ÞakaGibi

ŞakaGibideki son gelişmeler efem;

:arrow:
Savaşma Güreş KONSER serisi#1

27 Kasım 05' Pazar günü Dummy Barda..
Saat 15*00

ŞakaGibi
Cemiyette Pişiyorum
Ömrüm Parklarda Geçti
Dengesiz Herifler

Giriş=7YTL
Adres= İnkilap sok. 15/a Sakarya/ Kızılay


Biz saat 19*00 - 19*30 sularında sahneye çıkarız büyük bir ihtimalle..Ayrıca bu konserlik bize eski gitaristimiz Batur eşlik edecek.

:arrow:
Asıl kadro ile çalışmalar son hızda devam ediyor. ODTÜ beste günleri secmelerine katılcas bir aksilik çıkmassa..Beste Günlerinde de umarız gecen seneki gibi sahnede oluruz.. Ve eglenceli bir performans sergileriz..

:arrow:
NokiaSuperSound'a katılmıstık bildiğiniz üzere oylamalar devam ediyor eger şarkımızı begenirseniz oylarınızı şiddetle bekliyoruz..

;) NokiaSuperSound.com'a üye olup giriş yapmak istiyorsanız aşşağıdaki linke tıklamanız yeter:
http://www.nokiasupersound.com/oylama_intro.php

;) NokiaSuperSound.com'da ŞakaGibi'nin sayfasına girmek, oy vermek, röröptajı okumak, şarkıyı indirmek, grup hakkında bilgi edinmek istiyorsanız aşşağıdaki link sizi oraya uçurur:
http://www.nokiasupersound.com/oylama.php?grup_id=80&detay=80#80

;) "Yok ben sadece sizin şarkınızı merak ettim diyorsanız:
ŞakaGibi - Uzak@ http://www.nokiasupersound.com/eserler/980278192514ce8a8fc2c3bbfab3bf3a.mp3

Şimdilik bu kadar efem..
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın=)-
 
efendim odtü için tebrikler.. sonunda aynı sahneyi paylaşıyoruz :) Bana göre Nokia'da ilk ona'a girmesi gereken bir grupsunuz, umarım sonucu güzel olur..
 
nokiasupersound'daki şarkınız uzak gerçekten çok güzel
Ben sizi sadece Punk yapıyorsunuz felan sanıyordum biraz isimden dolayı birazda katıldığınız konserlerden gecen pazarki mesela :)

başarılar diliyorum
 
Öncelikle "uzak" adlı parcamızı beğenen ve görüşlerini bizden esirgemeyen üyelere çok teşekkürler..
Sertsessiz'le de sonunda aynı sahneyi paylaşabileceğiz. Uzun zamandır istiyorduk iyi oldu=)-
Dengesiz herifim konser görüşün içinde sana çok teşekkürler beğenmene sevindim=)-

Ve yeni haberler....
-----------------------------------------------------------------------------------
:arrow: ODTÜ Beste Günleri' ndeyiz

8 Aralık Perşembe

12:30///Hadi Eloy The Alchemist Experience
13:15///51 Promil
14:00///Nema
15:00///Lefter
16:00///Rakı

9 Aralık Cuma

13:00///Sert Sessiz
14:00///Zıkkım
15:00///ŞakaGibi
16:00///Gulyabani
-----------------------------------------------------------------------------------

:arrow: Aynı gün akşam üstü Rock Live 10 organizasyonu kapsamında REPLİK'teyiz

Fe-Mail
Blue Velvet (şiddetle tavsiye ettiğimiz kardeş grubumuz)
ŞakaGibi

Kapı açılış:18*00
Giriş: 7YTL (ilk bira dahil)
Replik çevre sok. (Manhattan'nın yanı)
------------------------------------------------------------------------------------
9 Aralıkta bu mesajı okuyan herbirinizi şiddetle konserlerimize bekliyoruz.. :D
 
ya bizim ismimiz neden hep yanlış yazılıyo :D

umarım blue velvet çıkmaya tenezzül eder..!

başlığınızı da yeni standarda göre değiştirdiniz mi tamamdır :)
 
odtü konserinde adaptaston ve teknik aksaklıklardan dolayı istedikleri performansı sergileyemeseler bile bence o geceki replik konserinde çok başarılılardı basteleri güzeldi coverleri de baya iidi başarılarınızın devamını dilerm
 
