Bare Konusunda Öneri..

Abiler merhaba aranızda yeniyim ve bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var bare akor basma konusunda biraz sıkıntı çekiyorum..Genel anlamda hiç bir sıkıntım yok 6.tel ve 5.tel major,minör bare geçişlerim oldukça seri 30 40 bpm tek tek telleri yokladığımda hepsinden net bir şekilde ses alıyorum.. Sorunum sadece şu ki tempoyu biraz yükseltip ritim atarken.. ara ara kendimi kontrol etmek için pozisyonda durup telleri yokladığımda her seferinde tek tel kaçırdığımı farkediyorum ...kafayı yemek üzereyim haftalardır bunun üzerine çalışıyorum ve ben mi çok kafaya takıyorum yoksa zamanla düzelebilcek bişey mi bu durum... yoksa durumu düzeltene kadar 1 ay 3 ay sadece bunun üzerine mi gitmeliyim... cevaplarsanız sevinirim..
 
Merhaba bare basma konusunda ilk başlayanlar bu soruyu çok sorarlar.Basamıyorum ne yapmalıyım diye.Basamamak bir sorun değil tecrübe meselesidir.Kafana takmana hiç gerek yok gerçekten zamanla düzelecek.

Bu sayfa da bare nasıl basılır konusunu biraz kendi tecrübelerimle ele almıştım umarım işine yarar.
 
"sadece" bunun üzerine gitme, hepsi dengeli olsun, tek bir şeye kastırırsam onu düzeltirim diye bir şey olmaz.
Araba kullanmayı öğrenirken iyi viraj alamıyorum bu ay sadece oturup direksiyon çevirme egzersizi yapacam demiyoruz.... gaz, fren, vites, direksiyon biniyoruz kullanıyoruz arabayı düşünmeden ve bir süre sonra refleks oluyor hepsi.
 
Geri
Üst