bedroomdrunk

kadrosunda bir yığın değişiklik yaşayan bedroomdrunk, volkan erdoğan'ın geri gelmesi ve davula edil demiray'ın geçmesiyle tekrar çalışmaya başladı. buna göre kadronun son hali şu şekilde oluyor:

edil demirel-davul
ilker cece-gitar
volkan erdoğan-gitar
ipek görgün- vokaller/bas
 
bedroomdrunk
Catwalk
Fungu
About: Blank
Kapı Açılış : 20:00
Bilet Fiyatı : 5.00 YTL + 1 yerli içki
Tarih : 23 Nisan Cumartesi
Yer: Saklıkent Mainhall

bekleriz efendim :)
 
uzun süren sessizliğin ardından yeniden sahnelerle buluşuyor sonunda bedroomdrunk...
afişlerde adınız yok ama internet sitesinden duyurulmuş durum.
başarılar diliyorum arkadaşlar,sevgiler...
 
merhaba hasan naber? :D hm kaç gibi çıkacağımız şu an için belli değil, ama yarın soundcheck'lerden sonra belli olur gibime geliyor. yine de buradan bildirmeye çalışacağım.

ekincim bu konseri kayıt eder miyiz bilmiyorum ama edersek söz beraber izleyeceğiz ve bu defa kesin :D

napıyon onur özlettin kendini :) aa evet afişlerde adımız yok; aslında normalde direct'in çıkacağı bir konserdi bu, fakat vokalistleri bilge'nin rahatsızlığından dolayı gelemiyorlarmış. bizim de bu organizasyonda yer alacağımız 2-3 gün önce belli oldu. artık silicone'u tam kadro bekliyoruz :D
 
arkadaşlar saklıkent'teki konsere gelen ve gecenin 1'ine kadar bizi sabırla bekleyen herkese çok teşekkür ederiz. about blank, fungu ve catwalk'la beraber çalmak gerçekten çok güzeldi. ve hepsi çok iyi gruplar; umarım bundan sonra daha kalabalık olur, daha fazla insan gelir ve böyle grupların değeri anlaşılır.
bedroomdrunk olarak iyi bir performans sergileyemedik gerçi, sanırım bunda uzun zamandır sahneye çıkmıyor olmamızın büyük etkisi var. eh önümüzdeki maçlara bakacağız artık :) buna rağmen bizi sabırla dinleyen herkese buradan teşekkür ediyorum; zira seyirci sayısı azdı ama insanlar gerçekten müzik dinlemeye gelmişti. ve bu şekilde ciddiye alındığını bilmek çok güzel.
 
Kayıt var mı kayıt?? ben gerçi daha hala Biziz konserinin kaydını da izeleyemedim ya neyse... Bu olmazsa onu izleriz artıkın... :twisted:
 
tuhaf olan, konserin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen kimsenin bişey yazmamış olması.bence bedroomdrunk'ın en iyi sahne performansıydı.bunun yanı sıra,bence ankara'da meydana gelen en anlamlı performanslardan biriydi.çünkü,arkadaşlar,başkalarının şarkılarını çalmak bana çok şey ifade etmiyor, ve diğer insanlara da ne zaman bişey ifade etmeyecek çoook merak ediyorum.kendilerine özgü olmayan, gruplarının bir üretim tarzı olamayan gruplar tuhaf bir şekilde el üzerinde tutuluyor,hatta yine tuhaf bir şekilde kitleleri olmaya başlıyor fakaaat, tuhaf bir şekilde(yine yine yine) kendilerine özgü besteler yapabilen, bu kabiliyete sahip olan gruplar,ahhh,umursanmıyor.peki bir insan evladı, bir müziksever, bir "bu işlerden" anlayan bir muhterem bana bunu açıklayabilir mi acaba?

evet, tekrar konsere dönmek gerekirse;açık konuşmak adına,evet, önceki şarkılarda sorunlar var, ama yeni şarkılar bence mükemmel olmuş.hatta cidden mükemmel olmuş.evet, gözlerim yaşardı, ve sizlerle gurur duydum, haha, yunus sürekli dedi ki bana"kıskanıyosun di miii? kıskanıyosun di miii?" hiç kıskanmadım, ve dediğim gibi gurur duydum, herbirinizle.helal olsun...

sonuç olarak, kompozisyonuma son verirken, herzamanki gibi bence doğru olan bir yolda ilerliyorsunuz, ve çok güzel müzik yapıyorsunuz...
 
salonda kalan insanlardan diğer gruplarda çalan arkadaşlarımız dışında turk rock'ta yazan var mıydı bilmiyorum aslında, belki o yüzden buraya bir şey postalanmamıştır? ya aslında çok da iyi çalmadık şimdi :) gerçi evet yeni şarkılarda daha bir toparladık bu doğru, ama sanırım eski şarkılara biraz daha eğilmek gerekiyor.

hmm maalesef cover yapmadan adam yerine koyulmuyor gruplar, özellikle son birkaç yıldır böyle bu. artık barların dayatması mı seyircinin talebi mi orasını kestiremiyorum bir türlü. ama bildiğim tek bir şey var artık çoğu mekanda sadece millet sarhoş olup dalga geçerken arkada gruplar fon müziği yapmak zorunda kalıyor. bu nedenle de inanılmaz güzellikte besteleri olan bir yığın grubun sırf adını duyurabilmek ve oradan gelen parayla kendi müziklerini finanse etmek adına çile çektiğini görüyorum. umarım bir çözümü olur bunun; çünkü sesini duyurmak, yapılan müziği finanse etmek, iyi bir ekipman almak vs hiç de kolay değil türkiye'de...
ama kim bilir, bir gün biz de gaza gelip cover yaparız belki ama eminim ki bu ya "lan o şarkıyı keşke ben yazmış olsaydım" duygusundan ya da kayıt yapacak, amfi alacak parayı bulamamamızdan kaynaklanıyor olur yani konsere daha fazla adam gelsin millet 3-5 bira daha içip mekandan kazanılan parayı toplanıp yiyelim diye değil. ki bunu bizimle 3-4 yıldan fazla çalmış biri olarak sen de biliyorsun :) hem düşündüm de bedroomdrunk olarak sonic youth, my bloody valentine vs çalmak da hiç fena olmazdı hani ;)
desteğin için tüm grup adına teşekkür ederim evrim, inan bunun anlamı çok büyük. ve diğer konserlerde de seni görmek, fikrini duymak, desteğini almak isteriz :)
 
İpekcim açıkçası konserden soora bilaare görüştüğümz için ben unuttum buraya yazmayı ki zaten konuştuk ben kısaca şöyle diim yine de:) freelunch'a katılıyor sonsuz kere destekliyorum sizi ve efet sonic youth ve my bloody valentine dinlerim ben sizden çok da güzel olur::)
roxy için desteğine çok teşekkür ederim bu arada ve dee hatırlatırıımm...neyi??? geçen locus'da planlarını yaptığımız olaya çok az zaman kaldı auhauha:))) beraber,z ona göre:) ve fakat ist'le ilgili hayallerim her açıdan suya düştü onu da belirtiyim sen anlarsın neden bahsettiğimi:)
 
zeynepçim canım benim saol desteğin için, yok zati hem sizinle hem de diğer arkadaşlarla sonrasında konuştuğumuz için dedim onlar doğal olarak yazmamış olabilir diye :)
evet plan zamanı yaklaşıyor!!! :D ama sanırım seni bu aralar acilen aramam lazım zira anladım neden bahsettiğini, hmmm...... :?
 
Geri
Üst