İstanbul Hard Rock - Trash Beste Grubu

Merhaba,
Elimde çok sayıda beste birikti, 11 yıldır gitar çalıyorum ve son 3-4 yılı beste yaparak geçti. Bunun için yeni bir grup kurmak istiyorum, şuan bateri ve 1 gitar var toplamda xd. Armoni bilgisi olan, şarkı yapmakta kendine güvenen, üretken bir bass gitarist arıyoruz.

Vokalini ise yine ben yapmaya karar verdim çünkü açıkçası vokalist bulamadım. Vokal konusunda daha yeniyim ama iyi bir ivme yakaladığımı düşünüyorum.

Şarkıların çoğu hard rock, trash metal tarzında. Sözleri türkçe yapmak istiyorum. Dinlemek isteyene birkaç örnek dinletebilirim.

Gruba 2.bir gitar daha gelebilir diye düşünüyorum ilerde ama şimdilik gerek duymuyorum yine de beste yapmak isteyen ve kendine güvenen gitaristler varsa yazabilirler. Sololar paylaşılabilir.
Gruba gelecek olan kişinin kalıcı olmasını istiyorum o yüzden daha bizim yaşlarımıza yakın kişilerle çalışmak isterim. (19-20)

Ayrıca aynı tür müzikleri dinleyen biriyle çalışmak istiyorum. Onlar da genel olarak ana akım gruplar: Metallica, megadeth, gnr, led zeplin, queen, pantera.. gibi bu gruplar üzerinde kafa yormuş şarkılarına kafayı takmış insanlara çalışmak istiyorum.

Kendine güvenen ve şarkı yapmayı amaç edinen insanlar yazsınlar lütfen. Kesinlikle ileriye dönük düşünüyorum, başarılı olacağımıza inanıyorum.
 
Geri
Üst