Gibson lp tribute 2019




arkadaşlar linkteki gitar ve amfiyi almak istiyorum. bu fiyat aralığında ne düşünürsünüz doğru bir tercih mi yapıyorum?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Her ikisi de kendi fiyat aralıklarında güzel aletler. Şimdi "onu alacağına epiphone bak, schecter bak, prs bak, ltd bak" diyecek arkadaşlar çıkacaklardır. Ama inan ki eğer Les Paul soundunu seviyorsan diğerleri seni tatmin etmeyecek. Belki gitarın rengi sadece daha farklı olsa bir tık daha iyi olurdu bence. Ama renk olayı tamamen subjektif zaten. Bence seçimin güzel. Ama yine de ikinci el piyasasını da iyice gözden geçir. Uygun fiyata çok güzel aletler düşebiliyor. Geçen sene dolar şu anki seviyesinden daha yüksekken bir arkadaşıma 1993 model abanoz tuşeli bir Gibson Les Paul Studio'yu sadece 3200 liraya almıştık. Öyle bir şey denk getirebilirsen tadından yenmez.
hocam araştırıyorum fakat 1993 model gitar alınır mı, 2012 model bile eski geliyor. araba gibi bakmamak mı lazım bu işe?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
eski de olsa alınır diyorsunuz yani. yaklaşık 2 aydır geceli gündüzlü araştırıyorum. uzun süre mim strat ve gibson lp arasında gidip geldikten sonra, gibson'ı bu fiyata görünce kaçırmamalıyım dedim.
 
Kardeş o amfiyi ikinci elde 100-140 euroya bırakıyor herkes hatta 60 bırakan bile oluyor bazen. ebay de'de bilmiyorum sıfırına o kadar vermek ne kadar mantıklı. Ben daha ucuza fender champion 100 düşünüyorum ama yamaha thr ile arada kalıyorum
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7


arkadaşlar , bu iki gitar arasında yaklaşık 200 euro fark var. ama tam olarak aralarında ne fark var değer mi bu fiyat farkına?

coil split varmış pahalı olanında . sizce önemli bir özellik mi coil split olması değer mi?
 
Geri
Üst