Martensmith (eX-Impulse)

n544439910_428597_2466.jpg


Konserde görüşmek üzere arkadaşlar , kendinize iyi bakın...

Saygılar , sevgiler...
 
Böyle güzel bir amacı olan bir festivalde sahne alacak olmak gerçekten onur verici.Keşke ufacık konserlerden bile para kazanmaya çalışma hırsını herkes bir kenara bıraksa da böyle konserlerin sayısı artsa.Konser için çok renkli şeyler hazırladık.Ayrıca yeni gitaristimiz Uğur Sağlam ile çıkacağımız ilk konser olacak.Herkesi bekliyoruz!!!
 
MARTENSMITH uzun süren sessizliğinin ardından Kasım ayı içerisinde yeni bir E.P. ile karşınızda olacak!!!Bunun yanı sıra yeni E.P.'den bir parçanın da klibi internetten izlenime sunulacak.Gitaristimiz Uğur Sağlam ile yapacağımız ilk kayıt olması nedeniyle bizim için de ayrı bir heyecan kaynağı bu kayıt.Kasım ortalarına doğru E.P,klip ve t-shirt'ler hazır olacaktır,takipte kalınız ....

MARTENSMITH...

www.myspace.com/martensmith
 
SELAM MİLLET!!!

UZUN BİR ARADAN SONRA YEPYENİ BİR DUYURU YAPIYORUZ.BİLDİÐİNİZ GİBİ IMPULSE İSMİ İLE 2005 YILINDA ORTAYA ÇIKMIŞ,TRIDENT OF LIFE İSİMLİ 3 PARÇALIK BİR DEMO YAYINLAMIŞTIK.BEKLEDİÐİMİZİN ÜZERİNDE BİR İLGİ GÖRDÜK VE DEMO ÖNCESİ VE SONRASINDA BİRÇOK ÖNEMLİ KONSER VE FESTİVALLERDE SAHNE ALDIK.SAYISIZ WEBZİNE İLE RÖPORTAJLAR YAPTIK,BİRÇOK SİTEDE KRİTİKLERİMİZ YAYINLANDI VE BU GÜZEL MACERAYA İSİM VE GİTARİST DEÐİŞİKLİÐİ İLE DE UZUN BİR ARA VERMEK ZORUNDA KALDIK.

FAKAT ARTIK BU ARA SONA ERDİ.MARTENSMITH GRUBU YENİ İSMİ YENİ GİTARİSTİ YENİ TARZI YENİ SAHNE ŞOVLARI VE EN ÖNEMLİSİ YEPYENİ 4 ŞARKILIK BİR EP İLE YENİDEN KARŞINIZDA OLACAK!!!KAYITLARINI TAMAMLADIÐIMIZ EP'Yİ BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE MYSPACE'DEN DİNLEYEBİLECEK VE BELİRTECEÐİMİZ SATIŞ NOKTALARINDAN EDİNEBİLECEKSİNİZ.AYRICA ÇOK YAKIN ZAMANDA DÜZENLEYECEÐİMİZ EP TANITIM KONSERLERİNDE DE STANDLARDAN ALABİLECEKSİNİZ.
ŞİMDİ İSE EP'DEN İLK PARÇA SELFFEAR MYSPACE SAYFAMIZDA YAYINDA.YORUMLARINIZI HEMEN BEKLİYORUZ...

www.myspace.com/martensmith


ÖYLEYSE FAZLA SÖZE GEREK YOK ...
GERİ SAYIM BAŞLASIN!!!
 
noiseofundergroundgj2.jpg



MARTENSMITH olarak 2008 Kasım ayında Ankara Raven Records stüdyolarında kayıtlarını yaptığımız yeni EP'miz Mental Sequences'in tanıtım konserine hepinizi ortalığı yıkmak,kafaları sallamak ve pogoya dalmak üzere Ankara IF Performance Hall'e bekleriz.EP satışını ilk olarak orada bulunacak olan standımızda gerçekleştireceğiz.Oradan eski demomuz Trident of Life'a da ücretsiz olarak sahip oalbileceksiniz.
21 Şubat'ta bu harika gruplar ile birlikte MARTENSMITH'i de izlemeye hepiniz davetlisiniz!!!!
AYRICA ÇIKACAK OLAN EP'DEN BİR ŞARKIYI MYSPACE'E YÜKLEDİK. İSMİ "SELFFEAR" DİNLEMEK İÇİN:

www.myspace.com/martensmith
 
Uzun süren kayıt süreci,mix-mastering işlemleri ve dökülen litrelerce terden sonra MARTENSMITH olarak bu isimle ilk (IMPULSE eski isim) ama tüm kariyerimiz boyunca ikinci demo EP'miz olan Mental Sequences sonunda piyasaya çıktı.EP'de Intro ve Outro da dahil olmak üzere 6 parça yer almakta.Ankara Raven stüdyolarında Kaya Sevinç ve Uğur Bülent Aksoy tarafından kayıtları alınan EP yine Kaya Sevinç tarafından mix ve master işlemlerinden geçtikten sonra şimdilik sadece Ankara'dan ,Mart ayından itibaren ise İstanbul,Eskişehir,İzmir,Konya ve Kayseri'den temin edilebilecek.Ayrıca EP'den bir şarkı olan SELFFEAR şu anda yenilenen myspace sayfamızdan dinlenebiliyor.Dinlemeyi ve yorum yapmayı ihmal etmeyiniz.Ayrıca aşağıdaki linkten facebook grubumuza üye olabilirsiniz.Hepinize şimdiden teşekkürler.

www.myspace.com/martensmith

Facebook grubu:

http://www.facebook.com/group.php?gid=21714220303&ref=ts

EP'yi edinebileceğiniz yerler(Güncellenecektir):

Ankara Stüdyo Raven
Ankara ONAON Cafe
Ankara ANKANOM Davul Stüdyosu
Ankara ORTADÜNYA Cafe
Ankara YOLCU Bar
Ankara ZID Müzik
Ankara BLACK ART Mağazaları
 
Uzun süredir foruma birşey yazmamıştık ama bu demek değil ki MARTENSMITH boş duruyor. 18 Nisan'da KONYA Rock Günleri'nde (Konya ve Rock arasında lütfen bekleyiniz :):) ) çok eğlenceli bir konserin ardından o konserden bir video yayınladık.Aşağıda linklerini vereceğim.Onun dışında myspace'e yeni cd'mizden yeni bir parça ekledik.Şimdi ise sırada yepyeni bir konser daha var. 3 Mayıs'ta Kayseri 'deyiz. Uzun lafın kısası MARTENSMITH yeniden sahnelerde!!!

Myspace'den videoyu izlemek için :

www.myspace.com/martensmith

Youtube açabilen insancıklar için:

http://www.youtube.com/watch?v=5vRKH2k18xE

Ahanda Konya'nın afişi:




Ahanda Kayseri'nin afişi:

 
Geri
Üst