A.B.E.S. - Ankara

MoNsTeR_83 demiş ki:
kardeş şimdilik öyle birşey yok, p.tesileri devam ediyoruz...

bu arada pardon çıkaramadım ben seni ya, aybey falan da demişin ama..

aybey ebleğin oda arkadaşı olan ve şu bi ara hiç garage'dan çıkmayanım ben :kaydim

biraz erken oldu ama bu pazartesi gelmeye çalışıcaz yine bir sınav engeli olmazsa tabi..whiskey in the jar-ooooo
:twisted: :twisted: :twisted:
2 haftadır gelemiyoruz valla ozledik sizi 🙂

Beyler bu aralar görüşemedik. Yakın zamanda görüşmek üzere 😛

Bi de resim koyayım bu sizde yoktur hehehe 😆

voltron.jpg

eueheuh tamam tanıdım goldenceylontea, eblek dediğin adam profesör olcak olm, başladı master'ına 🙂
can biz de seni özledik abi, bekliyoruz.
ozan kardeş fotoğraf için çok sağol ya güzelmiş baya 🙂 batu'nun yine baygın bakışları ön planda 😀 bu haftasonu gelmeye çalışcaz size de
TracyMaMi teşekkürler yorumların için..

🙂 batu kopardı beni yine... çok fotojenik valla... hastasiyim.. 🙂 ozancım teşekkür ettik fotoğraf için... c.tesi yolcu'da görüşücez zaten... ben die my darling çalışmaya başlayayım hatta 😛

can sen de topla ekibi gel bakalım 🙂 bekliyoruz pazartesi... 🙂

TracyMaMi, yorumun için tekrar sağol... biz elimizden geldiğince kurban eklemeye çalışıcağız... linkin parklar için söz veremiyorum (chester nasıl bi adam ya!!!) 😉

oyle her yigidin harci diil chester gibi olmak :tap: ama nasilsa olcek yakinda.... 🙂 (bu halde daha ne kadar yasanir zaten) niye yeni bi chester olmayasin ???!!! 😉

Ehuehueheu... olm bak karizma fotolarımı koydurmayın siteye sonra fena olur haaa.... mesela avatara koyucam birazdan, kızdırmayın beni 😀... kimono da sağolsun gaza getirmiş de chester kısımlarını ben söylemeye çalışıyorum ama In the End den başka şarkıları söylemeye yemez bi tarafım zannedersem... 😉

ahhaaa çok fotojeniik.. kesinlikle dişisiz daha cazibeli olmuş. hastasıyıım bu grubuun🙂
bi p.tesi hatırlatın abi gelelim en son geldiğimde elektrikten tut miksere kadar herşey bi arızalıydı. repertuar ne alemde , anıla göre kaç şarkınız var .

turgutcum bekleriz bu p.tesi (yarın) 🙂 repertuar toparlandı bayaaa.. yalnız ramazan nedeniyle biraz erken çıkıcaz önümüzdeki bikaç hafta... 20:30 - 21:00 sularında sahnede oluruz sanırım.. cidden geçen sefer çok talihsiz bi akşam geçirmiştik (hoş 2 hafta önce de sahnede telden askıya kadar herşeyi kopardım ya sormayın 🙂)

pazartesi bekliyoruz efendim herkezleri 🙂 😉

batu_han demiş ki:
Ehuehueheu... olm bak karizma fotolarımı koydurmayın siteye sonra fena olur haaa.... mesela avatara koyucam birazdan, kızdırmayın beni 😀... kimono da sağolsun gaza getirmiş de chester kısımlarını ben söylemeye çalışıyorum ama In the End den başka şarkıları söylemeye yemez bi tarafım zannedersem... 😉

ben faint söledim tek başıma düşün 😀 gerçekten aşmış bi adam chester...

Arkadaşlar yorumlarınız için çok çok teşekkürler.Bu pazartesi yeni şarkılarla karşınızda olacağız işallah bekleriz mutlaka...

Sevgili medusa sana da geçmiş olsun der ve bu lafından sonra eğer gelmezsen canını bizim alacağımızı bilmeni isteriz 😆

Saygılar&Sevgiler

Lupus demiş ki:
Arkadaşlar yorumlarınız için çok çok teşekkürler.Bu pazartesi yeni şarkılarla karşınızda olacağız işallah bekleriz mutlaka...

Sevgili medusa sana da geçmiş olsun der ve bu lafından sonra eğer gelmezsen canını bizim alacağımızı bilmeni isteriz 😆

Saygılar&Sevgiler

aha...bittiniz olm siz bttiniz..kaçın 😆 😆

Geri