A.B.E.S. - Ankara

can ve turgutçum çok sağolun yorumlarınız ve geldiğiniz için... bizim için de bir sürü aksaklık olsa da (elektriklerin gidip gelmesi, benim telin kopması, arkasından batu'nun telinin kopması -ki gerçekten takdir edilesi bi olay- vs.vs..) çok eğlenceli bir geceydi.. oldukça da kalabalıktı... gelip bizi yanlız bırakmayan herkeze çok teşekkür ediyoruzzz...

ayrıca dosage tayfaya da hoş muhabbetleri ve görüşleri için çok teşekkürler... 🙂 fırat tavsiyelerin aklımızda...

gitarları aldık ama bakalım ne zaman ulaşacak elimize 🙂 amfiler çok yakında ama 🙂

en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere... haberlerimizi bekleyin

ayrıca dosage tayfaya da hoş muhabbetleri ve görüşleri için çok teşekkürler... 😀 fırat tavsiyelerin aklımızda...

eyvallah forgatın kardeş 😉

arkadaşlar;tekrardan dün keyifli muhabbetiniz için hepinize teşekkür ederim.. 🙂 umarım çalışmalarınıza devam eder ve istediğiniz yere gelirisiniz..
kolay gelsin..iyi çalışmalar.. 😉

not:bir gün de biz bekliyoruz..tekrar görüşene kadar sağlıcakla.. 😀

öncelikle pazartesi gecesi için (müzik ve muhabbet) hepinize teşekkürler biz çok keyif aldık. Çoğu şeyi zaten programdan sonra konuştuk başarılarınızın devamını dilemek dışında soyleyecek pek bir şey kalmadı 🙂

yeni ekipmanlarınızı güle güle kullanın umarım kısa süre içinde elinize geçer 😀

hepinizle tanıştığıma memnun oldum en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere 🙂

bu arada ilk mesajım size denk geldi 😀

çiğdem'cim gizli işler döndüğü falan yok... Açıklama yapacak zaman bulamadık sadece henüz...

Arkadaşlar, Voltron bayan vokaliyle yollarını ayırmıştır... Bundan sonra 4 kişi sahneye çıkacağız... Gölay'la ilgili hiçbir kişisel sorunumuz yoktu, sadece bayan vokal için repertuar hazırlamakta çok fazla güçlük çekiyorduk.. Ayrıca insanlardan gelen iki vokal çok fazla oluyor yorumlarını da dikkate aldıktan sonra çoook uzun süren bir düşünce sürecinden sonra bu kararı aldık... Gruptaki bu değişiklik rüzgarını da arkamıza alıp adımızı'da değiştireceğiz... çok yakın bir zamanda haberiniz olacak yeni isimden...

Can abi desteğin için sağol... birazdan garaja gidip gerekli konuşmayı yapacağım sanırım... bi aksiyon olursa haber ederim :twisted: :twisted:

efem sıradan başliim ben de;

can kardeş seni programlarımızda görmek bize de müthiş zevk veriyo, her zaman bekliyoruz abi 😉 sıcaklığın ve desteğin için de ayrıca teşekkür etmek lazım sana ya, eywalla

Turgut kardeş ben seni forumdan tanıyodum, sima olarak bilmiyodum ama batulardan öğrendim sonra..sen gitmeden bi enter sandman çalamadık kusura bakma, ya da erotomania mı çalsaydık 😛 çok saol yorumların için..evet tonlarımız biraz dijital, ama yeni ekipmanlara ulaşabilrsek biraz gidermeye çalışcaz bu sorunu..

