Bloodbath

jesusmelih,
utandirdin bak simdi beni 🙂 ayipsin yapariz kayit seninle. yazin ankarada olurmuyum bilemiyorum. hazir öss de bitmiş olur atarim kendimi denizlere kumlara tam söz vermiyim yani. sagol yorumlarin için...
cash,
öncelikle yorumun için tesekkur ederim. davullardaki gürültüden kastini anlayamadim onu biraz açar misin?
jarleholsen,
kaydina bakmaya çalişicam ama keşke yeni bi topic acsaydin. burasi biraz bana ait de 🙂

Abi davulları kim yazdı sen mi Ahmet mi?
Kim yazdıysa valla cidden cubase'e iyice hakim olmuş, imrendim valla, ben de şimdi bir kayıt mı yapsam ne? 🙂

Şarkı güzeldi zaten, şimdi daha bi vurucu olmuş.

Barış bu yolda devam, öss'den sonra bir grup toparla derim, demo çıkar derim, o zaman daha da iyi işler yapacaksın eminim. Hadi başarılar...

cemcim,
1,50 de giren davullarin başini beraber, o kisimdaki son uzun atagi ahmet yazdi. ayrica şarkiya şöyle toptan baktigimizda degiştirmeler yaptik beraberce. birbirimizi etkileyerek. besteyi begenmene sevindim. kayitlarini bekliyorum. aman diyim dersleri aksatma. 🙂

SLM BARIŞŞ...Kusura bakma ancak yorum yapabilme fırsatım oldu.Bilgisayara 4 defa üstüste formattan sonra 😀 Dostum parçayı dinledim.Kayıttaki en büyük sorun bence davullar fazla ön planda.Fakat davul yazılım olarak tebrik ederim güzel olmuş. 😀 Bass eksikliği fazlasıyla hissediliyor.Gitar tonunda ki tizler bira fazla.Güzel partisyonlar bulmuşsun.Özellikle2.30 dan sonrası çok hoşuma gitti.Bundan önceki kayıta göre çok daha iyi olmuş,güzel gelişmeler. 😀 Tebrik ediyorum.İnşallah bir gün albümünü alırızda öyle dinleriz 😀 Tabi forumdaki herkez için geçerli bu söylediğim.Bekliyoruz kayıtlarını... 😀(Ermandan Saygılar)

ermancim nacizane yorumun için teşekkür ederim. parçayi begenmene sevindim. albüm mü? yok abi daha neler, 40 firin ekmek var yiyecegim. önce senin albümünü bekliyorum zaten.kendine iyi bak ermancim. 🙂

barış 18 seconds ı dinledim ve de git gide kafandaki şeye ulaşmaya başladığını düşünmekteyim ben🙂 en başından beri destekliyorum seni ama bu son sefer hepsini aşmışsın dahası da gelicek gibi bi his var içimde nedense🙂 merakla bekliyorum..
-PINAR-

barış 18 seconds ı dinledim ve de git gide kafandaki şeye ulaşmaya başladığını düşünmekteyim ben🙂 en başından beri destekliyorum seni ama bu son sefer hepsini aşmışsın dahası da gelicek gibi bi his var içimde nedense🙂 merakla bekliyorum..
-PINAR-

tesekkur ederim pinar, artik bu topic i kullanmiyorum. böyle topiclerin acilmasi yasaklandi.silinmemis bu topic, unutulmus. herneyse tesekkur ederim tekrardan. Bu arada tanidigim pinarsin degil mi?

Geri