_erotoMaNia_ demiş ki:ehhe garagedaydım ben, dinledim sizi . güzeldiniz ama çalışarak daha güzel olursunuz umarım. entersandman le bitiş güzel oldu.. bi ara kafa salladık önde ii oldu. ben vokalinizi beğenmedim ama söyliyim. gerçi tam yorum da yapmiyim çünkü hiç duymadım sesini çok kısıktı. kolay gelsin sizlere 🙂
_erotoMaNia_ demiş ki:ehhe garagedaydım ben, dinledim sizi . güzeldiniz ama çalışarak daha güzel olursunuz umarım. entersandman le bitiş güzel oldu.. bi ara kafa salladık önde ii oldu. ben vokalinizi beğenmedim ama söyliyim. gerçi tam yorum da yapmiyim çünkü hiç duymadım sesini çok kısıktı. kolay gelsin sizlere 🙂
arkadaşlar bildiğim kadarıyla bundan sonra cumartesileri "dem" 21.30-24.00 arası garage'de program yapacak.bir yanlışlık olmasın yani!MoNsTeR_83 demiş ki:bundan sonra her c.tesi garajda 22-24 arası çalıyoruz arkadaşlar,dinlemek istyeyen herkesi bekleriz..
efet bende dem var diye biliyorum haftaya. bi değişiklikmi oldu .silent_guitar demiş ki:arkadaşlar bildiğim kadarıyla bundan sonra cumartesileri "dem" 21.30-24.00 arası garage'de program yapacak.bir yanlışlık olmasın yani!MoNsTeR_83 demiş ki:bundan sonra her c.tesi garajda 22-24 arası çalıyoruz arkadaşlar,dinlemek istyeyen herkesi bekleriz..
sevgiler&saygılar...
F0r90tteN demiş ki:_erotoMaNia_ demiş ki:ehhe garagedaydım ben, dinledim sizi . güzeldiniz ama çalışarak daha güzel olursunuz umarım. entersandman le bitiş güzel oldu.. bi ara kafa salladık önde ii oldu. ben vokalinizi beğenmedim ama söyliyim. gerçi tam yorum da yapmiyim çünkü hiç duymadım sesini çok kısıktı. kolay gelsin sizlere 🙂
o vokal ben mi oluorm acaba???? geldiiniz için teşekkürler... tecrübe kazandıkça daha iyi olcağızz... her c.tesi bekliyoruz....