İzmir İzmir'de Müzik Kursu - LCM Sertifika Eğitimleri

İzmir'de Uluslararası Sertifika Kazanabileceğiniz Müzik Kursu!

Avantajlı ve rekabetçi fiyat politikası ile İzmir'de MEB onaylı kurumumuzda hem kaliteli hobi amaçlı müzik eğitimi alabilir, isterseniz de ücretsiz uluslararası London College of Music sertifika programımıza hazırlık kaydınızı hemen yaptırabilirsiniz!

LCM sertifika programımıza katılarak hiçbir ek ücret ödemeden
, İngilterenin en prestijli müzik enstitüsünden diploma alma şansı kazanabilir, müzik eğitiminize devam edip ister lisans ve yüksek lisans eğitiminizi aynı alanda tamamlayabilir, isterseniz de diğer lisans programlarında burs ve indirim kazanabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken ilgi alanınıza uygun bir enstrüman hangisi ise örneğin gitar için siz de bugun gitar kursu izmir ya da piyano eğititimi için piyano kursu izmir şeklinde arama yaparak gitar ve piyano eğitimlerimlerimize katılabilirsiniz.
Yaylı çalgıları tercih eden kursiyerlerimiz için keman kursunu tercih edenler keman kursu izmir adresinden ayrıntılı bilgi alabilirken çello yani diğer adıyla viyolonsel eğitimi almak isteyenler ise çello kursu izmir adresinden ayrıntılı bilgi alabilirler..

Bol müzik dolu günler dileriz..
 
Geri
Üst