A.B.E.S. - Ankara

Serter çok sağol yorumun için... yakın zamanda garaj programından başka görüntüleri de koyucaz nete... metronom bayaa hızlı ben de kabul ediorm... hatta bazen söylerken canım çıkıo fln... şu anda özellikle bu problem üzerine eğilmiş durumdayız... kısa bi süre içinde aşacağımızı umuyorum...

bu arada grupta ufak değişiklikler olmak üzere (nası ufaksa onlar da).. çok yakında kokusu çıkar... haberleri bekleyin 🙂

Selamlar
Yorumların için tekrardan teşekkürler Serter.
Video daki metronom hızlı ve bu aslına bakarsanız tamamen benden kaynaklanıyor.Ama biz biz genede bu videoyu ufak tefek hatalarımız olsada koyduk çunki onemli olan bi izlenim verebilmekti.Hız sorununda gelincede benden kaynaklanan bi problem olduğu için çözümüde gene bende ve çözümüde tabi ki çalışmak...Daha çok çalışıp bu ufak pürüzleride en kısa zamanda ortadan kaldıracağımıza inanıyorum.
Saygılar....
Sevgiler

tHE niGHtMARE iS BACK

İnsanları kışkırtıcı nitelikteki , Sırf ortalığı karıştırmak için ve hiçbir eleştrisel niteliği olmayan mesajları burdan atmayın lütfen . Bu tavrınıza devam etmeniz sonucunda siteden atılacaksınız .

bu gece sizi ilk defa izledim playlistiniz harika!!yanlız objektif olucam malesef "whiskey in the jar" ve "big in japan" parcalarını (malesefki) katlettiniz 🙂 whiskey..in sozlerini tamamen yanlış girdiniz bide yarısı uçtu gitti havaya sözlerin çoğu sözleri bilmiyordunuz bu kesin bence o parcayı gözden gecirin,big in japan e gelince bayan vokal malesef batırdı ne sesi duyuldu nede sözler doğru oturdu çok baştan savma oldu ( özelliklede bateri çok kötü batırdı ) onun dışında bir pazartesi gecesi çok ama çok eğlendim bu ve bunun gibi ufak tefek eksiklerinizi tamamlamalısınız bu sizi aşşağılayıcı ya da kırıcı bir eleştiri degil aksine çok begendim grubu ama aklımda kalanlar böyle malesef haftaya görüşmek üzree... 😉

maresalx demiş ki:
bu gece sizi ilk defa izledim playlistiniz harika!!yanlız objektif olucam malesef "whiskey in the jar" ve "big in japan" parcalarını (malesefki) katlettiniz 🙂 whiskey..in sozlerini tamamen yanlış girdiniz bide yarısı uçtu gitti havaya sözlerin çoğu sözleri bilmiyordunuz bu kesin bence o parcayı gözden gecirin,big in japan e gelince bayan vokal malesef batırdı ne sesi duyuldu nede sözler doğru oturdu çok baştan savma oldu ( özelliklede bateri çok kötü batırdı ) onun dışında bir pazartesi gecesi çok ama çok eğlendim bu ve bunun gibi ufak tefek eksiklerinizi tamamlamalısınız bu sizi aşşağılayıcı ya da kırıcı bir eleştiri degil aksine çok begendim grubu ama aklımda kalanlar böyle malesef haftaya görüşmek üzree... 😉

çok sağol yorumların için... sayenizde biz de çok eğlenceli bir gece geçirdik.. avatardan kim olduğunu tahmin ediyorum zaten, sahnenin önünden hiç ayrılmadığın için tekrar çok teşekkür edeyim ben 🙂 sonra da whiskey in the jar ile ilgili (kendim söylediğim için) ufak bir iki laf söyleyeyim... Özellikle çook uzun yıllardır metallica dinlediğim için sözler konusunda yanlışım olduğunu sanmıyorum, fakat önümüzdeki hafta için takrar sıkıca çalışacağım emin olabilirsin.. 🙂 ayrıca dün özellikle ikince yarıda ne söylediğimi duyamamak da söyleme kısmını özellikle çok zorlaştırdı bizim için.. bunların üstüne sevgili davulcumuz ekrem ateşler içinde bagetleri zor kaldırarak çalarken ufak tefek aksaklıklar da oldu... önümüzdeki hafta daha sıkı bir programla karşınızda olmaya çalışacağız... 😉

