ÞakaGibi

venus-in-furs demiş ki:
internetteki forumlari elestiriden uzak sadece çamur atmak icin kullanan insanlari anlayabilecegimi zannetmiyorum, onlari adam yerine koyup cevap olayini abartanlari da anlamiyorum. nasil bir zihniyettir durup dururken 1 kez izledigi, "amatör" gruplara çamur atar destek olmak yerine, begenmediysen buraya bir şey yazmak zorunda degilsin, ama icinde bir komplex seni buraya gelip durup dururken anonim nickinle çamur attirmaya götürüyorsa, problemlisindir..
budur olay ufak deişiklikler sayılmazsa :)silinmiş hafiftende boşa gitmesn dedim
 
sevilecek grup.. sözleri tam yakalayamadım arada birkaç cümleyi kapabildim ama yakaladıklarım da kendim uydurmuyosam eğer, orjinal sözlerdi. biraz vokal eksiklikleri var. bence akustik gitarlı arkadaş(isim vermeden) biraz yoğunlaşsa o konuda çok daha başarılı ve mikrofona hakim olacak. sesi gayet yeterli çünkü.
sizin ne kadar besteniz var şimdi? demo bulmak mümkün mü? ya da nette varsa link nerede? bu forum sayfalarında kayboldum bulamadım.

ve esas olarak: yılbaşında ne yapıyorsunuz? bana bi haber verin. 1-1,5 saatlik bir repertuar yapabilirseniz, fazla paralı olmayan ama sınırsız içkili bir organizasyona girebiliriz. bana acil bi özel mesaj atın.
 
Eyvallah Kerem..Mesajı yeni gördük.. Zaten dünde yılbaşı hakkında konuşmuştuk ya herneyse..
Olumlu eleştirilerin için de sağol. Diğer sorulara gelince.. 10-11tane beste var.. tabi bu bestelerin kanal ve hücum olarak çeşitli kayıtları var ama bunları demomuz olarak piyasaya sürmedik ve internettede nokiasupersound'a gönderdiğimiz "uzak" adlı şarkımızın dışında herhangi bir sitede şarkımız yok..
Yakında yeni bestelerle yeni kayıtlara girmeyi düşünüyoruz ama demo olarak çıkarcağımız bir kayıt ne zaman olur tam bilemiycem...
Hadi görüşürüz..
Kendine iyi bak...
 
;)
Bayanlar, beyler..
2ay icerisinde demo calısmalarımız baslayacak..Yepyeni besteler ve güzel işlerle çok sıkı bir şekildekarşınıza çıkmayı istiyoruz..
Bu zaman dilimi icerisinde ise gecen sene ilkbaharda kaydettiğimiz kayıtlarımızı sizlerle paylasıyoruz..
kayıtları dinlemek, yorum yapmak veya indirmek isterseniz gideceğiniz adres:
:arrow:
http://www.myspace.com/sakagibi

Saygılar, sevgiler...
Bekleyin..
Herşey Çok Güzel Olacak..
:D
 
Grupla tanışıklığım bir arkadaşım sayesinde oldu ve yine onun sayesinde Erinç'le tanıştım.Çok eğlenceli şarkılarınız var.24 'teki konserinizde zıpladık zıpladık :)
Veeee Fudge grubu adına başarılar diliyorum.Yeni konserlerinizi bekliyoruz :)
 
ERİNÇH ADAMIMSINNN.. :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead
 
:!: Bayanlar beyler...

28 Mayıs Pazar yani bu pazar..

Tunalı Gölge

ŞakaGibi ayağa doğrulamaya çalışan yeni haliyle sizlerle :D

saat: 20*00

giriş: beleş

şiddetle bekliyoruz...uzun zamandır da bekliyoduk=)
 
kardeşim finaller tepeme çökmüş olmaZSa gelecem konsere.şaka gibi'nin üzerindeki ölü toprağı dağılsın artık fazla yattınız hade KONSER KONSER KONSER KONSER :twisted: :twisted: :twisted:
boş duranı allah sevmez... :seytan
 
eyvallah şef..

Bu arada bu aralar birkaç konser ihtimali daha var yaz sezonuna girmeden bir kaç kez daha görüsebiliriz=)
gene buradan haber veririm..

pazar beklerik gene de.. gelebilenler gelsin eglenelim=)
cav
 
28Mayıs Pazar olacak olan ŞakaGibi konseri bir gün sonrasına yani 29 mayıs pazartesiolacaktır dururlur... saat 20*00 giris:beleşş bekliyoruk=)
 
Geri
Üst