Gripin'

albüm gayet güsel albüm piyasaya çıkmadan önce kayıtlarını dinlemiştim ilk kayıtlar biraz daha sertti keşke değişmeseydi yinede güzel olmuş
 
gerçekten kaliteli müzik yaptığınızı söylemek isterim. reklam,promosyon vs. hepsi çok iyi gitti (tahminimce) reklam yapamayanlara göre siz 1 adım öne geçtiniz tebrikler..
 
mahide demiş ki:
albüm gayet güsel albüm piyasaya çıkmadan önce kayıtlarını dinlemiştim ilk kayıtlar biraz daha sertti keşke değişmeseydi yinede güzel olmuş



teşekkürler..haklısın,şarkıların ilk düzenlemeleri daha sertti..değişim oldu.biraz daha sert yapabilirdik belki..gerci bu taddan cok memnunuz..
 
Ben daha önce dinlemedim,albümle dinledigim için eski tarzı mı iyiydi bu mu yorum yapamıcam.Ama herhalde simdiki tarzlarından daha iyi olamazlar;soundlarındaki basarı gercekten iyi.Sanki 4-5.albümlerini cıkarmıslar gibi özgün,oturmus bir tarz.Ben cok begeniyom acıkcası.

Bu arada Birol,İzmir taraflarına gelmeyi düsünüyonuz mu?Gelirsiniz sanırım buralara!!
 
Okudum röportajı.. Bir iki cümle var kim tarafından kurulduğunu şu anda hatırlamıyorum ama daha önce benim de düşünüp merak ettiğim şeyler.. Nereleri olduğunu yazarım dergi yanımda olunca..

Çarşamba Galatasaray Lisesindeki konsere gidicem ben..
 
Roll roportajı en keyifli iki roportajdan biriydi bize göre.Daha keyifli kısımları da vardı ama bunlar seçilmiş.
Nusrat 'ın Vuslat yazılması dışında bir problem yok :)

Bu arada çarşamba günü herkezi bekliyoruz.
 
The_X_Factor demiş ki:
Torlof demiş ki:
Selam, albümünüzü bi arkadaşımdan aldım, bi kaç şarkı harici çok beğendim, tebrikler, başarılar ileriki çalışmalarınızda...

Hangilerini begenmedin acaba!Begenilmicek sarkı bulamadım ben ama...Kişiseldir sonucta

Heheh :) ...Senin de dediğin gibi kişiseldir bu konu...Ama söyleyeyim yinede 10. şarkı olan "Yenilmişiz", ve 8. Şarkı olan "Yüzümden düşen bin parça"

Ama 2 de çok sevdiğim şarkı var, "Elalemin" ve "Rüzgar" 'ı çok sevdim..Hele Rüzgar'daki vokal'in incelmesi çok çok hoşuma gitti..Umarım daha güzel ve kaliteli şarkılarla belki dışarıda da bizi temsil ederler... ;)
 
ilk defa 12 haziranda Franco Fest'e izledim ve gerçekten süperdi konser .ayrıca muse ve placebo şarkılarınıda iyi çaldılar..

üzerimdeki yorgunluğu atar atmaz direkt albümü almaya gidicem :D :D hevesim kursağımda kaldıda....
 
Geri
Üst