Yorumların için çok teşekkurler.Bahane olsun diye soylemiyorum ama aslına bakarsan dün gece benim için tam bir kabus gibiydi.Programdan önceki 2 gün yataktan çıkıcak halde değildim ama pazartesi de grubumu yanlız bırakamazdım.Anıl ın da soylediği gibi aslında bagetleri bile zor tutuyordum.Tekrardan bahane olsun diye soylemedim bunları ama o akşam elimden o kadar gelebildi tekrardan özür diliyorum hatalarım için.Haftaya eminim ki çok daha iyi olucaktır.
Bizi sahne onunde yanlız bırakmadığın içinde tekrardan çok çok teşekkürler.Haftaya mutlaka bekliyoruz....
Saygılar sevgiler...

ben ilk yariyi izleme imkani bulabildim ve bence gayet basariliydi! davulcu hastayken bile böyle calabiliyorsa hasta olmadigi zamani görmek isterim 🙂 basarilar; cok iyisiniz!

haftaya gelicem tabiki okula da bağlı malesef bi belli olsun ona göre gelmek icin herşeyi yapıcam 😉 benim whiskey in the jar icin lafını ettigim kısım şuydu
"as i was goin' over the cork and kerry mountains" dan sonra
"i first produced my pistol and then produced my rapier" gelince ben dumur oldum 😀 ya neyse abi boşverin harika bi grupsunuz ilk izleyişimdi gerçekten eğlendiriyorsunuz umarım hic bozulmadan aynen böyle devam edersiniz haftaya gelmek icin elimden geleni yapıcam goruşmek üzre ba byee 🙂

selamlar...

malesef çok sevdiğimiz grup ismimiz voltron'ı değiştirmek zorunda kaldık...bir daha hiçbir isim onun yerini tutamıyacak olsa da bi isim bulmamız gerekiyo, ve galiba grup üyeleri olarak bu konuda birbirinden kararsız kişilerden oluşmuşuz 😀

bi anket yaptık biz önerilen grup isimleriyle, katılımınızı bekliyoruz arkadaşlar, beğendiğiniz grup ismini oylayabilir, ya da önerilerinizi comment olarak ankete ya da öm ile grup üyelerine atabilirsiniz...

ahan bu da anketin linki: http://f0r90tten.freepolls.com/cgi-bin/polls/001/poll_center.htm

teşekkürler 🙂

duymayanlar için tekrarlayalım o zaman... Voltron 12 Eylül pazartesi günü saat 22'de Garage rock bar'da sahnede olacaktır her pazartesi olduğu gibi... bekliyoruz.. 🙂

bu gün doğum günüm 🙂 dolayısı ile arkadaşlar ile dışarı çıkalım dedik..hem de sizi bi dinlemek istiyordum uzun zamandır..nasip,doğum günüme denk geldi..hadi bakalım akşama oralardayız..kolay gelsin hepinize voltron..

Güzel tesadüf olmuş 😀 şimdiden kutlu olsun... bi aksilik olmazsa akşam yine çok eğlenicez... Okullar da açılıyo yavaştan, umarım daha dolu dolu programlar olur bu dönem Garage' da...

hepinizle bugun tek tek tanıştım ( bas elektro vokal zaten tanıdıktı ) hepiniz harika insanlarsınız,çaldığınız müzikte bi o kadar...cuma %90 gelicem tekrar izlemeye ama şunu söyliycem mutlaka geçen pazartesiye göre çok büyük değişim var benim gözlemlediğim yani bana öyle geldi son derece eğlenceli bir geceydi tekrar teşekkürler 😉
voltron voltron voltron !!!

oh yaa, sonunda izledim. öncelikle misafirperverliğinziden ötürü teşekkürler anılcm batuhancm. arkadaşlar son izlediğimden beri ki baya oldu, grup uyumunuzda gözle görülür gelişmeler var, ayrıca eğlencelisiniz sahnede, yeni vokalinizde uyum sağlamış gibi biraz sesini eğitmesi lazım bence, zamanla olur o da, gitar soundlarınız da biraz tiz karakterli ve çok dijitaldi belkide miksere girdiğinizden ama güzeldi genel olarak. ben gözüme çarpanları söyledim işe yarasın diye yorum .. ama eğlendim ellerinize sağlık🙂 p.tesi olmasına rağmen iyi seyirci vardı güzel bi gece oldu.. mümkün olursa bidahaki haftalarda görüşmek üzre... kolaylıklar.

Geri