code beni biraz aşar doğrusuKatana ve Code u deneyen forumdan birisi Katanayı tercih ettiğini söylemişti.Bence günümüzde popüleritesi ve çoğu ihtiyaca yanıt vermesinden ötürü Katana diğerlerinden bi nebze daha alınabilir.Tabi tamamen kişisel fikrimdir bu.
zaten boss ta da ikici el bakıyorumKatana ve Code u deneyen forumdan birisi Katanayı tercih ettiğini söylemişti.Bence günümüzde popüleritesi ve çoğu ihtiyaca yanıt vermesinden ötürü Katana diğerlerinden bi nebze daha alınabilir.Tabi tamamen kişisel fikrimdir bu.
malesefİnceleme - Yamaha THR-II
https://usa.yamaha.com/products/musical_instruments/guitars_basses/amps_accessories/thr-ii/index.html Defalarca yazdım. THR serisi tek amfiniz olamaz ama alabileceğiniz en iyi ikinci amfiniz olur. THR10x yaptığım en iyi alışverişlerden biri oldu bugüne kadar. Efsane yenileniyor, fiyatı çok...turkrock.com
kimse arama yapmaya zahmet etmediği için böyle tek tek biz kopyalayacaz link'leri herhalde....
Katana ve Code u deneyen forumdan birisi Katanayı tercih ettiğini söylemişti.Bence günümüzde popüleritesi ve çoğu ihtiyaca yanıt vermesinden ötürü Katana diğerlerinden bi nebze daha alınabilir.Tabi tamamen kişisel fikrimdir bu.
Marshall'ın code'unu başta daha çok beğendim ama üzerindeki mini usb soketinin çok dayanıklı bir soket sayılmaz. Mp4 playerlarda ve harici tv kartımda bağlantı sorunları yaşamışımdır. katana'da ise Usb-B (yazıcılardaki soket) bulunuyor ve daha da dayanıklı. Belki önemsiz gibi görünüyor ama bu modellerde Bilgisayar programından yardım almak önemli. Çünkü paneldeki potanslar genel fonksiyonlar. Pedal diziliminde bulunabilecek varyasyonları uygulama aracılığı ile o fonksiyonlara atamak gerekiyor. Ne tür bir distortion, Delay vs. efekt.
Katana'da 6:40'dan itibaren çaldığı tonları hoşuma gitti mesela. o biraz daha açık olabilir. Azıcık middle verebilirim.
Hııı evet, loş ya ortam, anlamamışım. Aslında ben de Metal zone kullanıyorum. Amfinin uygulamasında da metal zone var. Ama bende waza da var. Pedal/footswitch şart.6.40 da pedal bağlamış adam ama yorumun için saol
Hııı evet, loş ya ortam, anlamamışım. Aslında ben de Metal zone kullanıyorum. Amfinin uygulamasında da metal zone var. Ama bende waza da var. Pedal/footswitch şart.
Fiyat beni aşarYapmazsınız, bu arada mustan 1 yanlış tercih olur. Amfiyi beğendiyseniz mustang gtx serisinden alın.
Boss almakla hata
Boss almakla hata yaomam demi
hiç bir setupım yok sadece gitarım var ve amfi ihtiyacım var setup içinde amfnin içindeki pedalları kullanacağımHata olacağını sanmam. Bilgisayar uygulamasıyla yüklenen efektler ne kadar işlevsel bilmiyorum ama eğer elimizde prosesör veya kompakt pedal setup'ı varsa, ve birbirinin yerini tutabilecekse öyle bir amfiyi de almak yerine yine 10-12 inch hoparlörlü iki kanallı bir amfi alırım. şöyle 1-2 hafta geçsin de DSL5CR ve DSL1CR deneyeyim diyorum Zuhal'in Kızılay mağazasına. Daha önce niye denemediysem. Amfilerin durduğu ortam, kendi odamda nasıl bir "motorla" karşılaşacağım hakkında fikir verecektir. Onun için bir an önce gidip denemek lazım seçenekleri azaltmak için ama 1-2 hafta beklemek lazım 😷 salgın malum. Açılır açılmaz ilk günden deneyemeyiz belki de
E o zaman tamamdır. Şimdi her markanın modelin yerenleri övenleri var. Ben de videolardan baktığım kadarıyla Katana'dan memnun olmayacağınızı zannetmem.hiç bir setupım yok sadece gitarım var ve amfi ihtiyacım var setup içinde amfnin içindeki pedalları kullanacağım
saolunE o zaman tamamdır. Şimdi her markanın modelin yerenleri övenleri var. Ben de videolardan baktığım kadarıyla Katana'dan memnun olmayacağınızı zannetmem.