Gelelim dosage tayfasına, öncelikle hepinize çok teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için.. biz de sizlerle tanışmaktan çok keyif aldık, zaten bölümdaş çıktım abi yarınızla ya 😀 sen 4 sene oku o bölümde haberin olmasın olcak iş mi yaw..nese bundan sonra daha görüşcez nasılsa, çok yakında biz de geliyoruz sizi dinlemeye🙂

Son bi iki şey daha söyleyim de çok uzatmadan, arkadaşlar bu salı biziz'deyiz.. herkesleri bekleriz. ayrıca p.tesileri garage devam tabi her zamanki gibi 22de...

andac cafe sezon açılışına beni kırmayıp iki parca ile yaptıgınız katkıdan dolayı sizlere teşekkür ederim.terinize agzınıza saglık..
inanın kulaklarımın pası silindi.muthiş eglendim...
p.tesi garage gelicem kapıdan damsız falan diye almazlarsa karışmam.. :twisted:
iyi gidiyorsunuz yolunuz acık olsun..

Kardeşlerim napıyosunuz..Bakın ne dicem.Bursa'da konser düzenleniyo..Kargo,Zıwana şu anki 2 grup..Organizasyon bende..28 Eylül'de..Paşam sizi de çıkartalım diyoruz..Bana bugün mutlaka ulaşın..Nur'da telim var..

Abi sizleri 2 haftadır Garage'da izliyorum,geçen pazartesi okulların açılmasına rağmen izleyiciyi acayip arttırmışsınız tebrik ederim.Biraz metronom sorunları var ama hallolur,o kadar sahnede kalmak kolay değil.Bi de 2 vokal çok oluyo diye eleştiriler almışsınız,hatta bi arkadaşla yollarınızı ayırmışsınız ama Hardcore'da tek vokal her şarkıya yeter mi? Üstelik tek vokal gitar da çalıyosa??Forgotten avatarı beğendim.Kain,Spawn'dan sonra en sevdiğim karakterdir.

Obscurity_Bass

Valla ben Anılı son stüdyoda Dream Theater- Home' u hem çalıp çalıp hem söylerken gördüm oha dedim... bak hatta kendisine yuh demeyi unuttum...(bu arada iyice oturttuktan sonra Home çalmayı düşünüyoruz 😀) birazdan Garage'a gidip kendisine de söylerim 😀... Bazı yerlerde vokal konusunda Anıl'a ben yardımcı olmaya çalışacağım. Bikaç şarkı eklemek zorunda artık kaldık bayan vokalimiz olmadığı için...

Beğenen herkese teşekkür ediyoruz, merak edip izlemek isteyenleri de (pazartesi)bu akşam Garage' a bekliyoruz.....

Beyler bu gecede Song 2'ya kadar sizleri izledim Garage'da,vokal sorunları giderilmiş ama bu sefer de parçalar değişmiş ya da ben hiç bi zaman sizi bitene kadar seyretmedim bana öyle geliyo olabilir ama sizi hardcore ağırlıklı bi grup olarak görmüştüm,şimdi HIM,Kurban falan çaldınız,bi In the End vardı hardcore.Vokal gidince tarz mı değişti yoksa eğlendiğiniz her şeyi çalıyo musunuz yoksa piyasa yüzünden mi???_çok soru sordum di mi!!

Sağol Göktuğ kardeş desteğin için.. bizi kırmayıp sahneye de çıktığın için ayrıca teşekkür ediyoruz 🙂
Aslında dün çok da iyi değildik bence..yani ilk yarı gayet iyiydi diye düşünüyorum ama aradan sonra ufak tefek çok hatalar yaptık..en azından ben yaptım walla 😳 biraz yorgunluğun ve hasta olmamın da etkisi oldu ama mazeret değil tabi, daha çok çalışıp daha da iyi olcaz inşallah...

Volrath, biz hardcore grubu değiliz aslında, sadece beğendiğimiz hardcore parçalarını da çalıyoruz..onun dışında da senin dediğin gibi eğlendiğimiz, hoşumuza giden biçok şeyi çalıyoruz, aslında ne tarz çaldığımıza sen karar ver, repertuarımız var voltron.garaj.org 'da.. yane tarz değişikliği gibi bişey yok aslında 🙂

Yine dün bizleri yalnız bırakmayıp, bizim de çalarken çok eğlenmemizi sağlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz...

Bu arada akşama kadar ilaçlarla falan toparlayabilirsem kendimi bu akşam da Biziz'deyiz.. Bekliyoruz....

Geri