Elektro Gitar Öğrenmek Istiyorum(bc.rich.kerry.king-dynamic.sound.g10e)

image.jpg
image.jpg
İkinci el bi elektro gitar ve amfi aldım 3-4 yıldır elektro gitar sahibiyim öncedende daha ucuz bi e.gitarım ve amfim vardı sattım geçen yaz bunları aldım.Şimdiye kadar kendimi hiç geliştiremedim neden bilmiyorum sürekli aynı tabları çalıyorum(duman vs. Çok basit kısa şeyler) gitara nerden başlamalıyım?şuan 0dan e gitara başlamak istiyorum desem önerileriniz neler olur?
 
Sence öğretmen olmadan öğrenilebilinir mi? @gretschci
Her zaman hoca olması daha iyidir. Daha hızlı, daha doğru gelişirsiniz. Çünkü evde bazı konularda eksik gelişebilirsiniz. Ya da yanlış öğrenirsiniz. Imkan yoksa en azından başlarda yol gösterecek biri olması çok iyi olur. En azından ilk zamanlar ders alın. Ama imkanınız varsa ders almanın hiç bir eksiği olmaz.
 
108256 eklentisini görüntüle 108255 eklentisini görüntüle İkinci el bi elektro gitar ve amfi aldım 3-4 yıldır elektro gitar sahibiyim öncedende daha ucuz bi e.gitarım ve amfim vardı sattım geçen yaz bunları aldım.Şimdiye kadar kendimi hiç geliştiremedim neden bilmiyorum sürekli aynı tabları çalıyorum(duman vs. Çok basit kısa şeyler) gitara nerden başlamalıyım?şuan 0dan e gitara başlamak istiyorum desem önerileriniz neler olur?
@gretschci bırak abi modu gamı falan. Adam bi' tanısın klavyeyi. :)

Selim Işık'ın ders videolarını ve metotlarını edinin, hocasız gayet de güzel olur amatöz düzeyde gitar çalan kaç kişi var ders almış olan. Önemli olan sizin çalışmanız. Videoları sindire sindire, tekrar tekrar izleyin. Metot kitaplarını da içindeki videolarla takipleşerek çalışın. Zaten bunlar bitince kendinizi mutlu edecek düzeye gelirsiniz. Daha sonra hızlanmak istiyorsanız Troy Stetina'nın kitaplarını çalışabilirsiniz. Ancak armonik ve teorik bilgilerde uzmanlaşmak için kaliteli bir eğitim şart. :)

Bu arada tabii ki ders alırsanız bu gelişmeyi çok daha hızlandırır ve doğru gelişirsiniz.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst