bedroomdrunk

biz de çok mutlu olduk sizleri tanıdığımıza, hatta çıkınca dedik ki aramızda "süper adamlarmış yaa" :)

evet, saati öğrendiğinizdeki tepkiyi farkettik ama normal bir tepkiydi bizce, hak veriyoruz, yanlış anlamıyoruz tabii ki :)

evet seyirci erinç,
bizi iyi ki manhattan'da izleyememişsin, gerçekten berbattık :)

ben inanıyorum ki gerçekten güzel bi konser olucak bütün gruplar için...
başarılar size de :)
 
bedroomdrunk bu sefer gercekten bedroomdrunk ti
dummy ve manhattan a gore daha iyiydi size de dedigim gibi
devam kutlarim
kardes grup

bass icin sagol ardanin ve grubun hayatınmı kutardin ipek

hepinisi opuyorum

bir baska konserde gorusmek uzere kardes grup :p
 
From the pastttttt!!! :metalhead
Heyt be koclar eyvallah diyorum baska birsey demiyorum..
Herbiriniz cok iyiydiniz tebrikler..
Baska konserlerde gorusmek uzere..
Kaliteli insanlarsınız sizi tanıdıgımıza cok memnun olduk..
Basarılar...
 
dün çok iyiydiniz. eğlendim. kulaklarım bayram etti. belki tepinmekten başka bir şey bilmeyen seyirci çoğunluğu oluşturduğu için size zaman zaman laf atıyor olabilir ama müzik nedir bilen iyi olduğunuzu anlar.

...seyircilerin arasında casusluk yaptım evet. kimileri "bu ne lan" derken kimi müzik severler "post punk bumuymuş...iyiymiş sevdim" dediler. :)
 
14 kasım - biziz

erinçin konser öncesi dediklerine katılcaktım, ama virüs saldırısına uuradıım için katılamamıştım :D şimdi hem konser öncesi ve hem de konser sonrası söylediklerine katıldıımı belirtmek istedim.
ben de tanıştıımıza çok memnun oldum. ayrıca dün de süperdi. çok iyiydiniz.. zaten baştan sona gayet hoş, eelenceli bi konserdi.
başka konserlerde, stüdyo giriş-çıkışlarında görüşmek üzere
;)
 
öncelikle gelen herkese çok teşekkür ederiz. şahsen bugüne dek en çok eğlendiğimiz konserdi gibi geliyor bana.

mehmetçim çok sağol, umarım daha da iyi olur gerçi bu defa ben de eskisi kadar karamsar değilim=)) neyse, birazdan gireceğimiz nekahat döneminden sonra tam gaz devam ederiz artık konserlere. siz de çok iyiydiniz. hatta bu defa izlediklerimin içinde en iyisiydi bence.

venus-in-furs demiş ki:
bass icin sagol ardanin ve grubun hayatınmı kutardin ipek

ay lafı mı olur, ne demek=)

erinç ve 89 (abi kusura bakma adını unuttum=) bence siz de gayet iyiydiniz. ve çok mutlu olduk sizi tanıdığımıza. murat abi'nin daimi müdavimleri olarak bol bol görüşeceğiz artık=))

özberkçim seni unuttum sanma=) bi ara görüşelim de konuşalım şu basçı işini, tarz marz vs şeklinde. çok saol geldiğin ve destek verdiğin için=)
 
yine gelemedim... :( sizin konseriniz olduğunda istanbula gidiyoruz ne yazık ki... :( yine kamera kaydı varmış ama, geleceğim izlemeye...
 
son caldiginiz sarkinin son bir dakikasindaydiniz ben geldigimde,yine dinlemek nasip olmadi pek :( Heralde "porcelain.." sonuydu ama iyi bitirdiniz,guzel sondu,tebrik ederim :)

bir dahakine nasip olur umarim dinlemek,basarilar :!:
 
eveet, diyordum ki güzel konser olucak;

ŞakaGibi'den başlayayım:
bu kadar cana yakın ve mütevazı adam nasıl biraraya gelmiş, nasıl bulmuşlar birbirlerini anlayamadım. hepsi ayrı ayrı çok iyi insanlar.müziklerine gelince, çok eğlendim dinlerken,hatta zıpladım falan..eski bi arkadaşım geldi dedi ki "evrim senin yeni bi yönünü keşfettim.." demek istediğim içimden gelerek zıpladığım, coştuğum bir performans oldu ŞakaGibi'nin performansı.bestelerini de hatırladığım kadarıyla pek sevdim ama kayıt lazım bana ki daha ciddi ve derin dinleyebileyim besteleri...

ardından bedroomdrunk çıktı sahneye:
ipek'in de dediği gibi benim de en çok eğlendiğim konser oldu, daha iyi de çaldık diğer konserlere göre.ama birşeyi belirtmek de fayda var dinlediğiniz son şarkı aslında dinlediğiniz gibi değildi.ilkerin gitarının şarkının başında yere düşmesi sonucu iptal olması nedeniyle aslında daha dominant olan gitar bölümleri olamadı şarkıda, ama yine de fena olmadı.bu konserin bizim açımızdan buruk bir yönü daha vardı, o da davulcumuz önder'in bir daha bizimle çalamayacak olması.o anlamda önder için bir jübileydi bu konser...konser sırasında ilginç bir an daha yaşandı; sabotaj yeteneğine hayran kaldığım bir müşteri "müdüriyetten söylüyolar, 5 dakika ara vermeniz gerekiyor" gibi ilginç bir durum yarattı, biz de ara verdik, neden yaptı, derdi neydi anlam veremedim,allah akıl fikir versin. ama sonuç olarak içimize sinen bir performans oldu.

catwalk:
sahnedeki rahatlıklarına hayran kalıyorum her seferinde. bu konserde kendi bestelerine daha fazla ağırlık verdiler ki bu benim desteklediğim ve saygı duyduğum, olması gerekenin bu olduğunu düşündüğüm bir durum.

ve sokak köpekleri:
ilk defa canlı performanslarına tanık oldum, ve açıkçası hayran kaldım.gerçekten çok iyi grup.sahneye çok yakışıyorlar ve izleyenlerle iletişimleri çok hoşuma gitti.

seyirci de çok iyiydi, gerçekten herkes müzik dinlemeye gelmişti.

evet, diyordum ki güzel konser olacak, gerçekten de güzel konser oldu. grupların arasındaki saygı, hoşgörü, destek ve anlayış beni çok duygulandırdı, umarım hep böyle olur ve bu konserlere devam ederiz...herkese çok teşekkür ederim...
 
dün geldiniz mutlu ettiniz bizi , beğenmeniz daha bi mutlu etti :) şahin le 2 tur kazandığıma göre iyi çalmışız demek :) bi daa ki sefere beraber çalalım kaçarı yok, önder e de çok geçmiş olsun bütün silicone olarak
 
geç cevabım için pardon benden de=) Lestathenaeum ve kermit teşekkür ederiz, artık bir dahaki sefere daha da eğleniriz diyorum
maxwelll!!! küstüm olm sana. bilesin bak=)
marco iyi ki geldin, bir dahakine de bekleriz bi ara kayıtları filan yollarım sana.olmadı öyle yaparız bak.
ve oğuzhancım o evrimin cimriliği, o performansa insan şöyle bir 8-10 turluk şahin verir, idare edicen artık eheh ve hmm evet bu gidişle önderi sinüziti öldürecek =))
 
hmm şimdi davulcu demet'i diyorsan yerinde duruyor=)) ama evet, yaşanan bir anlaşmazlığın sonucu olarak vokalistimiz evrim ataman olmadan devam edeceğiz.. hatta kendisine buradan da başarılar diliyoruz :)
 
Geri
Üst