Aliexpress'deki klon pedallar.

Merhabalar, aliexpress'de bir çok klon pedal gördüm ve hatta kendin yap kitleri de mevcut, yorumlarda iyi. OCD, Klon centaur, mad professor gibi..

Bu pedalları alan deneyen oldu mu acaba, orada komponentler ucuz olduğu için fiyatların düşük olmasını normal buluyorum. Bilgi verebilecek olursa memnun olurum.
 
Teşekkür ederim, mesela ne aldınız, yani bilindik mooer, nux yada markalı pedallar mı yoksa markasız handmade yazan klonlardan mı?

Ben Klon aldım, mini olanından ve çok menunum.

FE358442-A318-436C-B250-D97EB3396206.jpeg
 
Caline'in de çok güzel pedalları var. Mesela Caline Pure Sky. Timmy clone u. Transparan harika bir Overdrive pedalı. Ayrıca yine Caline'in Crazy Cacti var Fulltone Fulldrive 2 Mosfet Clone'u. Yine Caline'in Blue Ocean Delay pedalı. Mad Professor Clone'u.
 
Bakalım bende iki drive birde delay düşünüyorum, bı şekilde seçerim aralarından, Klon centaur çakmasindan alan oldu mu hiç acaba 400TL 😀
 
Bende bu tarz şeylere bakıyorum, sanırım gayet güzeller sizde beğendiginize göre.

Ben 2019 Mart ayında bu pedalı 85 liraya almıştım, sanırım Türkiyede bu fiyata boş pedal kasası ve knobları bile alamayız. 1 yıldan fazla bir süredir kullanıyorum ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Gerçek Klon ile karşılaştırıldığında ne kadar benzer ve başarılıdır sağlıklı bir yorum yapamam ama genel olarak işlevini yerine getiren bir pedal.
 
Geri
Üst