Neural Dsp Başlığı

Evet denedim hiç gecikme yaşamadım.

Evet aynen böyle bir durum var. Ama kötü anlamda değil. Hafif bir bas eklentisi ve birazda sanki tona koyuluk katıyor gibi. Ama kesinlikle kulağa kötü gelen bir durum hissetmedim. Zaten ufak bir eq yapıp çok daha yakın, birebir tona erişebiliyorum.

Preset geçişlerinde gecikme ile ilgili de herhangi bir problem olmuyor.
Bu geri dönüşlerinize çok sevindim. Ben de cortexi elden çıkartıp şöyle bir board planlıyorum. Alttaki footswitch, ve sağdaki kablosuz jak elimde halihazırda var. Pedal da dunlopun hem expression hem volume olarak çalışan modeli. Ne diyorsunuz?

IMG_7417.webp

Bu geri dönüşlerinize çok sevindim. Ben de cortexi elden çıkartıp şöyle bir board planlıyorum. Alttaki footswitch, ve sağdaki kablosuz jak elimde halihazırda var. Pedal da dunlopun hem expression hem volume olarak çalışan modeli. Ne diyorsunuz?

178282 eklentisini görüntüle
Çok mantıklı ama merak ettiğim şu;

NC üzerinde EXP/Midi girişi 1 tane var. Midi' ye Chocolate takacaksın, EXP girişine volume/wah takamayacaksın. Chocolate sadece Bluetooth ile bağlanabiliyor mu ki?

Çok mantıklı ama merak ettiğim şu;

NC üzerinde EXP/Midi girişi 1 tane var. Midi' ye Chocolate takacaksın, EXP girişine volume/wah takamayacaksın. Chocolate sadece Bluetooth ile bağlanabiliyor mu ki?
Benim de şu an araştırdığım konu o. NC type c üzerinden midi bilgisi alabiliyormuş. Chocolate’ın trs olan midi outputunu type-cye dönüştürmenin bir yolunu bulursam hiç sorun kalmayacak. Eğer olmazsa expressionu çıkarıp normal waha çevirip öyle kullanacağım.

Chocolate type c den direk kabloyla bağlandığında preset geçişleri yapmıyor. Merak edip denedim ama olmuyor. Chocolatte de expression girişi var. Ne derecede çalıştırır iş görür mü denemedim. Expression pedal diğer boardda ama bir ara deneyeceğim.

Gerçi bir önceki sayfadaki videoda type c bluetooth olarak bağlanıp preset geçişleri olmuş çalışmış. Belki chocolate'nin midi ayarlarında bir değişiklik mi yapmak gerekir?

Son düzenleme:
Chocolate type c den direk kabloyla bağlandığında preset geçişleri yapmıyor. Merak edip denedim ama olmuyor. Chocolatte de expression girişi var. Ne derecede çalıştırır iş görür mü denemedim. Expression pedal diğer boardda ama bir ara deneyeceğim.

Gerçi bir önceki sayfadaki videoda type c bluetooth olarak bağlanıp preset geçişleri olmuş çalışmış. Belki chocolate'nin midi ayarlarında bir değişiklik mi yapmak gerekir?
Bu midi pedalı bende olmadığı için direkt yönlendiremiyorum, bu linkteki yanıtı inceler misiniz?

Modeller aynı mı bilmiyorum, farklı ise bile bu ortak bir ayar olabilir.

@Buffy

Orada plus olan modelinden bahsedilmiş. Bendeki standart olan, usb çıkışı yok. Plus olan hakkında bilgim yok açıkçası, ne gibi farkları var bilmiyorum..

Geri