Css, Php anlayan var mı ?

Merhabalar bir site üzerinde edit üzerine uğraşıyorum ama bir türlü çözemediğim son bir adım kaldı.
Beyaz bir frame olduğunu düşündüğüm beyaz bir şerit geçiyor bir türlü kaldırıp arka planla düz bir zemin elde edemedim.
Boydan boya tüm sitede var. Localhost olduğu için link veremiyorum.
Css dosyam aşağıda.
vsds.JPG
 

Dosyalar

  • style.zip
    20.5 KB · Gösterim: 132
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Sağ klik > inspect element

Buraya koyduğun CSS 3680 satır. El insaf.

10-15 kez denedim farklı kombinasyonlar ile farklı yerlere inspect yaparak ama bir türlü yok bulamadım. Tam olarak adının ne olduğunu da bilmediğim için araştırma yapamıyorum. Belki bunun adını bilen birisi varsa ordan yola çıkarım diye düşündüm :) glow düşündüm olmadı. Column border dedim yine olmadı. Ben de buraya sormak istedim haklısınız el insaf ama öğlen 11 den beri uğraşıyorum :) yoksa bir dakika uğraşıp topu atmak gibi amacım yok :)
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
box-shadow kovala. Bir ihtimal 237. satırdaki #page'in altındaki.

Direkt 237.star box shadow dediğiniz gibi çok teşekkür ederim. Gerçekten çook çok çok çok teşekkür ederim.
Aslında gözümden kaçmasının sebebi de şuymuş, ben bütün renklerle oynayarak oranın renk farkını görmeye çalışıyordum. Kodlayan arkadaş transparan yaptığı için ne renk seçersem seçeyim gözümden kaçıyormuş. Sizin dediğiniz gibi yaptım olmadı en son rgb kodlarla oynadım orası oldugunu anladım çoook sağ olun tekrardan.
 
Geçen Mart ayından beri psikiyatri servislerinde dolanıyorum, 4 saat ders çalışıyorsam 2 saat kendime ayırıyorum falan beynimi boş bırakmak iyi gelmiyor ama haklısın tabi mesela yarın sabah 9 akşam 12 ye kadar dersim olacak :)
Kolay gelsin dostum ben de aynı durumdayım ama derslere pek bakmıyorum.Hard mallık ediyorum farkındayım...Benim hedef tyt 200 puan üstü alıp müzik öğretmenliği zorlamak.
 
Geri
Üst