Ben bestre günlerinde ilk defa izledim ve üzgünüm ama hiç beğenemedim.Sahnede bi elektrik yoktu,zaten bi arkadaş sahneden konser yarısında indi.Belki normalde böyle değillerdir ama ben o gün beğenemedim
 
evet öncelikle odtü konserinden bahsetmek gerekirse gercekten hem bizim için hemde dinleyenler için tam bir hayal kırıklığı idi.grup kuruldu kurulalı bukadar birbiriden kopuk ve bukadar isteksiz bir konser daha vermedi açıkcası. ama herkesin hayatında olduğu gibi bizimkindede iniş çıkışlar var tabiiki.insanların bizi beenmesini geçelim biz zaten başta kendimizi beğenmedik.adaptasyon ve uyum sorunu gerçekten ön plandaydı.sahnede birbirimizi duymakta büyük zorluklar çektik ve bi türlü olayın içine girip kendimizi yaptığımız müziğe(soundchecke de giremedik- okul sınav iş vs) kaptırmadaık yani insanlarla ve birbirimizle elektrik alışverişi olayına girmeden önce görüldüğü üzere daha önemli sorunlarımız vardı.geçen sene düzenlenen beste günlerindeki(evereybody was dancing) 'şakagibi'yle uzaktan yakından alakamız yoktu yani.herneyse ogün konserden sonra 3 kafadar erinç can ve zafer bozulmuş morallerle birbirlerine başka soru yokmuş gibi delirmişcesine''niye böyle oldu?'' sorusunu yinelemekten öteye gidemediler fakat aynı gün içinde bir perinin sihirli değneği deymişçesine negatif enerjilerini bir kenara bırakıp ani bir enerji heycan ve sevince kapıldılar(büyü olabilir :p)ve o geceki replik konseri gercekten tüm grup için hem moral hemde telafi konseri oldu(ufak tefek hataları saymazsak) gercekten çok eylendik.hayat nekadar değişken değilmi aynı zamanda bi okadarda dengesiz ve tutarsız.aynı gün içinde insanı kendisinden ölmek isteyecek kadar nefret ettriebilirken yine aynı gün içinde insanı kahkahlarını tutamayacak kadar neşeli bir ruh haline de sokabiliyor.yani demek istediğim eleştirelim ama kesin bir yargıya hiçbirzaman varmayalım çünkü şakagibi hayatın içinden geliyor ve hayatın kendisine benzediğide oluyor :)
 
ben gerçekten sizi tebrik ediorum hem arkadaşlık oşlarak hem de grup olarak mükemmel bi ekipsiniz başarılarınızın devamını diliorum 8)
 
bunlar iyi adamlar, herkesin kötü bir günü olabilir.
güzel müzik yapıyorlar :)

sıkmayın canınızı koçlar :p

-biraz geç oldu ama teknik sorunlar mani oldu bana :p-
 
katılıyorum, duyduğuma göre odtüden sonraki replik konseri gayet başarılıymış. param bitti ben gelemedim :p
bu arada şarkıların ismini anons etseydiniz bari, odtüde çaldığınız 4. şarkı favorim, ayrıca yeni davulcunuz da çok iyi olmuş gruba.
başarılar.
 
replik konserini izledim.hiç de başarılı değildi!!! açık konuşmak gerekirse tiksindim diyebilirim. sahnede bi grup vardı ama hiç de gruba benzemiyodu.
ama o akşamki diğer gruplar olan fe-mail iyi, blue velvet süperdi!!!!
 
amsoblue demiş ki:
replik konserini izledim.hiç de başarılı değildi!!! açık konuşmak gerekirse tiksindim diyebilirim. sahnede bi grup vardı ama hiç de gruba benzemiyodu.
ama o akşamki diğer gruplar olan fe-mail iyi, blue velvet süperdi!!!!
zevkler ve renkler tartışılmaz anladıım kadarıla sen alternatif müzik seviorsun ama sen eleştri yapmamışsın bence sadece çamur atmışsın iğrenç diorsan bunun açıklamasını yapman gerekir.
 
Diyebilecek pek bişey yok tiksinmediğin grupları dinlemeye devam et o zaman.. İnsan tiksindiği gruba mesaj yazarmı yav yorulan parmaklarına yazık..
Ama gene de teşekkürler.. Hiç tiksinenimiz yoktu o da oldu (eksikliğini hissediyoduk)..
Saygılar...
 
madem öyle neden tiksindiğin halde grubu izlemeye devam ettiğine hiç bi anlam veremedim. hiç bişey zorla sevilmez elbette ama en azından emeğe saygi duymak bi büyüklüktür.
eleştiri anlayışın ve yaşamış olduğun çelişkiyle harika bi düğüm meydana getirmen kaptan jack'in işine yaramaktan öteye gitmez ve yaptirmaya çalıştığın çamur banyosuyla kalırsın o kadar.

şaka gibi; replik konseri gerçekten çok eglenceliydi. yakaladiginiz büyünün devam etmesini diler, kısa zamanda yeni bi konserde görüşmeyi umarım.
 
Geri
Üst