Bu Gitar Sahte Mi Anlayan Arkadaşlar Bakabilir Mi?

Sahte Mi Değil Mi


  • Toplam oy veren
    15
Arkadaşlar 4 ay önce elektro gitara heves ettim başlamaya karar verdim. Arkadaştan İbanez Gio elektro gitar satın aldım ama seri numarasını sitelerde aratınca hiç bir sonuç çıkmıyor gitarın aldığım arkadaş gitarın markasını da bilmiyordu sahte olup olmadığını nereden anlayacağım? Şimdiden teşekkürler. 125714125715125718
 
Sadece düşük çöz.n bir resme bakıp sahte diye elin adamını zan altında mı bırakalım? Öyleyse bile fiziksel inceleme filan yapacak bir bilen varsa ona danış, anketle olacak iş mi bu?
 
Bildiğim kadarıyla gio'ların headshock'ları ters olmuyor potans başları değişmiş zaten sahte olabilir de olmayabilir de zaten düşük bütçeli bir gitar ayrım yapması zor olur fiziksel olarak bakılması gerek.
 
bu ne peki ? ibanez gio headstock diye google görsellerden aratınca görebiliyorsunuz yanlış yönlendirme yapmayın. Ayrıca şu linkteki gtiarla sanırım aynı gitar. Ibanez GRGR121EX BKN - Siyah Elektro Gitar yakından görülüp incelenmesi gerek fakat zaten başlangıç serisi düşük bütçeli gitarlar bu yüzden üzerinde oynama olabilir bazı parçaların değişmesi gibi ama sahte veya çakma olması düşük ihtimal, artık üretilmeyen veya çok pahalı artistlerin gitarları oluyor veya çok ikonik olan les paul fender strat gibi gitarların genelde sahtesi yapılır ki ibanez gio iki gruba da giren bir seri değil. Ayrıca bu başlangıç seri gitarların seri no'ları da fabrikalar bazen kaydını tutmuyor. birebir seri nosu değil de başlangıç veya bitiş numaralarından orijinalliğini kontrol edebilirsiniz. birebir gio serisinin kaydını tutmakla uğraşmaz bence ibanez.
 
Gitar sahte değil. Bu model benim başlangıç gitarımdı :) Nedense seri numarasından bir şey çıkmıyor ama merak edersen, "guitar serial identify" diye arama yap. En azından üretim yılını öğrenirsin.
Benimki 2009 idi.
 
Geri
Üst