akın bu mesajların beni geçmişte küçük bir yolculuğa götürdü adeta titreyerek uyandım bu rüyadan bir daha hatırlatma lütfen
😀
bu arada bizim forumumuzu takip eden ve grup kurmak isteyen genç arkadaşlar varsa (ki olduğunu hiç zannetmiyorum) sakın gidip 3 tane mühendisle grup kurmasınlar; 3 ay stüdyo yapamadık dersten, el insaf! Gerçi benim de istatistik okuduğumu göz önüne alırsak istatistikçiyle de grup kurulmaz diyebilirim. Yok mu şöyle işsiz güçsüz arkadaş, bulun onları, her türlü başarı şansınız bizden daha yüksek olur.
Ama artık bu acıklı dönem sona erdi ve biz bile stüdyo yapmaya bolca fırsat buluyoruz. demomuzun pilot gitar ve metronom kayıtları önümüzdeki hafta yapılacak. Önümüzdeki haftanın başka bir önemli tarafı da cicibebe'nin 31 Ekim'de Biziz'de verdiği fotoğrafların da
www.cicibebe.org a konulacak olması. Bu fotoğrafların yine bizim dışımızda kimse tarafından ilgi görmeyeceğini tahmin etsemde(bu sonuçlara şöyle varıyorum; koca forumda demomuzla ilgili 1 yada 2 müzikal yorum geldi, indiren insan sayısı da 5 falandır herhalde) yine de duyurmakta bir sakınca görmüyorum, konuşmak bedava ne de olsa.