DOSTLAR PEDAL HAKKINDA YARDIM

preamp olmadan olmaz. Ben de amfim olmadığında müzik setinin aux'una bağlıyordum ve distortion pedal almak istiyordum. alsaymışım hiç de amfiye bağlayarak aldığımız doğal ses gibi olmazmış. cıvv cıvv cıvv bozuk, kuru bir ses olurmuş. Kaldı ki bir BOSS me-70 prosesörü basit bir bilgisayar hoparlörüne bağladığımızda biraz daha iyi sonuçlar alsak da Rock-Metal gitaristlerini hiç de tatmin etmez.
 
Arkadaşlar ekipmanlarla alakalı fazla bir bilgim yok kendi başıma öğrenmeye çalışıyorum
bu ürünü alıp amfim olmadan bir hoparlöre bağlasam distortion lu ses alabiliyormuyum ve ne kadar tatmin eder
Konunun preamp la hic ilgisi yok. Bu zaten amfi modelleyicisi. Bahsettigin set up da emin olman gereken tek sey kabinin aktif olmasi yada kabinden once bir power amfi . Aktif dedigimiz icinde power amfi olan kabin. Bu tur modelleyiciler icin genelde frfr tarzi kabinler kullanilir, google da yaz bir suru cikar. Ha sonucta cikan ton seni tatmin eder mi , o zevk meselesi, sana kalmis. Bu aralar insanlar cogunlukla ses karti , plug in olayina yoneliyorlar, oldukca da basarili ornekleri var, ama ben hic ilgilenmedim detayini fazla bilmiyorum. Onu da detaylari bilen biri yazsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
bilgisi olan var ise irig konusunda da yardımcı olur musunuz android telefonum var irig sanırım iphonelar için kullanılıyor tonebridge uygulamasını kullanabilmek için neye ihtiyacım var ?
 
Geri
Üst