Burjuva (MeTaL) - Ankara

Arkadaslar sizde biliyorsunuz ki yeni bir kadro ile karsınızda olacagız artık..Bu surede biraz daha sizden uzak kalacagız ama emin olun cok daha saglam bi şekilde geri donecegiz.. En kısa surede yeni demolarla karısınıza cıkacagız.. takipte kalın

Burjuva
 
Evet arkadaşlar artık yeni kadromuzu sizlere duyurma vaktimiz geldi.. Bass Gitarda Truck ve Dispel Silence gruplarından tanıdığınız Erman ÖZSOY ve Solo Gitarda 2 yıllık aradan sonra aktif müzik hayatına devam eden Emrah ÇAÐLAR BuRJuVa'da!!! Sound olarak daha da güçlenecek ve sertleşecek olan grubumuz yeni bestelerle karşınızda olacak...!!! Sert Kalın!!!
 
Saol Kartalcım bizimde desteğimiz sizlerle...

Ayrıca yeni kadroyla resimlerimiz myspace ve anatolianrock sitelerimize eklendi...

http://burjuva.rockmekan.com
http://www.myspace.com/burjuvamusic

Birde yeni kadroyla birlikte beste çalışmalarına hızlı bir şekilde girdik... Yakın bir zaman içerisinde eski şarkılarımız Acı ve Karanlık' ı tekrar editleyerek ve yeni besteleri kaydederek karşınızda olacağız... Ufak bi tüyo verelim.. Sound daha da sertleşçek artık!!! :twisted:

:arrow: Son olarakta kadroyu yeniden duyurmakta fayda var derim ben...

:twisted: Vokal : Burak ERSOYLU
:twisted: Solo Gitar : Emrah ÇAÐLAR
:twisted: Ritm Gitar : Cenk CİNGAR
:twisted: Bas Gitar : Erman ÖZSOY
:twisted: Bateri : Yiğit SAÐLAMCI
 
Arkadaşlar Erman ÖZSOY, Emrah ÇAÐLAR ve Ben'im yani Burak ERSOYLU'nun grupla herhangi bir ilişkisi kalmamıştır.. Geri kalan arkadaşlarımıza müzik hayatında başarılar dilerim.. Eyw..

EX Burjuva Vokal - Burak ERSOYLU
 
Geri
Üst