İstanbul Mute Up Müzik Enstrümanları Mağazası

Çok bildiğiniz bir firmada 9 sene çalıştıktan sonra kendi web sitemiz ile karşınızdayız. Bir kısmınız ile telefonla konuşmuşluğum da var çalıştığım zamanlardan. Yani esasen beni tanıyorsunuz. Pek iyi tanımayan arkadaşlar da var muhakkak ancak en nihayetinde şirket politikasını firma sahibinin belirlediğini hesaba katarsak yetkilerim dahilinde elimden gelen yardımı sağlamaya çalıştım. Şimdi ise politikaları belirleyen kişi olarak çok daha müzisyen dostu bir platform kurduk ve "Dikkat, ses getirir!" sloganı ile gerçekten de ses getirmek istiyoruz.

Sitemize sürekli ürün eklemekteyiz. Aradığın ürünü bulamazsan bize haber vermen yeterli. En kısa sürede sitemize ekleyip sana haber vereceğiz. Neredeyse bütün firmalar ile çalıştığımız için eğer ürün Türkiye'de mevcutsa bulmamıza bir engel yok demektir.

E-ticaret kavramını daha farklı bir boyuta taşıyıp daha farklı bir hizmet sunmak öncelikli amacımız. Açıkçası bizler de müzisyeniz ve herkesin siteyi evi gibi hissetmesini istiyoruz. Fiyatlar konusunda da birçok firmayı geride bırakacak bir politikamız var.

Şimdi "ürünler orijinal mi?" sorusunu sorduğunuzu duyar gibiyim. Ürünlerin hepsi hepinizin bildiği ithalatçı firmalardan temin ediliyor. Eğer sen de eskilerden sıkıldıysan sitemizi inceleyebilirsin. Mute Up - Dikkat, ses getirir!

Ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan da bizi takip edersen seviniriz. Aklına takılan bir soru olursa bize sormaktan çekinme. Bu arada hiçbir zaman sana siz demeyeceğiz. İsminle hitap ettiğimizde şaşırma. Biz resmiyeti kaldırıp tamamen samimi diyaloglar üzerinden bu işi yapmak istiyoruz. Müzik dolu günler...
 
Geri
Üst