Abi çok teşekkürler bunlar daha baslangıç hepimiz umuyoruz ki çok daha iyi işler çıkıcak ortaya. Yorumlarınızı bizden esirgemeyin lütfen🙂Pus demiş ki:Süper! Ya depresive rock böyle yapılır abi. Şu ana kadar hiçbir barda bunları çalan grup görmedim. Kafa bile salladığımı düşünürsek süper. Daha çok konserler olacak. Ve hepsi süper olacak. işte grup böyle olur abi...
Pus demiş ki:Ya beyler bayanlar Anathema Deep için çok teşekkür ederim.
She is My Sin olmasın ???? yoksa nightwishin bole bi şarkısı da mı var???Pus demiş ki:Nightwish She is A Sin
Pus demiş ki:Bişiy sorcam Metal mi yapmaya başlıycaksınız
Alternative daha doğrusu benim verdiğim isimle depresif rock iyi gidiyodu.[/quote
Selamlar
Yok canım zannetmiyorum Voltran ın metal tarafına kayıcağına.Playlistimiz az cok tarzımızı orataya koyuyo bence.Alternatif,Senin dediğin gibi depresif rock sarkılar(ama bayanlarından değil kesinlikle) olucak gene bence.Yaz doneminde Voltran her anlamda tam olarak oturur artık.Repertuarımızı kesinleştirirsek ve bunun ustunede iice gidercek hersey daha ii olur gibi. burdan merak edenlere soleriz bi şekilde repertuarı artık.🙂.ama şu kesinki Sahnede kesinlikle enerji dolu ve eğlenen eğlendiren bi voltran olcak🙂
Teşekkürler
MoNsTeR_83 demiş ki:bu arada ilk kez bir araya geldiğimizde stüdyoda she is my sin de çalmıştık 🙂