarla bile çok beğendim. Gayet karanlık bir grup. Live olarak çok merak ediyorum eğer grubun çekilmiş live performansları varsa buraya eklerseniz linki çok sevinirim. Başarılar.
 
FORLORN TILL DAWN [Live video @ Rock Republic Fest]

http://www.episode-13.com/download/video/episodeliverr.wmv

Youtube video linkleri :

Episode 13 @ Rock Republic Festival ( Istanbul - Sarıyer ) :

http://www.youtube.com/watch?v=cGVSEaZUyYQ&mode=related&search=


Episode 13 @ Bronx ( Marduk Tour - Istanbul ) :

http://www.youtube.com/watch?v=_4hYpZLb6N8


Episode 13 @ Black Metal Night (Taksim DoRock Bar) :

http://www.youtube.com/watch?v=GjnsASgzh-M


resmi website : www.episode-13.com

www.myspace.com/episode13
 
Geri
Üst